Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me wat effectieve SEO-technieken laten zien die echt werken in 2018?

De zoekmachine optimalisatie is geen exacte wetenschap. Het punt is dat het niet eens precies zoiets is als een wetenschap. Maar zijn er effectieve SEO-technieken en wat is de beste manier om ze te gebruiken in de praktijk? Het korte antwoord is ja, er zijn een aantal behoorlijk goede en effectieve SEO-technieken - en bij consequent gebruik kunnen ze je website of blog een veel hogere kans geven om een hogere ranking te krijgen met de Google-zoekmachine zelf. Met andere woorden, als u precies weet wat u moet doen, kunt u uw kostbare tijd en moeite besteden aan precies datgene wat nodig is om u de werkelijke resultaten te bezorgen. Dat gezegd hebbende, hieronder ga ik snel een aantal van de meest effectieve SEO-technieken schetsen zodat je dit jaar je ranglijst zo goed mogelijk kunt verbeteren.

Effectieve SEO-technieken en benaderingen in 2018

Mobile UX

Optimaliseren voor mobiel zoeken en browsen via smartphones en tablets is belangrijk geweest voor verschillende recente jaren al Houd er echter rekening mee dat nu Google zelf is begonnen met het prioriteren van de mobielgerichte versie van elke website of blog als hoofdindex. Dit betekent dat het instellen van de primaire prioriteit op uw mobielgevoelige webontwerp, evenals mobielvriendelijke inhoud een MUST is, zonder enige uitsluitingen. Natuurlijk, als u goed wilt scoren bij uw internetbron.

Kwaliteitslinks

Tegenwoordig zegt het stijgende aantal SEO-experts dat het aangaan van internationale linkbuilding de sleutel is om die echt uitdagende race naar de topranking op Google te winnen. Gezien het feit dat het onlangs opnieuw is bevestigd door 's werelds zoekgigant zelf - kwaliteit link profiel is een van de drie meest krachtige ranking factoren, je backlinks alleen zijn niet genoeg om je succes te rijden. Ik bedoel dat de inhoud nog steeds de koning is - zorg ervoor dat het puur relevant is en voldoende concurrerend. Op die manier helpt u uw hoogwaardige links op de juiste manier te werken voor uw uiteindelijke rankingucces.

Voice Search

Sinds hun eerste aanvraag (datering ergens rond 2008-2010) zijn de zoekopdrachten voor spraakopdrachten naar schatting met meer dan 40-45 keer toegenomen. Wat nu, met de nauwkeurigheid van de spraakherkenning die nu binnen 95-96% wordt gezien, is het niet langer een luxe om goed geoptimaliseerd te zijn voor gesproken zoekopdrachten, het is een game-wisselaar van de hele SEO-industrie. Zorg er dus voor dat je in de kamer bent om het voorbeeld te volgen.

Rijke antwoorden

Eindelijk raad ik iedereen aan voldoende aandacht te schenken aan het optimaliseren van jezelf voor rijke antwoorden. Gezien het feit dat twee jaar geleden voor ongeveer 25-30% van de ondervragingen rijke antwoorden werden getoond - nu blijven ze steeds prominenter aanwezig in de relevante online zoekopdracht. Dus als u wilt dat uw eigen inhoud vaak wordt weergegeven bij de meest veel voorkomende verzoeken om branchegerelateerde gebruikers, moet u ervoor zorgen dat die gerelateerde vraag expliciet wordt gesteld binnen uw inhoud, gevolgd door een duidelijk antwoord met voldoende diepgang en de rest van ondersteunende informatie die de lezer effectief door het geïnteresseerde onderwerp zal leiden. Dat is het!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved