Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me wat snelle SEO-technieken laten zien om mijn verkeer te laten groeien?

Ja, er zijn een aantal behoorlijk goede en volledig bruikbare snelle SEO-technieken die u kunnen helpen om het webverkeer als een raket te laten groeien. Volg deze eenvoudige stappen en instructies om een snelle en vlotte voortgang tot dat moment te ervaren. Hier is alles wat u moet weten over snelle en presterende SEO-technieken die nodig zijn voor uw website of blog.

Snelle SEO-technieken die echt werken voor meer verkeer

Gegeven dat de zoekmachineoptimalisatie een zeer belangrijk onderdeel is bij het genereren van uw algemene webverkeer, in lijn met het verbeteren van de naamsbekendheid van uw bedrijf bij het potentiële publiek - hier zijn verschillende eenvoudige en vrij snelle SEO-technieken die u kunnen helpen bij het maken van een quick-fix met uw website of blog. Uiteindelijk - om snel alles te repareren dat kan worden verholpen, in lijn met het wegwerken van de rest die mogelijk uw webverkeer (en dus ranglijsten) kan houden van de werkelijke groei die u echt verdient. Dat gezegd zijnde, laten we ons verdiepen.

Controleer uw URL-structuur

Voor alles raad ik aan om een dubbele controle uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats is met de URL-structuur van uw website of blog. Hier volgt een stapsgewijze instructie om die taak te voltooien:

  • Controleer of uw URL's gebruiksvriendelijk zijn en tegelijkertijd door de zoekmachines kunnen worden gelezen.
  • Verwijder eventuele onderstrepingstekens, aangezien ze in feite onleesbaar zijn voor de grote zoekmachines zoals Google zelf. Overweeg om in plaats daarvan koppeltekens te gebruiken.
  • Haal het beste uit uw goed geoptimaliseerde URL-structuur - gebruik elke afzonderlijke URL om uw belangrijkste belangrijke inhoud te signaleren door deze eenvoudig in de hoofdmap te plaatsen.

  • Denk eraan - URL's zijn altijd hoofdlettergevoelig, dus u moet hoofdletters verwijderen in elke afzonderlijke URL die u voor uw website of blog hebt. Als je dat doet, verwar je de live bezoekers en de zoekmachines nooit.
  • Alle slechte URL's (anders worden dynamische URL's die naar uw standaardlicenties verwijzen) geblokkeerd. Vertel de zoekmachines om ze te negeren met behulp van "robots.txt" bestandsopdrachten.
  • Vergroot uw bekendheid in mobiele zoekresultaten: zoek al uw pagina's die geschikt zijn voor mobiele apparaten en voeg hun URL's toe aan sitemaps. Op die manier stuur je een krachtig positief ranking-signaal naar de zoekmachines die hen vertellen dat je een verdere promotie in mobiele SERP's waard bent.
  • Voorkom dat uw website of blog dubbele straf ontvangt. Zorg ervoor dat u gebruikmaakt van canonieke URL's om de belangrijkste zoekmachines te informeren over uw voorkeursdomein, evenals webpagina's die daarvoor zijn bedoeld.
  • Haal het meeste uit uw zoekwoord-rijke URL-structuur. Vergeet niet om enkele van uw belangrijkste doelzoekwoorden toe te voegen aan uw URL's. Door dit te doen, help je de zoekmachines een betere verbinding tot stand te brengen tussen de live gebruikers en de relevante inhoud op je website of blog.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved