Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke aspecten van de prestaties van mijn website kunnen worden verbeterd met gekwalificeerde services achter elk SEO-bedrijf in 2018?

Wel, er zijn veel verschillende gebieden van online prestaties die een echt meetbare verbetering kunnen krijgen met een reeks standaarddiensten van elk gekwalificeerd SEO-bedrijf. Natuurlijk, aangezien een dergelijk team van optimalisatiedeskundigen (of zelfs full-stack digital agency) goed genoeg is om uw optimalisatiestrategie op de juiste manier te behandelen - vanaf het allereerste begin en tot het leveren van uw eerste resultaten die in de loop van de tijd zouden blijven vorderen. Dat gezegd hebbende, hier is wat u kunt hebben met optimalisatiediensten door gekwalificeerd SEO-bedrijf in 2018.

Basisoptimalisatiediensten geboden door gekwalificeerd SEO-bedrijf

Vóór nog iets anders, het uiteindelijke doel van de Search Engine Optimization op schaal is om uw website of blog goed te laten scoren in Google's SERP's. Meestal valt de hele reeks verschillende optimalisatiewerken uiteen in slechts drie hoofdcategorieën, zoals technische SEO (code-efficiëntie, laadsnelheid van pagina's en mobiele respons), On-Page SEO (paginatitel en meta, koppen optimaliseren en web Page Content zelf), evenals Off-Page SEO (Social Media SEO, en Organic Link Building). Laten we daarom elk type optimalisatiediensten dat momenteel wordt aangeboden door elk gekwalificeerd SEO-bedrijf in meer detail beschrijven.

Technische SEO

Kort gezegd, dit gedeelte van de zoekmachine optimalisatie heeft alles te maken met het analyseren van primaire technische factoren die de rangorde van zoekresultaten van elke webbron in de index van Google bepalen. En er zijn drie kerntypen technische SEO-services die gewoonlijk worden aangeboden door gekwalificeerde SEO-bedrijven en digitale marketingbureaus, zoals Code Efficiency, het laden van pagina's en mobiele respons.

  •  Code Efficiency  - is een belangrijke factor bij het optimaliseren van de website voor zoeken, omdat het een goed idee is dat de code waaronder de webbron wordt ontwikkeld, waarschijnlijk het eerste element van fundamenteel belang is dat moet vóór iets anders worden overwogen. Waarom? Simpelweg omdat met een opgeblazen en inefficiënte code uw website of blog altijd wordt beïnvloed door een te langzame laadsnelheid van de pagina, evenals meestal een onomkeerbare situatie wanneer de gehele on-page (code-naar-tekst) inhoud wordt verwaterd. Daarom lijkt het verre van indexeervriendelijk te zijn voor de zoek crawling bots van Google. In het ideale geval zou het met een goed geoptimaliseerde code die niet te veel ruimte in beslag neemt, veel gemakkelijker zijn voor Google om de semantische betekenis van uw on-page inhoud gemakkelijk te 'begrijpen'. Dus als je minder code hebt, betekent dit dat je algehele rangschikkingspotentieel vanaf het allereerste begin een meetbaar betere kickstart kan krijgen. Dat is het.

  •  Laadsnelheid van pagina  - aangezien de Google-zoekmachine altijd de beste resultaten oplevert om de surfervaring van elke gebruiker te verbeteren, een voldoende hoge laadsnelheid is niet langer een voordeel. Eigenlijk zou je het ergens onder de 2 moeten hebben 5 seconden. En nu is deze standaardvereiste al een aparte ranglijstfactor geworden op zijn eigen manier. Simpel gezegd, Google zal altijd de neiging hebben om een snellere website hoger te scoren dan een langzamere (uiteraard, omdat alle andere dingen gelijk zijn).
  •  Mobiele responsiviteit  - net als bij het vorige punt betekent het verkrijgen van de paginalay-out van uw website of blog en de inhoud op de pagina voldoende aangepast voor draagbare apparaten (zoals smartphones en tablets) een betere gebruiker leveren ervaring, en daarom toch een relatief hoger rankingpotentieel. Bovendien, aangezien het leeuwendeel van het webverkeer rechtstreeks afkomstig is van mobiele apparaten, in plaats van van die goede oude desktopcomputers, moet een afgestemde secundaire versie die speciaal is ontwikkeld voor mobielvriendelijk browsen worden aangeboden als een onmisbaar onderdeel van optimalisatiediensten door elk SEO-bedrijf dat de dingen weet.

On-Page SEO

Over het algemeen houdt dit gebied van optimalisatie van webpagina's zich voornamelijk bezig met de basispagina-elementen die zichtbaar zijn voor de gebruiker en die rechtstreeks van invloed zijn op uw ranglijst, zoals Page Titles & Meta, Headings, evenals On-Page Content zelf. Voor alles draait de On-Page Search Engine Optimization om het juiste gebruik van contextuele zoekwoorden en long-tail-zoekcombinaties om u organisch te laten optimaliseren (dwz zonder een goede gebruikerservaring of "inhoudleesbaarheid" in het gedrang te brengen) om dingen gemakkelijker te maken voor Google om de algemene semantische betekenis van elke webpagina in zijn index te 'lezen' en te 'begrijpen'.

Uiteindelijk - om een mooie gelegenheid te bieden om gedifferentieerd te raken met uw website of blog van de rest van verwante webbronnen die eigendom zijn van uw naaste niche-concurrenten. Kortom, u kunt verwachten dat elk standaardpakket van on-page optimalisatiediensten van een gekwalificeerd SEO-bedrijf bestaat uit de volgende dingen:

  • SEO op de pagina heeft voornamelijk betrekking op de zichtbare basiselementen die zich bevinden rechtstreeks op de webpagina zelf, zoals paginatitel, metabeschrijving, afbeelding alt-tags (visuele inhoud), koppen (dwz H1, H2, H3 koppen), evenals de rest van aangepaste metagegevens die soms daar worden gevonden.
  • Optimalisatie van zoekwoorden en structuren moet op natuurlijke wijze worden afgehandeld (dwz zonder 'opvullen' of waarschijnlijk iets anders over het maximaliseren van het aantal belangrijkste doelzoekwoorden in uw inhoud op de pagina - alleen maar omdat deze voorheen SEO-trucs uitvoerden zijn nu niet alleen volledig ongeldig, maar zijn ook volledig in staat om je hard geschreven inhoud om te zetten in iets dat echt onleesbaar en onbruikbaar is voor de live gebruikers). Dus, waarom zou zo'n niet-goede inhoud worden gewaardeerd met een echt geavanceerde en zelflerende machine-intelligentie, toch?
  • Datagedreven onderzoek en A / B-hardtesten kunnen ertoe bijdragen dat uw webbron optimaal gebruikmaakt van zijn gebruikersbetrokkenheid, die gewoonlijk wordt weergegeven met de primaire statistieken zoals tijd per gebruikersbezoek, bouncepercentage en CTR ( click-through-rate).
  • Optimalisatie van de inhoud op de pagina zelf staat voor waarschijnlijk een van de meest kritieke criteria die uw algehele rangschikkingspotentieel in de loop van de tijd bepalen. Met andere woorden, uw inhoud op de pagina is precies wat een krachtig en langdurig positief ranking-signaal kan zijn dat de Google-zoekmachine vertelt dat uw webbron de toegevoegde waarde van de modus daadwerkelijk aan de live gebruiker levert, in plaats van enige andere gerelateerde website of blog gevonden binnen zijn index.
  • Een goed op de pagina geoptimaliseerde optimalisatiedienst van een SEO-bedrijf dat zijn spullen echt kent, zal nooit beperkt blijven tot louter beknopte gegevens, bijvoorbeeld door alleen saaie teksten te schrijven. Ik bedoel dat om zeer relevant te worden voor de bezoeker, uw on-page inhoud naar verwachting een volledig aantrekkelijke lay-out vertegenwoordigt, rijk aan unieke en informatieve media (zoals video's, infographics en alle andere middelen van hoge kwaliteit contentvisualisatie die helpt om de betrokkenheid van gebruikers verbeteren en daarom een krachtige positieve impact hebben op een duurzaam rankingpotentieel met Google zelf).

Off-Page SEO

Dit gebied van optimalisatieservices kan veruit niet door alle SEO-bedrijven worden afgehandeld, natuurlijk wanneer vanuit het oogpunt bekeken van hoogwaardige White-Hat SEO die volledig legitiem en veilig zou zijn voor Google zelf. Ja, hier gaan we een absoluut delicate overgang in, omdat de juiste implementatie van optimalisatie-elementen uit de webpagina - namelijk de linkportfolio en zakelijke profielen van uw website of blog op sociale media - u kan helpen uw domeinautoriteit in de loop van de tijd te vergroten, een sterke te bouwen geloofwaardigheid van het hele online project of zakelijke onderneming, en je vermogen om toch goed te scoren bij je eigen webresource. Hoewel alles over basisactiviteiten in verband met de wereld van sociale media en het brede scala van verschillende mogelijkheden voor customer outreach in feite niet zo moeilijk is voor begrip en volledig succesvolle participatie daar, is het opbouwen van links zeker de moeite waard om er gedetailleerder doorheen te kijken.

Belang van White-Hat Link Portfolio

Laten we eerlijk zijn: uw linkportfolio wordt door de zoekmachine van Google waargenomen als een van de drie meest krachtige ranglijsten factoren ooit. Daarom betekent dit dat het krijgen van "ondersteund" met link-building services van slechte kwaliteit door een gewetenloos SEO-bedrijf of een niet volledig competent online marketingbureau veel gevaarlijker zijn dan je zou denken. Ja, bij onjuist gebruik of zelfs in openlijk manipulatieve, spammy, misbruik, halfautomatische of enige andere onwettige manier (bijvoorbeeld door het gebruik van volledig irrelevante of zelfs expliciet illegale linkbronnen, zoals die met betrekking tot gokken, overspel of apotheek) - dingen kunnen gemakkelijk heel slecht eindigen. En het is niet nodig om jezelf onder een meer dan het ernstige risico te stellen in een wanhopige hoop te misleiden met Google's algoritme voor zoekrangschikking - alleen maar omdat in het 'worstcasescenario' alles net zo goed kan eindigen met een ernstige (en soms zelfs onomkeerbare) ranking penalty.

Eenvoudig gezegd, web-backlinks vormen het hart van het algoritme van Google, die niet alleen de relevantie en het algemene rangschikkingspotentieel van elke webbron binnen de index bepalen, maar ook van cruciaal belang zijn voor domeinautoriteiten, evenals vertrouwen en autoriteit tussen de live gebruikers. Het is tenslotte een woord van waarschuwing voor u om een beetje meer precieze aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste organische link building services geleverd door gekwalificeerd SEO-bedrijf dat nooit een rode vlag met Google zal opheffen, en vervolgens oproept tot een handmatige beoordeling en zeer waarschijnlijk ranking penalty (serieus, geen grapje hier, alleen al omdat mensen zeggen dat 's werelds zoekgigant dat ook daadwerkelijk kan doen - er moet natuurlijk een vrij beperkt aantal levende werknemers voor die taak zijn benoemd, om niet te zeggen dat het nauwelijks lijkt toch te beheren, maar gerucht gaat het toch).

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport