Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de redelijke prijs voor zoekmachineoptimalisatiepakketten?

Het thema van SEO-pakketten en prijzen is een zeer besproken in onze dagen. Alle website-eigenaren komen vroeg of laat voor de noodzaak om een professioneel optimalisatieteam of consultant in te huren, omdat SEO de enige manier is om een online bedrijf zichtbaar te maken voor het brede publiek. Volgens het laatste digitale marktonderzoek komt meer dan 85% van de mensen naar het internet met het doel iets te kopen of te bestellen. Op die manier worden e-commercebedrijven elke dag welvarender en brengen ze miljoenen dollars naar online verkopers. Het geheim van online zakelijk succes is altijd TOP. Als uw site zichtbaar is voor uw potentiële klanten, hebt u alle kansen om een goede winst te behalen. Als u echter rangschikt op de tweede, derde of andere pagina met zoekresultaten, krijgt u geldverlies en een kleine winst.

Diensten voor zoekmachine-optimalisatie zijn dus MUST voor bedrijven die regelmatig winst willen maken en hun potentieel willen vergroten. De markt voor digitale diensten is oververzadigd. Dus, het kan gemakkelijk zijn om in de war te raken. Er zijn veel SEO-pakketten die op elkaar lijken maar die drastisch verschillende prijzen hebben. Als u niet weet hoe u de geboden optimalisatiepakketten kunt onderscheiden, krijgt u voor uw eigen geld slechte optimalisatieresultaten.

In deze korte bijdrage zal ik u helpen begrijpen hoeveel optimalisatiediensten gemiddeld kosten en wat de redelijke prijs is voor goede SEO-pakketten. Ik zal u een aantal echte cijfers en standaard prijsmodellen geven.

Hoeveel kosten SEO-pakketten gemiddeld?

De prijs van optimalisatiediensten kan drastisch variëren. Het is dus moeilijk om een idee te krijgen van wat een redelijke prijs is. Alles hangt af van de grootte van uw bedrijf en de doelen die u stelt voor uw SEO-team.

Er zijn te veel prijsmodellen en SEO-pakketten op het web. We kunnen dus niet zeggen wat de gemiddelde prijs voor al deze bedrijven is. Al onze verdere aannames zullen worden gedaan over het recente Moz-bedrijfsonderzoek van meer dan 600 optimalisatiebedrijven.

Volgens deze enquête kost een standaard SEO-pakket u van $ 50 per uur SEO tot meer dan $ 20.000 per maand. We kunnen dus redelijkerwijs raden dat een gemiddelde SEO-expert tussen $ 80 en $ 150 per uur rekent, terwijl de gemiddelde prijs op maandelijkse optimalisatieservices begint bij $ 750 en verhoogt tot $ 1.500 per maand. Andere zoekmachineoptimalisatiediensten hebben een dynamische prijsstelling die niet gemiddeld kan worden berekend. Er zijn ook projectgebaseerde SEO-pakketten die in vier prijsklassen vallen - van $ 1.000 tot $ 8.000 per project. Het relatief nieuwe type optimalisatiediensten wordt performance-based SEO genoemd. Het is gratis om te starten en heeft een dynamische prijsstelling. Dit type SEO verwijdert vrijwel alle risico's voor klanten, maar legt een zware last op aan SEO-bedrijven om resultaten te produceren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport