Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: HTML-gegevens schrappen van webpagina's met JSoup

In de inhoudmarketingindustrie is webschrapen een dagelijkse routine geworden voor bloggers, online marketeers en webmasters. Financiële marketeers vertrouwen op gegevens van het web om de prestaties van grondstoffen op de aandelenmarkten te achterhalen, om nog maar te zwijgen over marktanalyse.

Het web is de belangrijkste bron van accurate, duidelijke en consistente informatie. Wat u nodig hebt, is een techniek die op een schaalbare manier gegevens van het web kan verzamelen, analyseren en ordenen. Hier komt de webcontentextractie om de hoek. Web-inhoudsextractie is de ultieme oplossing voor het schrapen van HTML-gegevens van uw doelwebpagina's.

Web-extractie is ook bekend als webscraping en is een techniek om in grote hoeveelheden informatie uit het web te extraheren en deze in gemakkelijk te gebruiken formaten te presenteren. Om HTML-gegevens van de doelwebpagina's te schrapen, kunt u webgegevensextractieservices inhuren of uw lokale machine gebruiken om doelwebpagina's te schrapen. Merk op dat data-extractieservices sterk worden aanbevolen voor uitgebreide webschrapingprojecten.

Waarom Jsoup kiezen?

Jsoup is een Java-bibliotheek met handige Application Programming Interface (API) om HTML-gegevens uit webpagina's te extraheren en op te halen. Deze bibliotheek maakt gebruik van hoogwaardige methoden zoals CSS en DOM. Jsoup-bibliotheek parseert HTML gegevens naar hetzelfde Document Object Model (DOM) als Google Chrome-browser en Mozilla Firefox.

Jsoup is een gebruikersvriendelijke HTML-parser die de gewenste webscraping-resultaten levert Joup-klassen bieden methoden voor het laden en schrapen van HTML-gegevens van enkele of meerdere bronnen Hier is een lijst met taken die u kunt uitvoeren met een Jsoup Java-bibliotheek.

  • Zoek en extraheer belangrijke informatie met behulp van Cascading Style Sheets (CSS) selectors of DOM traversal 
  • Reinig de inhoud van eindgebruikers tegen een veilige witte lijst ter voorkoming van Cross-site Scripting-aanvallen (XSS)
  • HTML-gegevens schrapen en parseren uit een bestand, tekenreeks of URL
  • Semigestructureerde HTML-gegevens exporteren
  • Tekst, kenmerken en HTML-elementen manipuleren

Gegevens extraheren uit URL's met Jsoup

Meta-informatie, ook bekend als metagegevensbeschrijving, bevat nuttige gegevens die door zoekmachines worden gebruikt om de inhoud van webpagina's te bepalen en te identificeren om redenen van indexering. In de meeste gevallen worden metabeschrijvingen ontworpen in de vorm van tags in de kopsectie van een HTML-webpagina. Jsoup-bibliotheek wordt veel gebruikt door webmasters om HTML-gegevens te schrapen om de inhoud van een webpagina te bepalen.

Met Jsoup hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkrijgen van bruikbare gegevens in bruikbare formaten. Deze HTML-parse bestaat uit een whitelist-ontsmettingsmiddel dat HTML-inhoud verwacht in de vorm van tekenreeks en de inhoud retourneert aan eindgebruikers als zuivere HTML-gegevens.

De whitelist ontsmetting parseert de input-HTML in een veilige omgeving en herhaalt vervolgens de inhoud via een ontleed-tree. Houd er rekening mee dat JSoup een op Java gebaseerde bibliotheek is die geen reguliere expressies gebruikt om HTML-gegevens van webpagina's te parseren.

Jsoup-bibliotheek biedt een zeer handige API voor het manipuleren en extraheren van nuttige gegevens uit zowel URL als HTML-bestanden. Installeer de Jsoup-bibliotheek op uw machine en laad snel het HTML-document, druk totale interne links van een URL met tekst af en schrap HTML-gegevens van webpagina's zonder technische problemen te ondervinden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport