Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe jQuery.Ajax te gebruiken in een Google Chrome-extensie

Tegenwoordig gebruiken webkrabbers hoog geplaatste webschrapinggereedschap om bruikbare gegevens uit web te extraheren pagina's in bruikbare formaten. Deze webscrapingtools bestaan uit voorverpakte functies waarmee u een effectief plan (sitemap) kunt maken over hoe een website moet worden genavigeerd en geschraapt.

Waarom jQuery.ajax?

De extractie van webgegevens wordt de ultieme oplossing genoemd om automatisch informatie uit het web te verwijderen. Als u werkt aan het extraheren van informatie van dynamische sites, moet u eerst controleren of de site een officiële Application Programming Interface (API) bevat of niet.

Gewoonlijk kunnen alle gegevens die kunnen worden bekeken op e-commercewebsites en webpagina's automatisch worden geëxtraheerd. In de huidige online marketingbranche zijn sites belangrijker dan API's. Dit is waar jQuery.ajax binnenkomt. Website-eigenaren richten zich op het verbeteren van een versterkte betrokkenheid bij potentiële bezoekers dan het onderhouden van hun datafeeds.

Asynchrone JavaScript en XML (AJAX) is een heuristische technologie waarmee marketeers gegevens van de primaire server kunnen laden en de browserpagina kunnen vernieuwen. Met AJAX kunt u de doelgegevens op de achtergrond van uw machine laden en op een webpagina weergeven zonder de hele pagina opnieuw te laden.

jQuery.ajax gebruiken in Chrome-plug-in

De jQuery is een Ajax Chrome-extensie, die veel wordt gebruikt in de marketingindustrie om webschraperverzoeken te verzenden.Toepassingen zoals Google Maps, Facebook en Gmail gebruiken het volledige uitvoeren van hun taken.Hier zijn de algemene parameters die de waarden opgeven die worden gebruikt in een Ajax-verzoek:

  • Async - Deze Ajax-uitbreidingswaarde voor Chrome geeft aan of het totale aantal verzonden verzoeken asynchroon moet worden uitgevoerd of niet;
  • Cache - Cachewaarde geeft aan of Google Chrome de gevraagde webpagina's moet cachen. Houd er rekening mee dat de functie 'Before Send' wordt uitgevoerd voordat een verzoek wordt verzonden naar de doelwebpagina's;
  •  Context - Deze Ajax-extensie voor Chrome specificeert de primaire waarde van alle op Ajax gebaseerde callback-functies; 
  •  ProcessData - W als het gaat om het gebruik van AJAX, geeft deze waarde aan of verzonden gegevens met verzoeken volledig moeten worden omgezet in een querystring of niet. Merk op dat de vereiste URL-parameter de URL aangeeft die u wilt laden.

Wat u moet weten over jQuery en AJAX

Het extraheren van gegevens van websites die zijn ontwikkeld met behulp van heuristische technologie kan een beetje lastig zijn. Met de juiste jQuery AJAX-technieken, kunt u snel JSON, XML of HTML aanvragen bij een op afstand geplaatste server die zowel HTTP Post als HTTP Get gebruikt. Merk op dat jQuery een enorm aantal AJAX-functies biedt.

Verschillende browsers bevatten verschillende syntaxis voor elke AJAX-implementatie. U moet daarom meerdere codes schrijven voor verschillende browsers zoals Mozilla, Google Chrome en Internet Explorer. Gelukkig kunt u externe gegevens rechtstreeks in de eerder geselecteerde HTML-elementen van de doelwebpagina laden.

In de meeste gevallen gebruikt jQuery de methoden "GET" en "POST" om gegevens op te vragen van gespecificeerde hulpmiddelen en informatie in te dienen om te worden verwerkt tot specifieke bronnen. Standaard worden alle aanvragen asynchroon verzonden (True). Als u de gelijktijdige toepassingen wilt gebruiken, stelt u de asynchrone optie in op false. Gebruik de extensie jQuery.Ajax Chrome om uw webcrawlcampagne te vereenvoudigen en zowel nauwkeurige als gestructureerde gegevens te verkrijgen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport