Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe gegevens van websites te ontleden met behulp van Dcsoup

Tegenwoordig is het extra eenvoudig informatie te kiezen uit statische en JavaScript-laadwebsites inhoud die u nodig hebt van een site. Webscrapingtools gemaakt van heuristische technologieën zijn naar voren gebracht om online marketeers, bloggers en webmasters te helpen semi-gestructureerde en ongestructureerde data uit het web te halen.

Extractie van webcontent

Web-contentextractie, ook bekend als webscraping, is een techniek voor het extraheren van grote hoeveelheden gegevens van websites. Als het gaat om internet en online marketing, zijn gegevens een cruciaal onderdeel om te overwegen. Financiële marketeers en marketingconsultants zijn afhankelijk van gegevens om de prestaties van grondstoffen op de aandelenmarkten op te sporen en om marketingstrategieën te ontwikkelen.

HTML-parser Dcsoup

De Dcsoup is een .NET-bibliotheek van hoge kwaliteit die door bloggers en webmasters wordt gebruikt om HTML-gegevens van webpagina's te schrappen. Deze bibliotheek biedt een zeer handige en betrouwbare Application Programming Interface (API) om gegevens te manipuleren en te extraheren. Dcsoup is een Java HTML-parser die wordt gebruikt om gegevens van een website te ontleden en de gegevens in leesbare formaten weer te geven.

Deze HTML-parser gebruikt Cascading Style Sheets (CSS), op jQuery-gebaseerde technieken en Document Object Model (DOM) om websites te schrapen. Dcsoup is een gratis en gebruiksvriendelijke bibliotheek die consistente en flexibele webscrapingresultaten levert. Deze webschrapingtool parseert HTML naar dezelfde DOM als Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Hoe werkt de Dcsoup-bibliotheek?

Dcsoup is ontworpen en ontwikkeld om een zinvolle pars-structuur voor alle HTML-variëteiten te creëren. Deze Java-bibliotheek is de ultieme oplossing voor het schrapen van HTML-gegevens van zowel meerdere als enkele bronnen. Installeer

Dcsoup op uw pc en voer de volgende primaire taken uit:

  • Voorkom XSS-aanvallen door inhoud op te schonen met een consistente, flexibele en veilige witte lijst.
  • HTML-tekst, attributen en elementen manipuleren.
  • Identificeer, extraheer en ontleed gegevens van de website met behulp van DOM-traversal en goed beheerde CSS-kiezers.
  • HTML-gegevens ophalen en parseren in bruikbare indelingen. U kunt de geschraapte gegevens exporteren naar CouchDB. Microsoft Excel-spreadsheet, of sla de gegevens op in uw lokale computer als een lokaal bestand.
  • Schraap en parseer zowel XML als HTML-gegevens uit een bestand, een tekenreeks of een bestand.

Chrome-browser gebruiken om XPaths te verkrijgen

Webscraping is een foutbehandelingstechniek die wordt gebruikt om HTML-gegevens te schrapen en gegevens van websites te ontleden. U kunt uw webbrowser gebruiken om de XPath van het doelelement op een webpagina op te halen. Hier is een stap-voor-stap handleiding over het verkrijgen van XPath van een element met behulp van uw browser. Houd er echter rekening mee dat u foutafhandelingsmethoden moet gebruiken omdat het extraheren van webgegevens fouten kan veroorzaken als de oorspronkelijke opmaak van de pagina verandert.

  • Open de "Developer Tools" op uw Windows en selecteer het specifieke element waarvoor u de XPath wilt gebruiken.
  • Klik met de rechtermuisknop op het element in de optie "Elementen-tabblad".
  • Klik op de "Kopiëren" optie om de XPath van uw doelelement te verkrijgen.

Met webscraping kunt u HTML en XML-documenten parseren. Webkrabbers hebben goed ontwikkelde scrapsoftware gebruikt om een ontleedstructuur te maken voor geparseerde pagina's die kunnen worden gebruikt om relevante informatie uit HTML te extraheren. Houd er rekening mee dat geschaalde gegevens van internet kunnen worden geëxporteerd naar een Microsoft Excel-spreadsheet, CouchDB of kunnen worden opgeslagen in een lokaal bestand.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport