Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kunnen gesponsorde producten me helpen meer te verkopen op Amazon?

Het korte antwoord is ja, gesponsorde producten kunnen elke online verkoper helpen meer te verkopen op Amazon. En het is erg belangrijk om te begrijpen dat adverteren op 's werelds meest bezochte e-commerceplatform de manier waarop u daar verkoopt, echt kunt veranderen. Met miljoenen unieke bezoeken per dag wordt waarschijnlijk het meest uitdagende van Amazon opgemerkt door de live shoppers die op zoek zijn naar wat ze nodig hebben via de A9-zoekmachine die is gericht op producten. Dus, de beste manier om jezelf op te zetten om meer te verkopen op Amazon, wint het hoogste niveau van bekendheid in relevante zoekresultaten met je productvermelding. Alles is vrij simpel - hoe sneller potentiële klanten zullen rennen bij uw items die op Amazon zijn vermeld, hoe groter de kans dat ze worden omgezet in echte klanten die kopen bij uw drop-shipping-winkel in plaats van elders op Amazon.

En de kracht van gesponsorde advertenties herkennen als een zeer voordelige manier van adverteren inderdaad, hieronder ga ik snel de belangrijkste opties schetsen die beschikbaar zijn voor elke actieve bedrijfseigenaar die producten heeft vermeld op die echt drukke online marktplaats. Dus, hier is wat je moet weten over ecommerce-advertenties om meer te verkopen op Amazon met zijn gesponsorde producten - vanaf het tonen van de belangrijkste voordelen en de manier waarop ze voor jou als Amazon-verkoper kunnen werken, om uiteindelijk snel door de belangrijkste checklist te lopen om de basisvoorwaarden en definities met betrekking tot de kwestie te dekken. Uiteindelijk, om u te helpen een zeker goede kans te ontdekken om meer te verkopen op Amazon - met uw productvermeldingen op de eerste pagina's van Amazon's SERPS met een meetbaar hogere frequentie. Laten we ons eindelijk eens gaan verdiepen!

Verkoop meer op Amazon met gesponsorde producten Voornaamste kenmerken en voordelen

Laten we eerlijk zijn: duizenden actieve verkopers die met gesponsorde producten op Amazon verkopen, hebben hun enorme voordelen reeds ervaren. Over het algemeen genomen, hier is wat u kunt hebben met behulp van gesponsorde producten als Amazon verkoper:

  • Ga voor bieden van Re.
  • Betaal alleen wanneer uw advertenties een klik ontvangen van de kopers van Live.
  • Ontvang gratis bonusimpressies.
  • Houd meetbaar hogere kansen om uw productvermelding op de pagina één te laten weergeven in de Amazon-lijst met relevante SERPS.
  • Bereik een veel breder publiek van potentiële klanten over de hele wereld, die alle standaard soorten apparaten gebruiken voor browsen, zoals desktops, tablets en ook smartphones.
  • Krijg meer bekendheid bij het leveren van zeer relevante en nauwkeurig getargete advertenties die uw algemene prestaties verder kunnen verbeteren en meer op Amazon kunnen verkopen.

Hoe wordt u ingelicht voor gesponsorde producten van Amazon

Hoewel de belangrijkste kenmerken en voordelen van gesponsorde producten duidelijk zijn en er aantrekkelijk uitzien, is de manier ze kunnen voor u werken omdat de Amazon-verkoper nog steeds een iets gedetailleerder overzicht nodig heeft. Laten we ons voorstellen dat we, laten we zeggen, schoenverkopers zijn die daar een kleine online drop-shipping winkel hebben. Op die manier, gezien het feit dat we onszelf net hebben geregistreerd voor Amazon's gesponsorde producten - hieronder zal ik u de meest waarschijnlijke resultaten laten zien die redelijkerwijs te verwachten zijn van het gebruik van gesponsorde advertenties in onze zogenaamde 'case study'. Laten we eens kijken wat er zou kunnen gebeuren voor ons, welke acties moeten worden ondernomen en op welke manier precies deze gesponsorde advertenties onze algemene bedrijfsprestaties zouden verbeteren om ons te helpen meer te verkopen op Amazon..Dus, hier is hoe gesponsorde producten voor ons gaan werken in de praktijk:

  • Begin met het invoeren van persoonlijke inloggegevens om toegang te krijgen tot de Amazon Seller Central Account.
  • Maak vervolgens een campagne met gesponsorde producten voor een bepaalde reeks reeds vermelde items die u meer wilt verkopen op Amazon.
  • Ga verder met het kiezen van de juiste zoekwoorden die zeer relevant zijn, juist voor de producten die u wilt promoten. In het geval van die 'schoenenwinkel' die als goed voorbeeld wordt gebruikt, moeten de belangrijkste doelzoekwoorden er uitzien als 'sneakers', 'hardloopschoenen', enzovoort. Als dit gebeurt, worden we ook bijgestaan door Amazon zelf, wat ons een standaard automatische targetingoptie biedt die echt nuttig kan zijn met handige tips en suggesties voor zoektermen.
  • Zodra we klaar zijn met het kiezen van de juiste zoekwoorden, is het tijd om een biedingsbedrag in te voeren voor CPC-advertenties. Meestal staat een biedingsbedrag gerelateerd aan uw kosten per klik simpelweg voor de maximale contante waarde die een bepaalde verkoper voor dat doel betaalbaar vindt.
  • We zouden tenslotte de procedure moeten voltooien door de producten uiteindelijk ter promotie aan te bieden. Dus, alles is nodig om erop te klikken om de juiste items te selecteren en we zijn klaar!

De manier waarop gesponsorde producten u helpen meer te verkopen op Amazon

Aangezien onze potentiële klanten op zoek zijn naar 'hardloopschoenen', zouden ze voer een productvraag in met het trefwoord 'schoenen' ingevuld in de online zoekbalk van Amazon. Op die manier zouden ze verschillende pagina's zien met relevante zoekresultaten die op een aanvraag worden weergegeven. Onder de andere prominente zoekresultaten die direct op de eerste pagina van de lijst worden gezien, zou er een bepaalde reeks advertenties zijn ingesloten met een 'gesponsorde' markering van het merk. Door op een bepaalde advertentie te klikken, wordt de gebruiker direct naar de relatieve productdetailpagina geleid met de knoppen 'toevoegen aan winkelwagentje' en 'kopen nu'. En het betekent dat gesponsorde productadvertenties vaker door de gebruikers worden bekeken, waardoor betere kansen en kansen worden geboden om meer te verkopen op Amazon. Als gevolg daarvan is er niets te verfijnd aan Amazon's gesponsorde producten, toch?

Algemene voorwaarden en definities die bekend moeten zijn bij elke Amazon-verkoper

Het is niet nodig om te zeggen dat om het meeste uit gesponsorde producten te halen, u tenminste op zijn minst het basisbegrip van de meest voorkomende woordenlijst met betrekking tot de kwestie.

Dit zijn dus de standaarddefinities om uw advertenties effectiever te laten beheren:

  •  Klik - stands voor een aantal klikken van gebruikers die worden ontvangen door een bepaalde productadvertentie.
  •  Vertoning - deze meetwaarde geeft aan hoe vaak een bepaalde advertentie op de pagina wordt weergegeven en door gebruikers wordt gezien.
  •  Bestedingen/verkopen - zijn de gemiddelde berekeningen om aan te geven hoeveel geld is uitgegeven / gegenereerd met advertenties.
  •  ACoS - is het percentage van de verkoopuitgaven voor reclame (advertentiekosten van verkoop).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport