Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke optimalisatieregels moet u volgen om uw Amazon-vermelding goed te laten rangschikken?

Als u op zoek bent naar de kansen om de verkoop op Amazon Marketplace te winnen, moet u zich eerst wapenen met enkele feiten en cijfers en de basisregels en richtlijnen voor het optimaliseren van de Amazon-lijst leren kennen. Je moet klaar zijn om deze concurrerende markt te betreden waar alleen de slimste handelaars kunnen overleven.

Ik wil graag enkele essentiële feiten over de Amazon-markt met u delen die u ongetwijfeld nuttig zult vinden als u overweegt om op Amazon te verkopen.

Het aantal maandelijkse unieke bezoekers van Amazon bedraagt meer dan 181 miljoen mensen. Ze komen van over de hele wereld, inclusief Europa, Azië en de VS. De grootste helft van deze verkopers heeft een koopintentie bij het uitvoeren van productonderzoek. Het duurt dus enkele minuten voordat ze een beslissing hebben genomen en kopen wat ze nodig hebben. Met andere woorden, het is meer dan waarschijnlijk dat uw potentiële klanten uw vermelding op Amazon zullen vinden en kopen. Het enige ding is dat uw inventaris op de eerste of op zijn minst op de tweede Amazon-zoekresultatenpagina moet worden geplaatst.

Een ander feit over Amazon is dat het een groeiend platform is met een stabiele groei van 20% op jaarbasis. Het aantal verkopen dat Amazon het afgelopen jaar heeft gedaan, is $ 30,2 miljard. Het betekent dat iedereen een stuk van de taart kan krijgen en een Amazon-verkoper kan worden.

Het is de moeite waard om te vermelden dat het aantal verkopers continu groeit op Amazon. Denk niet dat jij de enige bent die denkt dat Amazon een winstgevend platform is. Het aantal externe verkopers die gebruikmaken van de marktplaats van het bedrijf is vorig jaar met 50% toegenomen. Dat is de reden waarom het Amazon e-commerce platform zich onderscheidt door zijn felle concurrentie. Om hier een welvarende marketeer te worden, moet u uw voorraad in bulk verkopen. Verkopen maken verkopen op Amazon omdat dit systeem zich concentreert op winstmaximalisatie en groei. Een hoge positie op Amazon is ook afhankelijk van de omzet. De Best Seller-ranglijst van Amazon is het signaal dat het meest correleert met producten die verschijnen in de TOP van Amazon-zoekresultaten.

Sommige verkopers verdienen vermenigvuldigde miljoenen door te verkopen op Amazon. Ten minste 1% van de Amazon-handelaars genereert een jaarlijkse omzet van meer dan $ 50 miljoen. Meer dan 32% verkopers verdienen elk jaar $ 100.000.

Deze cijfers uit de industrie laten ons zien dat Amazon de juiste plaats is om uw producten daar te vermarkten. Dit e-commerceplatform biedt verschillende voordelen voor mensen die net beginnen met e-commerce. Als u uw voorraad op Amazon verkoopt, hoeft u geen website te maken en aanzienlijk te investeren in uw bedrijfsontwikkeling. Alles wat u nodig hebt, is om u te registreren en een vermelding voor uw spullen te maken. Bovendien kunt u de bestaande infrastructuur van Amazon gebruiken om de noodzakelijke bewerkingen uit te voeren. Het helpt u zich te concentreren op uw bedrijfsontwikkeling en optimalisatie.

Nu, als u klaar bent om uw bedrijf op Amazon te lanceren, zal ik u enkele essentiële tips geven om correct te handelen. In dit artikel vindt u een principe van het algoritme van Amazon A9-classificatie en leert u de basisregels voor Amazon-vermeldingen.

Het principe van Amazon SEO

Volgens de officiële Amazon-statistieken scrolt meer dan 80% van de klanten nooit naar de tweede pagina van Amazon SERP. Dus, hoe kunt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw inventaris op Amazon kunnen zien en kopen? Je moet ze voorzien van hoogwaardige spullen voor een redelijke prijs. Bovendien moet u uw vermelding goed converteren, inclusief relevante zoektermen erin.

Met andere woorden, u moet uw klanten producten tonen die zij waarschijnlijk zullen kopen. Deze factoren bepalen in welke zoektermen kopers zoeken, conversiepercentages, gerelateerde producten, recente verkoophistorie, prijzen, voorraad en andere rangschikkingsaspecten.

In de eerste fase van uw optimalisatiecampagne moet u alle relevante zoektermen ophalen die perfect uw inventaris beschrijven. Deze zoektermen moeten voldoen aan vragen van klanten en u helpen de klikfrequentie en conversie te verhogen. U moet deze zoektermen strategisch opnemen in uw titel, opsommingstekens, beschrijving en trefwoordveld.

Bovendien, om hoog te scoren op Amazon SERP, moet u een competitieve analyse van uw niche uitvoeren. Bedenk welke producten doorgaans worden weergegeven voor de door u gewenste zoektermen en hoe zijn deze geprijsd en hoeveel feedback van klanten hebben ze ten opzichte van uw product? Deze gegevens helpen u te begrijpen welke marketingcampagne u moet bouwen om uw nicheconcurrenten te slim af te zijn.

Houd uw voorraad in voorraad is ook belangrijk op Amazon omdat het helpt om meer omzet te winnen. Als uw inventaris niet meer op voorraad is, riskeert u uw geld en klanten te verliezen en uw rankingpositie op Amazon te verminderen. Bovendien kan dit de relevantie van uw zoekactie negatief beïnvloeden en klanten nog een reden geven om een product van een concurrent te proberen. Het kan moeilijk zijn om klanten te overtuigen om terug te schakelen naar uw product nadat ze een ander product of een andere dienst hebben gekocht.

Er zijn de basisbeginselen die u moet weten over optimalisatie van de zoekmachine van Amazon. Nu ga ik je door de optimalisatieregels voor Amazon-lijsten leiden en elk aspect in detail bespreken.

Optimalisatieregels voor Amazon-advertenties

Amazon-kopers nemen binnen enkele minuten hun aankoopbeslissing en kijken daarbij in de TOP-zoekresultaten. Het duurt even voordat ze beslissen of ze verder willen gaan met een detailpagina of terug willen gaan naar de zoekresultaten. Uw primaire taak is ervoor te zorgen dat gebruikers op uw vermelding klikken en ze naar uw klanten converteren. Begin met het eenvoudig voor hen te maken.

  •  Uw Amazon-titel is uw visitekaartje 

Amazon-titel dient om uw artikeleigenschappen te beschrijven aan klanten. Als u de titel leest, moeten uw klanten zich realiseren of het artikel compatibel is met hun behoeften, of niet. Uw titel moet beschrijvend zijn en uw merknaam, kleur, grootte en primaire voordelen van het product bevatten. Bovendien moet u uw titel bondig en relevant maken. Consumenten besteden hun tijd niet te lang aan het lezen van titels en spammen.

Het is een verkeerde overtuiging dat, om de optimalisatie van Amazon-zoekmachineoptimalisatie te verbeteren, verkopers zoveel mogelijk zoektermen in hun titels moeten opnemen. Het is echter verre van realiteit. Als u de titels van best verkopende producten op Amazon doorneemt, kunt u zien dat ze niet meer dan 10-20 woorden bevatten en er organisch uitzien. Het is logisch om relevante zoektermen in uw titel op te nemen, maar u moet dit wel op de juiste manier doen. Klanten hebben het moeilijk om te lang te scannen en met trefwoord-gevulde titels, en ze kunnen zelfs geïrriteerd raken met titels die op deze manier worden weergegeven.

  •  Bullet-punten is uw kans om de sterke punten van uw spullen te accentueren 

Bullet-punten zijn uw kans om alle klanten te antwoorden vragen naar uw item voordat ze onder de vouw scrollen. Gewoonlijk zijn vijf punten, elk één zin lang, genoeg om productkenmerken en voordelen te beschrijven. Houd je kogels nauwkeurig en relevant. Het is niet nodig om daar uw bedrijfsinformatie of leveringsaspecten te vermelden. U moet zich concentreren op het product dat u wilt verkopen. Vermijd ook opsommingstekens die meer dan een paar regels lang zijn, aangezien de meeste klanten dit gedeelte afromen.

  •  Afbeeldingen van hoge kwaliteit maken uw kans om meer omzet te winnen 

Aangezien u een verkoper van e-commerce bent, de enige kans om uw productgegevens aan klanten te laten zien is om kwaliteitsafbeeldingen te uploaden. Als u geen afbeeldingen op de pagina met uw Amazon-productbeschrijving hebt, geeft u automatisch een privilege aan uw concurrenten. Het eerste dat gebruikers de producttitel kunnen bekijken, is een afbeelding. Uw afbeeldingen moeten professioneel gemaakt worden en laten zien wat het product is voordat u inzoomt. Het maximale aantal afbeeldingen dat u kunt uploaden is zeven. Het is redelijk om ze allemaal te gebruiken om klanten uw item vanuit verschillende invalshoeken te laten zien. Zorg ervoor dat je aan alle Amazon-beeldvereisten voldoet om hoog op de SERP te staan.

  •  Productbeschrijving die als een nuttig marketinginstrument dient 

De meeste verkopers zijn van mening dat als ze een opsomming hebben punten, beschrijving is niet nodig. Het is een verkeerde overtuiging, omdat de beschrijving waarschijnlijk een van de essentiële aspecten van de aanbieding is die klanten helpen hun uiteindelijke aankoopbeslissing te nemen. Een beschrijving is een deel van de inhoud waarin u informatie kunt delen met klanten over uw merk, leverancier en bedrijf. Bovendien kun je zoektermen schrijven die je niet in je titel en opsommingen hebt opgenomen. Zorg ervoor dat uw beschrijving beknopt is, omdat klanten geen 20-regel lange paragraaf zullen doorsnuffelen. Ik adviseer u om een accent te leggen op de belangrijkste voordelen van uw item, zodat u klanten kunt laten zien hoe ze er baat bij kunnen hebben.

  •  Variaties 

Variaties zijn unieke Amazon-functie waarmee verkopers aan consumenten de verschillende grootte, kleur en stijl en andere opties die u hebben voor uw product. Variaties geven klanten de mogelijkheid om snel te schakelen tussen opties van een product en verschillende recensies te poolen tussen verschillende ASIN's. Met deze functie kunnen klanten eenvoudig zweven over de verschillende kleurencombinaties, functies en recensies.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport