Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: hoe bedrijven webkrabbers kunnen gebruiken

Tegenwoordig verzamelen eigenaren van een online bedrijf gegevens over concurrenten, klanten, kooptrends, nieuwe markten en nieuwkomers, en gebruik een aantal webschrapers om de onbewerkte gegevens om te zetten in een georganiseerde en gestructureerde vorm. Visionaire managers en bedrijfsleiders schrapen voortdurend gegevens en gebruiken deze op hun eigen sites om hun positie in zoekmachines te verbeteren. De onderzoekers, beslissers en marketeers vertrouwen ook op de gegevens voor competitieve intelligentie, analyse en bedrijfsgroei. Online gegevensverzameling wordt eenvoudig gemaakt met web scrapingtools en de opgehaalde gegevens stellen managers in staat om verstandige zakelijke beslissingen te nemen. De verschillende toepassingen van een schraper zijn hieronder besproken.

 1. Snelle en nauwkeurige informatie: 

Een van de beste toepassingen van een schraper is dat u met een hoge snelheid nauwkeurige gegevens kunt verkrijgen. Zakenmensen schrapen deze gegevens vooral om erachter te komen wat hun siteposities zijn en om in korte tijd meer en meer inkomsten te genereren. Als u een zakenman bent en wilt kiezen voor een betrouwbare webschraper, dan zijn Import.io en Octoparse de juiste opties voor u. Beide tools kunnen worden gebruikt om webinhoud te verzamelen, te schrapen en op te slaan, en u kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het is veilig om te zeggen dat de data-extractie is geautomatiseerd met deze twee diensten, en je krijgt snelle en betrouwbare informatie met slechts een paar klikken.

 2. Track sleutelwoorden van uw concurrenten: 


Het is mogelijk dat u de short-tail en long tail-zoekwoorden van uw concurrent niet handmatig kunt bijhouden, maar het is cruciaal voor een zakelijk succes. Met een betrouwbare webschraper kunt u eenvoudig zoekwoorden bijhouden, afbeeldingen en productbeschrijvingen van de sites van uw concurrenten. Kimono Labs en Mozenda kunnen u bijvoorbeeld helpen de prijsinformatie van verschillende sites in één keer te schrapen, waardoor u geld en energie bespaart. Verbazingwekkend, beide services zijn gratis en kunnen worden gebruikt om biljoenen bytes aan informatie te extraheren van e-commercesites, sociale medianetwerken, nieuwsuitzendingen, reisportalen, discussiefora en privéblogs.

 3. Gecentraliseerde en realtime informatie: 

Met services zoals ParseHub, Webhose.io en 80legs kunt u gegevens in realtime verzamelen en schrapen. Het is niet mogelijk voor digitale marketeers en zakenmensen om informatie handmatig van dynamische webpagina's te halen. Met deze drie hulpprogramma's kunt u echter nuttige informatie ophalen en deze in een Excel, CSV of JSONbestand plaatsen. Bovendien kunt u deze webkrabbers gebruiken om kleine grammaticale of spelfouten in uw inhoud op te lossen en de kwaliteit van uw webpagina's te evalueren. Ongetwijfeld is webschrapen een betrouwbare techniek voor zakenmensen die direct industriële kennis willen opdoen zonder af te doen aan nauwkeurigheid en kwaliteit.

 4. Blijf concurrerend: 

Betrouwbare gegevens kunnen van uw kleinbedrijf een volwaardige sector maken. Winkeliers en FMCG-spelers gebruiken een aantal webschrapers om concurrerend te blijven (de goede voorbeelden zijn Spinn3r en Scrapinghub). Elke seconde genereert internet quintillion bytes aan informatie, en deze twee tools helpen je gegevens uit dynamische webdocumenten te halen met slechts een paar klikken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport