Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe download ik een website in Chrome?

Met Google Chrome kunt u nu een site downloaden voor offline browsen, en het is goed nieuws voor degenen die weg zijn van hun wifi vanwege de een of andere reden. U kunt kiezen uit een groot aantal applicaties en Chrome-extensies om eenvoudig gedeeltelijke of volledige websites, video's, audiobestanden en afbeeldingen te downloaden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 1. SaveFrom.net: 

SaveFrom.net is een van de beste applicaties om een site in Chrome te downloaden. Met deze service kunt u met een paar klikken alle video's, tekstbestanden of afbeeldingen naar uw harde schijf downloaden. SaveFrom.net heeft een knop Automatisch, waardoor de actie eenvoudiger en eenvoudiger wordt. U kunt ook inhoud van Twitter en Facebook downloaden of mediabestanden downloaden en converteren naar MP4, MP3, 3GP WEBM en FLV. Het programma werkt op twee manieren: via een webtoepassing (die compatibel is met Windows) en via een externe extensie.

 2. Opslaan als PDF: 

Opslaan als PDF stelt u in staat om een site te downloaden in Chrome en gebruikt een interactieve HTML-naar-PDF-webservice om meerdere taken uit te voeren. Deze extensie kan worden aangepast aan uw vereisten en u kunt zich ook aanmelden voor een betaald account. De beschikbare opties zijn paginarichting, wachtwoordbeveiliging, paginaformaat, marges en beginweergave. Al deze opties kunnen uw werk enigszins faciliteren.

 3. MediaSave - Download gratis muziek: 

Met MediaSave kunt u zich richten op YouTube, DailyMotion en andere soortgelijke plaatsen en comfortabel inhoud downloaden in Chrome. Met deze toepassing kunt u een groot aantal muziekbestanden downloaden, zoals nummers, podcasts, audioboeken, films en soortgelijke dingen. Het ondersteunt indelingen zoals MP4, MP3, VND, WEBM, en Wav. Om deze extensie te installeren, moet u de licentieovereenkomst accepteren.

 4. vGet-extensie: 

Als u webinhoud wilt streamen of downloaden, u kunt kiezen voor vGet Extension. Hiermee kunt u een site downloaden en delen met een DLNA-compatibele tv. De ontwikkelaars claimen dat deze extensie is ontworpen om webinhoud snel te laden, zodat u deze kunt gebruiken om dynamische webdocumenten te downloaden. met gemak.

 5. Web Scraper: 

Het is een van de beste Google Chrome-extensies waarmee u direct een site in Chrome kunt downloaden. Met Web Scraper kunt u sitemaps maken en gegevens / informatie extraheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het navigeert voornamelijk via verschillende webpagina's en downloadt de volledige of gedeeltelijke webdocumenten volgens uw vereisten. Het is compatibel met alle besturingssystemen en kan direct worden gedownload in de Chrome Web Store.

 6. PageArchiver: 

Wilt u een site downloaden in Chrome? Met PageArchiver kunt u zowel eenvoudige als dynamische sites targeten en kunt u ze volledig of gedeeltelijk downloaden. U kunt de gegevens exporteren naar HTML of CSV-bestanden of deze opslaan op uw harde schijf voor offline browsen. U kunt ook verschillende webpagina's, URL's, tags, titels en productbeschrijvingen filteren om de juiste webinhoud te selecteren. U kunt ook een bladwijzer maken en de archieven opslaan met de toetsenbordtoets (ook wel Ctrl-S genoemd).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport