Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: meest interessante software voor URL-scraping

URL-scraping is een proces waarbij gegevens uit verschillende URL's worden geëxtraheerd en gefilterd volgens uw vereisten. Er zijn honderden website-URL's op het internet en een URL-scraper is in staat nuttige informatie eruit te schrapen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De gewilde functies van een URL-scraper zijn afhankelijk van uw vereisten en het doel van uw project. U moet ervoor zorgen dat uw URL-scrapsoftware over alle basisfuncties beschikt: filteren op basis van trefwoordinhoud, proxy-rotatie, filteren op basis van het websiteprofiel en filteren op basis van HTML-code.

De beste en meest verbazingwekkende URL-scraping-software wordt hieronder besproken:

 1. URLitor - URL Scraping and Data Extraction Tool 

URLitor is een van de beste en meest bekende tools voor het extraheren van gegevens en het schrapen van URL's op het internet. U hoeft alleen de lijst met URL's toe te voegen, de HTML-elementen op te geven die u van een webpagina wilt ophalen en klik op de knop Verzenden. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze tool is dat het reguliere expressies en XPath gebruikt om zijn taken uit te voeren. U kunt verschillende uitvoerformaten selecteren en zoveel URL's of webdocumenten schrapen als u wilt. Bovendien is deze tool geschikt voor mensen die niet over voldoende programmeervaardigheden beschikken en geen technische kennis hebben. Met dit hulpprogramma kunnen maximaal 100 URL's in een minuut worden geschraapt zonder aan kwaliteit in te boeten.

 2. Schraapschraper 

Schraper is een van de beste webschraping en datatextractietools op het net. Het is eenvoudig te gebruiken en is compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers. Scraper is de voorafgaande keuze van programmeurs en webmasters omdat het hen helpt meerdere URL's tegelijk te extraheren. U kunt deze tool alleen gebruiken als u Google Chrome als uw primaire webbrowser heeft. Anders haalt Scraper uw webpagina's of URL's niet correct uit. Schraper kan u laten genieten van het schrapen van gegevens door accurate en betrouwbare resultaten te leveren. Het is mogelijk om Scraper aan te passen met Kolommen, Filter en XPath.

 3. Facebook en Twitter-API's 

Als u Twitter of Facebook-URL's wilt schrapen, dan zijn Facebook en Twitter-API's geschikt voor u. Deze API's kunnen worden gebruikt om enorme hoeveelheden gegevens uit openbare profielen te schrapen. U kunt ook analyseren of evalueren wat werkt voor de concurrenten of in uw branche. Een API is een interface waarmee hulpprogramma's of software van derden programmatisch toegang krijgen tot uw sociale-mediasites.

 4. Import.io 

Import.io is een van de beste en meest krachtige tools voor het extraheren van websites of het schrapen van URL's. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en u kunt het gebruiken om meerdere webpagina's of URL's tegelijkertijd af te schrapen. U kunt ook een API maken voor integratie in verschillende webtoepassingen. Met Import.io kunt u gemakkelijk informatie van zowel dynamische als eenvoudige sites extraheren en leesbare en schaalbare resultaten verkrijgen. Import.io vereist geen installatie en levert binnen enkele seconden resultaten op. Hiermee kunt u de gewenste gegevens selecteren en deze van specifieke webpagina's schrapen via de aanwijzen-en-klikken-interface.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport