Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Tips van de malt op de beste online crawlertools

Een online website-crawler, ook wel een spin genoemd, is de internetbot die kan systematisch browsen op het World Wide Web voor gegevensschrapen of webindexering. Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines gebruiken verschillende webcrawl-tools om hun inhoud bij te werken, en deze website-crawlers bezoeken de websites vaak zonder toestemming. Er zijn tientallen online crawler-tools voor de website, maar de volgende zijn de beste en helpen u om uw taken met hoge snelheid te volbrengen.

1. Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy is een van de beste online crawler-diensten op de website en biedt u de mogelijkheid om de gedeeltelijke of volledige website op uw harde schijf te kopiëren voor offline gebruik. toepassingen. Met dit programma kunt u gemakkelijk gegevens schrapen en kunt u de positie van uw webpagina's in de zoekmachines verbeteren. Cyotek WebCopy zal verschillende webpagina's scannen voordat ze hun inhoud naar uw harde schijf kunnen downloaden. U kunt deze service gebruiken om gegevens van zowel eenvoudige als dynamische websites te schrapen. Een van de meest onderscheidende kenmerken van Cyotek WebCopy is dat u hiermee een gedeelte van de site kunt uitsluiten dat u niet wilt indexeren. Het is aanpasbaar en is compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers. Bovendien bevat Cyotek WebCopy geen virtuele DOM of een andere vorm van JavaScript-parsing.

2. Getleft:

Net als WebCopy is Getleft een interactieve online website-crawler en gemakkelijk in gebruik. Het wordt voornamelijk gebruikt als een dataschraper en helpt u bij het rippen van een site met slechts een paar klikken. Getleft downloadt de gegevens van de hele of gedeeltelijke website, dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en unieke opties om dit mogelijk te maken. Zodra het volledig is gedownload en gestart, hoeft u alleen maar de URL van een website in te voeren en de bestanden te selecteren die u wilt downloaden voordat u op de knop Go klikt. Alle links worden direct naar uw harde schijf gedownload en u kunt Getleft ook gebruiken om verschillende webpagina's te indexeren. Verbazingwekkend genoeg ondersteunt deze tool meer dan 15 talen en kun je de webinhoud op een betere manier crawlen.

3. Scraper:

Het is een Google Chrome-extensie met verschillende gegevensextractie en webcrawl-eigenschappen. Ongetwijfeld is Scraper een krachtige en unieke online website-crawler waarmee u gegevens van verschillende webpagina's kunt schrapen. Deze tool is geschikt voor zowel coders als niet-coders en u hoeft alleen de gegevens naar het klembord te kopiëren om aan de slag te gaan. Scraper kopieert de geschraapte gegevens naar een vooraf gedefinieerd bestand en stelt u in staat om meerdere webdocumenten tegelijk te indexeren.

4. OutWit Hub:

Het is een van de beste website crawlers op het internet met tientallen functies en opties. OutWit Hub is voornamelijk een add-on voor Firefox en is compatibel met alle besturingssystemen. U kunt deze service gebruiken om gegevens van dynamische webpagina's te schrapen of om uw website of blog met hoge snelheid te crawlen. OutWit Hub wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en u hoeft geen enkele regel code te schrijven om uw werk gedaan te krijgen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport