Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Hoe kan ik tekst uit HTML online extraheren?

De webpagina's zijn gebouwd met behulp van op tekst gebaseerde opmaaktalen zoals XMTML en HTML, en ze bevatten een schat aan nuttige informatie in tekst-, beeld of videoformaat. Het is veilig om te vermelden dat alle webpagina's zijn ontworpen voor mensen en niet geschikt zijn voor geautomatiseerde bots of spiders. Het is echter mogelijk om een aantal applicaties te gebruiken om tekst online uit HTML te extraheren. Er zijn verschillende krachtige hulpmiddelen voor het extraheren van webgegevens, zoals Mozenda, Import.io, Octoparse en Kimono Labs, waarmee u informatie van zowel dynamische als eenvoudige webpagina's kunt schrapen. Helaas kunnen deze hulpmiddelen tekst niet op de juiste manier uit HTML halen. We zouden dus moeten opteren voor andere vergelijkbare diensten. Met de volgende apps hoeft u geen geavanceerde codes te schrijven en kunt u eenvoudig tekst uit HTML online extraheren.

1. Converter HTML naar tekst e-mail:

Het is een van de beste en krachtigste hulpmiddelen om tekst online uit HTML te halen. HTML naar tekst Email Converter is de voorafgaande keuze van programmeurs en niet-codeerders en helpt hen onbewerkte tekst uit de PDF-en HTML-bestanden te schrapen. Bovendien wordt deze tool gebruikt om massale e-mails te verzenden en helpt het uw merk op een betere manier te promoten. U kunt het gebruiken om de tekstversies van uw HTML-e-mails te maken en kunt zoveel tekst extraheren als u wilt. Het kan werken in de "Magic" modus, waar u het op de URL wijst, en HTML naar Text Email Converter zal de inhoud versnipperen en dobbelen overeenkomstig uw vereisten.

2. HTML-tekstextractor:

U hoeft alleen de URL te plakken, op de knop Converteren te klikken en de HTML-tekstextractor zijn functie te laten uitvoeren. Het is een van de beste online services en wordt gebruikt door bedrijven en contentcurators om tekst online uit HTML te halen. U ontvangt de tekst in een korte tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over vreemde en betekenisloze advertenties. Bovendien kunt u deze service gebruiken om de formuliervul en navigatietaken te automatiseren. Het kan alle soorten HTML-bestanden lezen en tekst schrapen met slechts een paar klikken, waardoor u tijd en energie bespaart. Bovendien kun je het programma eenvoudig trainen om de menselijke acties met verschillende complexiteiten na te streven.

3. Textise:

Textise werkt behoorlijk snel en is een van de beste services op internet. U kunt het gebruiken om tekst online uit HTML te extraheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het is aanpasbaar en kan de tekstschraptaken automatiseren. Over het algemeen is Textise meer een online applicatie dan een full-scale web data scraper. Als u een groot aantal PDF-bestanden of HTML-bestanden hebt en u wilt de tekst van al deze bestanden verwijderen, zal Textise uw werk zeker vergemakkelijken.

4. HTML Cleaner:

Als u niet over voldoende codeervaardigheden beschikt of over onvoldoende technische kennis beschikt, dan is HTML Cleaner de juiste optie voor u. Deze tool scant in de eerste plaats de meegeleverde HTML-bestanden voor de vooraf gedefinieerde gegevenssets en kan met een paar klikken tekst uit HTML halen. Het biedt ons nauwkeurige, leesbare en schaalbare gegevens en helpt ons bij het verbeteren van de zoekmachine rankings van de websites.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport