Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Beginner's Guide To Web Scraping - Aangeboden door Semalt

Webscraping is een techniek voor het extraheren van informatie van websites en blogs. Er zijn meer dan een miljard webpagina's op internet en het aantal neemt elke dag toe, waardoor het voor ons onmogelijk wordt om gegevens handmatig te schrapen. Hoe kunt u gegevens verzamelen en ordenen volgens uw vereisten? In deze gids over webschrapen leert u over verschillende technieken en hulpmiddelen.

Ten eerste vermelden de webmasters of site-eigenaren hun webdocumenten met tags en short-tail en long tail-zoekwoorden waarmee zoekmachines relevante inhoud aan hun gebruikers kunnen leveren. Ten tweede is er een goede en zinvolle structuur van elke pagina, ook wel HTML-pagina's genoemd, en de webontwikkelaars en programmeurs gebruiken een hiërarchie van semantisch betekenisvolle tags om deze pagina's te structureren.

Webscraping-software of hulpmiddelen:

In de afgelopen maanden zijn een groot aantal webscraping-software of hulpmiddelen gelanceerd. Deze services hebben rechtstreeks toegang tot het World Wide Web via het Hypertext Transfer Protocol of via een webbrowser. Alle webschrapers halen iets uit een webpagina of document om het voor een ander doel te gebruiken. Outwit Hub wordt bijvoorbeeld vooral gebruikt om telefoonnummers, URL's, tekst en andere gegevens van internet te schrapen. Evenzo zijn Import.io en Kimono Labs twee interactieve webschrapingtools die worden gebruikt om webdocumenten te extraheren en prijsinformatie en productbeschrijvingen uit e-commercesites zoals eBay, Alibaba en Amazon te extraheren. Bovendien gebruikt Diffbot de machine learning en computervisie om het data-extractieproces te automatiseren. Het is een van de beste webschrapen op het internet en helpt je inhoud op een juiste manier te structureren.

Webscrapingtechnieken:

In deze gids over webschrapen leert u ook over de basistechnieken voor webschrapen. Er zijn enkele methoden die de bovengenoemde hulpprogramma's gebruiken om te voorkomen dat u gegevens van lage kwaliteit wegschraapt. Zelfs sommige hulpmiddelen voor gegevensextractie zijn afhankelijk van DOM-parsen, natuurlijke taalverwerking en computervisie om inhoud van internet te verzamelen.

Webscraping is ongetwijfeld het veld met actieve ontwikkelingen en alle datawetenschappers delen een gemeenschappelijk doel en vereisen doorbraken in semantisch begrip, tekstverwerking en kunstmatige intelligentie.

Techniek # 1: Menselijke kopieer-en-plak techniek:

Soms zijn zelfs de beste webschrapers niet in staat om het menselijke handmatige onderzoek en kopiëren en plakken te vervangen. Dit komt omdat sommige dynamische webpagina's de barrières vormen om machineautomatisering te voorkomen.

Techniek # 2: Techniek voor het matchen van tekstpatronen:

Het is een eenvoudige maar interactieve en krachtige manier om gegevens van het internet te extraheren en is gebaseerd op een UNIX grep-opdracht. De reguliere expressies vergemakkelijken ook de gebruikers om gegevens te schrapen en worden voornamelijk gebruikt als onderdeel van verschillende programmeertalen zoals Python en Perl.

Techniek # 3: HTTP-programmeringstechniek:

De statische en dynamische sites zijn gemakkelijk te targeten en gegevens van toen kunnen worden opgehaald door de HTTP-aanvragen naar een externe server te posten.

Techniek # 4: HTML Parsing Technique:

Verschillende sites hebben een enorme verzameling webpagina's die zijn gegenereerd op basis van de onderliggende gestructureerde bronnen zoals databases. In deze techniek detecteert een webschrapen-programma de HTML, extraheert de inhoud ervan en vertaalt deze in de relationele vorm (de rationele vorm staat bekend als een wrapper).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport