Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı - Web Kazımanın En Popüler Kullanım Alanları

Son yıllarda, web faydalı en önemli kaynak haline geldi veri. Doğru iş kararlarını ortaya koymak için, e-ticaret web sitesi sahipleri, netteki verilere güvenirler. Elde taşınabilir formatlarda web'den veri almak ve almak için en iyi çözüm  web kazıma.

Neden Web Veri Çıkarma?

Web kazıma, otomatik veri çıkarma araçlarını kullanarak yarı yapılandırılmış ve yapılandırılmış verilerin hepsini elde etmek için kullanılır. Eskiden web yöneticileri, yararlı verileri web'den almak için manuel teknikler kullandılar. Ancak işler değişti. Bir web sayfasından veri çekmek için binlerce saat harcamak zorunda değilsiniz.

Web veri çıkarma araçlarının tanıtımıyla binlerce sayfayı kolaylıkla kazıyabilir ve çıkarılan verileri TSV, CSV ve XML gibi kullanılabilir formatlarda dışa aktarabilirsiniz. Sitelerden veri almak için, herhangi bir teknik programlama bilgisine sahip olmanız gerekmez. Web kazıyıcı araçlar,  web kazıyıcıların  veriyi benzersiz kategorilere ayıracak ve gruplaştırabilecekleri önceden paketlenmiş özellikleri içerir.

Web Kazıma Kullanıyor

Web kazıma hem kişisel hem de ticari amaçlar için kullanılmaktadır.Çoğu durumda web üzerindeki veriler iş operasyonları ve rekabet analizi için ayrılmaz bir rol oynamaktadır.Burada web kazımanın en sevilen kullanım alanları arasında şunlar bulunmaktadır: İnternet ve pazarlama ağı.


Araştırma

Pazarlama, akademik veya bilimsel araştırmalarınız başarılı olmak için temiz ve doğru bilgilere erişmeniz gerekir Bir web kazıyıcı ile hem dinamik hem statik sitelerden veri alın ve  kazınmış verileri  CSV ve XML gibi kullanılabilir formatlarda dışa aktarın.

Fiyat Karşılaştırması

E-ticaret web siteleri ve çevrimiçi mağazalar güveniyor Fiyatla ilgili kararlar almak için verilere güvenebilirsiniz Online mağazanızın başarılı olabilmesi için benzer hizmetleri ve piyasada günlük olarak satılan ürünler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız gerekmektedir. Bu verileri elde etmek için kiralamanız gerekmez. binlerce işçi sizin için verileri çıkaracaktır.

Bir web kazıyıcı, en iyi seçenektir için. Bu araç, çeşitli web sitelerinden otomatik olarak veri toplamak ve bilgileri basit formlarda kaydetmek için çalışır. 


Pazarlama Kurşun Üretimi

Günümüzde, web kazıması, potansiyel müşteri yaratma amaçları için dinamik sitelerden kapsamlı işletme ayrıntıları toplamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bir web sitesinden web sitesi URL'lerini, e-posta adreslerini ve telefon numaralarını almak için verimli bir şekilde web kazıyıcı kullanabilirsiniz.

Pazar analizi

Pazar analizi bugün piyasada en çok kullanılan web kazıma kullanımından biridir. Bir çevrimiçi pazarlamacı olarak, web üzerinden sürekli bir veri izlemeniz gerekir. Yaklaşmakta olan projeniz birden fazla web sitesinden kapsamlı veri topluyorsa, web kazıma, düşünmeniz gereken en iyi çözümdür.

E-ticaret web siteleri farklı biçimlerde veri görüntüler. Çoğu web sitesi verileri birden fazla web sayfasında kapsar ve bu tür sitelerdeki verilere aynı anda erişmek güçleşir. Bir web kazıyıcı ile, çok sayıda siteyi tek bir veritabanına kazıyabilir ve verileri daha sonra analiz edebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport