Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wordpress Web Kazıyıcı: Qscraper ve Scrapes'dan Daha İyi mi? - Semalt İnceleme

WordPress Web Kazıyıcı internetteki en iyi ve en kullanışlı veri çıkarıcılardan biridir. Kolay uygulanır, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve tüm WordPress web siteleri ve bloglar ile uyumludur. Bu eklentiyi herhangi bir sitedeki gerçek zamanlı verileri doğrudan sayfalarınıza, kenar çubuğunuza ve yayınlarınıza görüntülemek için kullanabilirsiniz. WordPress Web Kazıyıcı, web sitenizdeki içeriği kolayca önbelleğe alır ve gerçek zamanlı hisse senedi fiyatlarını, futbol veya kriket puanlarını veya genel alanlardan başka genel bir içeriği eklemek için kullanılabilir.

İnternet kazıma, internetten içerik ayıklama ve kendi web sitenizde kullanma uygulamasıdır. WordPress Web Kazıyıcı ile, rakiplerinizin sitelerindeki yararlı içerikleri kolaylıkla kazıyabilir ve kendi blog'unuzun veya web sitenizin arama motoru sıralamalarını artırabilirsiniz.

Wordpress'in İnanılmaz Özellikleri Ve Seçenekleri Web Kazıyıcı:

WordPress Web Kazıyıcı, kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, verileri kolayca çıkarmanıza yardımcı olur. Özel seçeneklerinden bazıları, özel şablon etiketleri, metin widget'ları ve sayfalardaki kısa kodlar, kenar çubuğu ve yayınlardır. Artı, farklı sorgu içeriğine sahip kullanıcıları kolaylaştırır - CSS Seçiciler, Regex ve XPath. Kazınmış içeriğin yapılandırılabilir önbelleğe alınması bu hizmetle mümkündür.

Üstelik, WordPress Web Kazıyıcı, kullanıcı aracısı zaman aşımı, önbelleğe alma ve hata işleme gibi yapılandırılabilir varsayılan ayarları içerir.

1. QScraper:

QScraper, Wordpress Web Kazıyıcıya alternatiftir. Genellikle Twitter, Facebook ve dinamik web sitelerini silmek için kullanılır. Bu eklentiyi belirli kullanıcıların tweet'lerini veya Facebook sayfalarını bulmak için kullanabilirsiniz ve verileri JSON ve CSV formatlarına verebilirsiniz. Bu eklentinin en önemli özelliklerinden biri, PDF ve HTML dosyalarındaki bilgileri çok fazla kazıyabilmeniz ve gereksinimlerinize göre verileri depolayabilmeniz, görüntüleyebilmeniz veya analiz edebilmenizdir.

2. Kazıntılar:

Çöpler, farklı sitelerdeki verileri birden fazla yolla çıkarmanıza olanak tanır. İçeriği tek bir web sayfasından, farklı sayfalardan veya RSS özet akışlarından sıyırabilirsiniz. En çok görsel bir kazıyıcı olarak bilinir ve birkaç tıklamayla farklı sitelerden ve bloglardan kendi web sitenize içerik kopyalar. Scrapes, kullanımı kolay, etkileşimli kullanıcı deneyimi için tasarlanmıştır ve herhangi bir programlama bilgisi veya kodlama becerisi gerektirmez.

Web Sitesi Veya Blog İçin En İyi Seçenek:

Kuşkusuz WordPress Web Kazıyıcı Scrapes ve QScraper'dan çok daha iyi. Bu eklentinin örnek kullanımı, çevrimiçi fiyat karşılaştırması, içerik ekleme, web veri entegrasyonu, hava durumu verileri izleme ve piyasa verileri izlemesidir. Ne yazık ki, diğer iki eklenti tüm bu hizmetleri sağlamıyor ve sınırlı sayıda seçenek ve özelliklere sahip. Dinamik içeriğin okunabilir verilere dönüştürülmesi yalnızca WordPress Web Kazıyıcı ile mümkündür. Ayrıca gelişmiş seçenekleri kullanarak anında kazıma sayfaları oluşturmak için bu aracı kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, tüm bu eklentiler sitenizi optimize etmeye yardımcı olur ve web tarama işlemini daha kolay ve hızlı hale getirir. Bu inanılmaz eklentilerle, kayıt gerektiren ve sitenizin yükleme hızını düşürebilecek API'lara ihtiyacınız yoktur. Buna ek olarak, verileri internetten kolayca alabilir ve yayınlarınıza, kenar çubuğunuza ve web sayfalarınıza gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport