Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl dönüştürülür Amazon ürün açıklaması yazmak için?

Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) geleneksel konseptinin aksine, Amazon ürün açıklamanız için içeriğin optimize edilmesi, yaratıcılığın ve SEO becerilerinin yazılmasıyla ilgili kendi özel setini gerektirir. Niye ya? Amazon, gerçekten kısıtlayıcı bir e-ticaret platformu olduğu düşünüldüğünde, ürün listelemenizin her bir içerik bölümünü büyük kurallara ve yönergelere sıkı sıkıya uyarak hazırlamaya hazır olmadığınız sürece, burada en iyi performans gösteren bir satıcı olarak başarılı olmak neredeyse imkansızdır Amazon SEO için. Aksi takdirde, dünyanın en popüler çevrimiçi pazarında yerine getirilen çok sayıda başarılı iş ortağına dönüştürülen iyi bir Amazon ürün tanımına sahip olmaktan hiçbir zaman yararlanamazsınız. Aşağıda, aşağıda size ait SERP'lerin ilgili listesinde yer alan gerçek anlamda etkileyici bir ürün listesini hazırlamanız için temel pratik öneriler seti ile desteklenmiş bazı faydalı bilgileri vereceğim. Öyleyse, en iyi şekilde e-ticaret içeriği SEO ile görevi tamamlamak için nasıl görelim.

Oyunun Ana Kurallarına Dikkat Edin Dikkatli olmanız gereken her şeyden önce bana kısa bir uyarı ile başlamama izin verin. Bir şey, ürün odaklı bir içerik SEO söz konusu olduğunda, Amazon için copywriting hakkında düşündüğünüzden daha farklıdır. Onu karşılalım - TOS (Hizmet Şartları) içinde bir araya getirilen pek çok farklı kural ve yönetmelikle gerçek anlamda rakipsiz bir koleksiyona sahip olan Amazon online pazar muhtemelen şu ana kadar rastlamış olduğum en seçici seçici satış platformlarından biridir. Yani, Amazon ürün açıklamasında kendisinin veya başka yerlerde görülebilmesi mümkün olmayan, içerik SEO'yla ilgili diğer birçok şeyle aynı doğrultuda, her büyük saat satıcı tarafından izlenecek çok şey olduğunda durum demektir. listenizin geri kalanı (ör. Ürün Başlığı, Madde İşaretleri Listesi ve Arka Gezi Arama Terimleriyle gömülü son bölüm).

Agresif ihlalciler veya sadece biraz vicdansız satıcılar bir süre için herhangi bir sorundan kaçınabilirken, Amazon Amazon'un harekete geçmesi durumunda her şey genellikle ağır sonuçlar doğuruyor ve sonuçta sıralamada güçlü bir negatif potansiyele sahip oluyor orada ilgili SERP'lerin listesi. Yani, ürün sayfanızı geçici / kalıcı bir şekilde silmek için tam yeteneğine sahip en kötü durum senaryoları veya Amazon satış hesaplarının askıya alınıyor olması. Dahası, belirli koşullar altında her şey bir satıcı hesabı yasağı ile sonuçlandığında, aşırı kazançlı gelebilir ve bu zor kazanılan tüm satıcı ayrıcalıklarının toplam ve genellikle geri döndürülemez bir şekilde kaybolmasına eşlik edebilir.

Şimdi ne var? Amazon SEO kurallarının önemini ve Satıcı Merkezi hesabında listelenen başlıca önerileri kabul ederek, nihayet konuyla ilgilenelim. Yani, soru - Amazon ürün açıklaması, başlık, mermi listesini ve satıcı arama terimleriyle arka uç bölümünü optimize etmenin en iyi yolu nedir? Çoğumuz için oldukça basit bir süreç gibi gözükebilir, ancak burada kesinlikle hassas bir kavşağa giriyoruz. Bununla birlikte, e-ticaret içerik optimizasyonu ve Amazon SEO hakkında birçok farklı kılavuz var olmasına rağmen, açık erişimdeki bilgilerin çoğu zaman Amazon'un Seller Central gösterge tablosu ile eskidir veya hatta çeliştiği kanıtlanmaktadır. Ancak endişelenmenize gerek yok - burada, asla başarısız olmayacak Amazon içerik optimizasyonu konusunda size yardımcı olmak için kendi satıcı deneyimimle hazırlanmış kısa bir pratik kılavuz var..Amazon'da liste kopyalama optimizasyonunun karmaşıklıklarında gezinmek için aşağıdaki önerileri ve oldukça basit fikirleri düşünün. Öyleyse, nihayet içeri girelim.

İçerik SEO for Amazon Ürün Tanımı, Başlığı ve Madde İşaretleri

Bu, zahmetsiz gibi gözükebilir, ancak büyük arama motorlarının aksine (Google'ın kendisi gibi) , Amazon'un A9 sıralama algoritması ile kapsanan her alan doğrudan resmi web sitesinde bulunur ve başka hiçbir yerde bulunmamaktadır. Amazon'da off-page SEO gibi bir şey olmadığı için, doğru mu? Neyse ki, kalite bağlantı kurma, sosyal medyada daha güçlü bir çevrimiçi varlığı hazırlama, yerel SEO optimizasyonunu ele alma vb. Için zaman alıcı ve emek yoğun olan işleri unutabiliriz. Sadece, tüm bu öğelerin Amazon çevrimiçi pazarında ürün listelemenizin ne kadar iyi olduğu üzerinde sıfır etkiye sahip olması nedeniyle. Bu nedenle, orada satılık olarak görülen her bir ürüne satış sıralaması puanı vermek için A9 algoritması tarafından çok fazla şey kullanılmıyor.

Ve burada Amazon için önemli olmayan e-ticaret SEO'nun tüm önemli unsurlarını bir araya getiren set:

  • Satıcı hesabı kalitesi, ortalama ihlal sayısı, askıya alma, şikayet vb.
  • Stokta stokların ortalama düzeyi olan daha önceki ve en son satışlar, şimdiye kadar yapılmıştı.
  • Listenizi tıklayan fakat yine de gerçek alıcılara dönüştürülmeden bırakılan ilgili arama sonuçlarından potansiyel müşterilerin ortalama sayısı için ölçekte alınan genel bir dönüşüm düzeyi ve hemen çıkma oranı.
  • Amazon ürün açıklaması, ürün başlığı, temel özellikler / avantajlar (mermi puanları listesi) ve geri kalan ana satıcı arama terimleri ile gömülü arka uç bölümü için içerik kalitesi ve doğru optimizasyon yolu.

SEO, Amazon'da birincil derecelendirme faktörleri arasında yer aldığını düşündüğünde, ürün listelemenin kendisinin de kendi tarzında dönüşüm üretme potansiyeliniz için ölçülebilir bir temel sağladığı anlaşılıyor. Bu nedenle, içeriğinizin ana alanlarından SEO'yu gerçekten dönüştüren hızlı bir çalışmanın zamanı geldi. Her şeyden önemlisi dikkatinizi çekmeye ihtiyaç duyan şey budur (önemi azalan sıraya göre listelenmiştir).

Ürün Başlığı

Ürün sayfanızın ilk kısmı Amazon içeriğinin SEO optimizasyonunun en hayati unsurları arasında yer alıyor. Bu nedenle, ürün başlığınız muhtemelen en iyi performans gösteren anahtar kelimelerinizden veya en iyi arama terimlerini ve uzun kuyruk kombinasyonlarını seçmeniz için en uygun yerdir. Unutmayın, en değerli anahtar kelime öğeleriniz başlığa daha yakın bir yere yerleştirilmelidir; böylece, alaka düzeyinde maksimum ağırlık kazanırlar. 

Amazon ürün açıklaması

Bazı SEO'lar ve hatta büyük zamanlı e-ticaret satıcıları Amazon ürün açıklamasının ürün odaklı olması için her zaman endeksli olmadığına inanıyorlar orada ara. Fakat çok yanlışlar. Önemli olan, mutlaka potansiyel olarak karlı anahtar kelimelerin Amazon ürün açıklamanıza dahil edilmediği anlamına gelmez. Bir şey değil! Elbette aşırılıkları atmaya gerek yoktur; örneğin, ürün listenizin bu bölümünü, tam anlamıyla, mümkün olduğunca çok sayıda ana hedef arama terimiyle doldurulmuş halde elde etmek gibi. Ancak yine de her satıcıya ait Amazon ürün açıklamasının, en azından birkaç tane zorunlu anahtar kelime atmaya değer olduğuna inanıyorum - sıralamam ve dönüşüm oluşturan potansiyelimden azami ölçüde emin olduğumdan emin olmak için.

Bullet Points Listesi

Mermi listenize ilişkin her şey neredeyse kendini açıklayıcı niteliktedir. Yani Amazon, bu bölümde bahsedilen temel ürün faydalarını ve özelliklerini endekslemektedir. Dolayısıyla, zorunlu anahtar kelimelerinizin ve geri kalan kârlı uzun kuyruklu arama terimlerinin ölçülebilir bir bölümünün bulunması, sizin için herhangi bir koşulda iyi olur. Bunu yaptığınızda, ürün listelemenizin genel arama yerleşimini çok daha yüksek bir düzeye kadar geliştirirsiniz.

Amazon Ürün Açıklaması Gerçekten Dönüştürür

Haydi karşılayalım - Amazon'da satışa sunulan yaklaşık 450 milyon ürün var, muhtemelen Bu kadar büyük bir ürün seçimi üzerinden öncülük etmek farklı olmaktır. Gerçekten, canlı alışveriş yapanların ürün analiziyle sonuçlanabileceğini kim hayal edebilir - sadece birbirlerini birbiri ardına satın almak istedikleri her öğeyi karşılaştırarak, değil mi? Bu nedenle, ürününüzün en güçlü yanlarını göstererek gerçekten benzersiz kılan şeyleri vurgulayın ve niçin zaten çok kalabalık olan çevrimiçi pazarda satılan diğer benzer öğelerden kesinlikle daha iyi olduğunu gösterin - sizin için doğru yolu seçmenizin doğru yoludur. Önemli bir satıcı olan toplam niş hâkimiyeti, ilgili aramada daima göze çarpmaktadır. Dolayısıyla, doğrudan ürün satışı yapan SERP'lerden doğrudan ürün listenizi tıklamak için daha canlı alışveriş yapmaya teşvik etmek ve ikna etmek için ne yapılmalıdır.

  • Gerçekten çarpıcı başlıkları hazırlamak için zaman ve çaba sarf etmeyin. A9 derecelendirmesi algoritması için kendinizi iyi optimize edilmiş olarak tutmak ile ince ve tamamen cazip bir kullanıcı deneyimini korumak arasında sağlıklı bir denge kurabilmek için özen gösterin.
  • Standart ürün ayrıntılarını ve Amazon satıcıları için varsayılan olarak önerilen özellikleri (ürün markası, renk, model, boyut gibi) dahil etmenin yanı sıra, iyi düşünün - belki başka güçlü biçimde ayırt edici nitelikler vardır en yakın piyasa rakiplerinizin çoğu tarafından hala vurgulanmıştır, değil mi?

  • Rakiplerinizin yararlanmadığı şeyleri tespit etmenize yardımcı olmak için diğerleri arasında makul fikirler var, en azından bugüne kadar . Muhtemelen, ürününüz patent, nadir renk seçenekleri, her satın alımla birlikte gelen bonus öğeleri, zamanla sınırlı müsaitlik, önemli ölçüde daha düşük fiyat etiketleri, ana ürünle ilişkili benzersiz aksesuarlar veya destekleyici öğeler gibi tamamen benzersiz özelliklere sahiptir.
  • Sonuçta, ürüne her zaman odaklanmanız gerektiğini unutmayın. En yakın niş rakibinizin diğer benzer tekliflerine karşı koymak, daha fazla trafik, tıklama pompalamak için bir başka rekabet avantajı olacaktır ve nihayetinde, daha iyi dönüşüm açısından ölçülebilir bir iyileşmeden yararlanabilirsiniz. Bu şekilde, satılık öğenizin ana faydalarını gösteren o sıkıcı düz metni yazmanın ötesine geçmekten çekinmeyin. Amazon ürün açıklamanızı, potansiyel alıcılarınızın kendilerini görselleştirmelerine ve ürününüzü deneyimlemelerine yardımcı olacak canlı bir resim çizmelerini yapın - işiniz bitti!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport