Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, Bağlantı Seçicilerinin Widget'larınıza Nasıl Ekleneceğini Bilir

Link seçici, ziyaret edilmeyen tüm çapaları hedeflemek için kullanılan, yüksek kalitede bir sahte sınıfdır web sayfalarında. Günümüzde, bir web sayfası içindeki istenmeyen tüm bağlantıları seçmek için  web kazıyıcıları  tarafından bir bağlantı seçici yaygın şekilde kullanılmaktadır. Dijital pazarlamada, web sitesi gezintisi, hedef kitleyi ve okuyucuları gerçek zamanda vurmanıza yardımcı olan birincil yönüdür.

Bir web geliştiricisi olarak, potansiyel ziyaretçilerinizin ilgili metne atlamasını kolaylaştırmak ve basitleştirmek için e-ticaret web sitenize köprüler ekleyebilirsiniz. Bağlantı seçici ile, belirli web sayfalarından, e-posta adreslerinden veya belirli web sitelerinden içeriğe erişebilirsiniz. Bununla birlikte, seçicinin daha önce ziyaret ettiğiniz bağlantıları stil oluşturmadığını unutmayın.

Bağlantı seçici nasıl çalışıyor

Son birkaç yıldır Cybersecurity birçok tarayıcının birincil önceliği oluşturuyor ve tarayıcılardan başka seçeneği yok ancak ziyaret edilen bağlantılar için pratik olarak ayarlanabilir. Bir seçici ile bir web sayfasındaki bağlantı metinlerinin bir bölümünü seçmek yalnızca bir tık uzaklıktadır. 

Bağlantı seçicisi bir metin içerdiği web sayfalarına, web sitelerine, e-posta adreslerine veya belirli bir çapa köprü oluşturur.

Köprüleri çapalara ayarlama

Siz Bağlayıcıyı ideal bir çapaya kolayca bağlamak için bağlantı seçicisini kullanabilir Bağlantı köprüleri, bir ziyaretçiyi bir web sayfasının belirli bir bölümüne yönlendirecek şekilde kullanılır. Bir ziyaretçi bir köprüyü tıkladığında, ziyaretçinin metnin belirli bir bölümüne yönlendirmesi veya Bir web sayfası Burada, web sayfalarınıza çapa bağlantıları yerleştirme hakkında adım adım bir rehber verilmektedir.

  • Hedef web sayfasını veya HyperText Markup Language (HTML) modunda belge açın 
  • Bağlantı kurmayı tercih ettiğiniz web sayfası bölümüne ideal bir ID özniteliği ekleme
  • Oluşturulan çapaya köprüyü ekleme

Bağlantı seçicileri ekle

Feather, tasarımcı görünümünü, komut kaidesine tamamen uyan bir JSON dosyası ile oluşturabilirsiniz. Feather, sizinle eşleşen tercih edilen komut dosyalarını kaydetmek için çalışır tasarımcı görüş tercihlerini. Widget tasarımcınız için belirli AngularJS modüllerine ihtiyacınız varsa, Feather düşünmeniz gereken en iyi çözümdür.

AngularJS'in özel modüllerine dayanıyorsanız tasarımcı görünümünüzü de oluşturabilirsiniz. Çoğu durumda, bu seçenek AngularJS denetleyicisi yardımıyla çalışan bir mantık kullanan web yöneticileri için geçerlidir.

Bir pazarlamacı olarak, web sitenizde, kitleyi web sitenizin veya web sayfalarınızın belirli bir bölümüne yönlendirecek hızlı bir şekilde köprü ekleyebilirsiniz. İşte sitenize köprü ekleme hakkında bir kılavuz. 

  • Widget'ınızı açın ve köprüye dönüşmesini istediğiniz web sitesi bölümünü seçin
  • "Köprü ekle" seçeneğine hafifçe vurun ve köprü bağlantısının seçili olduğu bağlantıları belirtin
  • Köprünüzün adını sitenizde görüntüleneceği şekilde "Metin görüntülemek için" alanını kullanın
  • İsterseniz "Bu bağlantıyı yeni bir pencerede aç" ı tıklayın
  • Web sayfanıza köprüler eklemek için "Bağlantı ekle" düğmesine tıklayın

Web sayfanızdaki köprüyü kaldırmak istiyorsanız, kaldırılacak köprüyü temsil eden anahtar cümleyi seçin. Köprü kaldırma işlemini tamamlamak için araç çubuğunun altındaki "Köprüyü kaldır" düğmesini tıklayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport