Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da daha fazla satış elde etmek için kanıtlanmış yollar nelerdir?

Amazon perakende platformu, çevrimiçi ticaret yapan kişiler için sayısız fırsatlar sunar; bu da profesyonel olmayan işletmeler için bir servet kazanma şansı verir.

Amazon pazarında satılacak görünen avantajlar arasında şunları ayırt edebilirim:

  • En çok kullanıcı Amazon arama motorunda ürün araştırmasına başlar

Son pazar araştırmalarına göre, Amazon önde gelen e-ticaret sektörüdür. Kullanıcılar, Google'da ve diğer arama motorlarından daha Amazon'da yaklaşık 2 kat daha fazla ürün araştırma yapmaya başlıyor. Üstelik, her ikinci alışveriş yapan kişi, farklı perakendecilerin web kaynakları üzerinde bir ürün bulsa bile Amazon'u denetler. Bu platformun mükemmel bir itibarını ve yüksek otoritesini gösterir. Ayrıca, Amazon satış kanalı üzerindeki işletmenizin büyümesinin diğer kanallarda artışa ve genel gelirinizi artıracağını söylemeye değer.

  • Amazon, büyük bir ek satış kanalı olarak hizmet edebilir

Çoğu satıcı Amazon'yu bir satış kanalı olarak kullanır, çünkü özellikle Amazon gerçekleştirme servislerinden birini kullanırsanız, sürece sürekli katılmadan iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Amazon'un tüm satışlarınızı canniballeştireceğinden endişe ederseniz, Amazon'u ek bir gelir kaynağı olarak kullanabilir ve yine de Amazon'a ek olarak sağlıklı bir doğrudan tüketici web kaynağı sağlayabilirsiniz. İş gelişiminiz için akıllı bir yaklaşımınız varsa, Amazon birincil işinize büyük bir iltifat haline gelebilir.

  • Amazon'u kullanarak, işletmenizin farkındalığını ve gücünü artırabilirsiniz

Amazon perakende platformunu kullanarak, potansiyel müşterilerinizin markanızı keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz. İşletmenizi Amazon'da doğru bir şekilde sunursanız, marka hayranlarınız olabilecek potansiyel müşterilere yönelik bir dönüşüm hunisi oluşturmanıza ve birincil alanınızda aynı ek öğeleri satın almanıza yardımcı olacaktır.

  • Amazon, açık bir küresel pazardır

Amazon'daki milyonlarca satıcı, aynı ürünleri ve markaları satabilir. Dolayısıyla, diğer üçüncü taraf satıcıların markalı ürünlerini kendi adlarına satmaya başlayabilmesi olabilir. Markanız adına müşterilerinizle alışveriş yapamazsınız. Bu nedenle, markaya bağlı olmadan eşyalarınızı satmak için üçüncü taraf satıcılarınıza fırsat vermeyin ve girişinizi Amazon pazarında oluşturun.

Amazon'da satış yapmanın temel avantajlarını öğrendikten sonra, Amazon listenizi nasıl tanıttığınızın yollarını tartışmanın zamanı geldi.

Amazon'da nasıl daha fazla satış alabilirsiniz?

Daha fazla müşteri çekmek ve gelirinizi artırmak için girişinizi nasıl Amazon'da düzenlemeniz gerektiğini daha ayrıntılı olarak tartışalım. İşinizi Amazon pazarında yayınlamaya karar verdiğinizde, ürün listenizi tanıtmaya başlamak için mükemmel bir zamandır. Yüksek bir gelir elde etmek istiyorsanız, kalkınma listesinde zaman ve çaba harcamanız gerekir. Ne kadar çok koyarsanız, elde edeceğiniz daha yüksek yatırım getirisi elde edersiniz.

  • Rakip analizini çalıştır

Giriş optimizasyon kampanyanızın ilk aşamasında bir rakip analizi yapmanız gerekir. Karşı karşıya olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacaktır. Bir rakip analizi yürüttüğünüzde, potansiyel müşterilerinizin ne istediğini ve girişinizde kaç hata yapmanız gerektiğini önemli bir bilgi edinebilirsiniz. Üstelik, etkili uygulamalar ve tanıtım fırsatları hakkında casusu bulmak için sürekli olarak ücretsiz öğeleri gözden geçirmelisiniz.

Müşteri yorumlarını ve soru-cevap bölümüne özel dikkat gösterilmelidir. Müşteri geribildirimleri, gerçek durumunu anlamanıza ve sizi gelecekteki ürün geliştirmelerine ve yeni tanıtım fikirlerine yönlendirmenize yardımcı olabilir.

Ayrıca, rakiplerinizin listeleme içeriğini ne sıklıkta güncelleyip yenilediklerini kontrol etmek önemlidir. Fiyatlarını değiştirme sıklığının farkında olmalısınız ve yeni resimler yükleyebilirsiniz. Bu veriler, onlardan her zaman bir adım önde olmanıza ve daha önce olduğundan daha fazla satış kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Ve nihayet, en iyi pazar niş rakiplerinden birinin stokta olmadığını fark ederseniz, fiyatınızı düşürmeye ve Amazon reklam kampanyanıza daha fazla yatırım yapmaya başlamanız gerekir.

  • Fiyatlandırma politikasını dengede tutun

Amazon ürünlerini doğru fiyatla perakende etmeye başlamak esastır. Fiyatlandırma, Amazon üzerinde önemli bir faktör oluşturmaktadır. Bu nedenle, ürünün kalitesi ve fiyatlandırma politikası arasında daima bir denge kurmalısınız. Amazon ile yaptığınız satış sözleşmesinin, toplam fiyatınızın diğer çevrimiçi satış kanallarından daha düşük olmasını istemediğini unutmayın. Bu nedenle, Amazon ürünleriniz için en düşük fiyatı sağladığınızdan emin olmanız gerekir.

Üstelik, rekabetçi bir fiyat, Amazon pazarında Bir Satın Alma Kutusu'nu kazanmak ve kalabalığın öne çıkmak için doğru şans. Rekabetçi kalmak için, rakip fiyatınızı takip etmelisiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu otomatik yeniden fiyatlandırma araçlarını kullanmaktır. Son zamanlarda Amazon, Satıcı Merkezinde fiyatlandırma kararlarını otomatikleştiren yeni yeniden fiyatlandırma aracını piyasaya sürdü.

Şimşek anlaşmaları, fiyat indirimleri, en iyi fırsatlar yardımı ile hedef kitlenizle etkileşim kurmak ve tek bir teklif satın almak makul. Bu tür geçici kesintiler sağlayarak, daha fazla müşteriniz olacak.

  • Ürün listeleme optimizasyonunuzu iyileştirin

Müşterilerin arama sonuçları sayfasında gördüğü ilk şey bir başlık. Alışveriş yapan kişilere tıklayıp onları başka bir satıcıya yönlendirebilir. Bu başlangıç engelini, bir müşterinin öğenizi satın almayı ciddi olarak düşünmesini sağlayacak bir şekilde geçirmeniz gerekir.

Marka algısı için çok önemli olduğu için başlık optimizasyonuyla başlayın. Müşterilere hangi ürünü alacaklarını ve hangi amaca yönelik olarak tanımlamaları gerekir. Kullanımı ve birincil faydaları açıklığa kavuşturmalıdır. Potansiyel müşterilerinizin eşyalarınız hakkında daha fazla bilgi edinmesine yardımcı olduğu için girişinizi uzun ve açıklayıcı hale getirmekten korkmayın.

Ürün sitenizi geliştirdikten sonra mermi optimizasyonuna devam edebilirsiniz. Asansör tezgâhı olarak görev yapıyorlar ve müşterilere ürün özellikleriniz ve avantajlarınız hakkında daha fazla bilgi veriyorlar. Müşterilerin cevaplamaları gereken tüm mevcut hayati alanları, alt kısımda ilerlemeleri gerekmeden doldurduğunuzdan emin olun. Burada, gereksiz ek bilgiler olmaksızın, sadece anahtar gerçekleri belirtmeniz gerekir. Ayrıca, aşırı yüklenmiş ve yanlış görünebileceğinden, birden fazla cümle uzunluğunda mermi kullanmaktan kaçının.

Sonuç

Ve nihayet, Amazon, potansiyel müşterileriniz için görünür olabilmeniz için çok rekabetçi bir pazar olduğunu ve liste optimizasyonunuza, tanıtımınıza ve diğer ek trafik üretme yöntemlerine yatırım yapmanız gerektiğini söylemek isterim. Bir kompleksdeki bu faktörlerin hepsi rekabet edebilmeniz için size daha iyi bir konumda olmanızda yardımcı olur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport