Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelime bulma araçları, e-ticaret işinizi genişletmeye nasıl yardımcı olabilir?

Anahtar kelime araştırması, standart arama motorlarında veya Amazon'da işletmenizin görünürlüğünü artırmak isteyip istemediğinize göre, herhangi bir optimizasyon kampanyasının ilk aşamasıdır. Amazon satış gelişiminiz için Amazon SERP'yi zorlayan bir başlangıç ​​noktasıdır. Bu, çevrimiçi tüccarların ürünlerinizi ararken kullandığı hedef kelime ve cümleleri bulma ve toplama işlemidir. İdeal bir Amazon listesi, sofistike bir anahtar kelime araştırması ve pazar araştırması gerektirir.

Ürününüz için gereken tüm arama terimlerini bulmakta deneyimlerini övünen sayısız Amazon anahtar kelime bulma uzmanı vardır, bu da anahtar kelime araştırmasına harcamak ve Amazon'ınızı geliştirerek para kazanmak için önemli miktarda zamandan tasarruf sağlar ürün listeleme. Bununla birlikte, uygulamanızın gösterdiği gibi, en iyi arama terimlerini aynı yerde bulmak neredeyse imkansızdır. Dolayısıyla, en iyi arama terimlerini bulmak ve bunları stratejik olarak girişinize entegre etmek için birkaç üçüncü taraf Amazon anahtar kelime bulucu kullanmanız gerekir.

Profesyonel anahtar kelime araştırması, eşyalarınızın başarılı olmasını isterseniz atlayabileceğiniz bir şey değildir. Anahtar kelime araştırması Amazon başarısı ve birincil Amazon optimizasyon gereksinimi için biletinizdir. En az bir anahtar kelimeyi kaçırırsanız, yüz binlerce potansiyel satış ve satın alımları kaybedeceksiniz. Yani, bu önemli optimizasyon yönüyle son derece dikkatli olmanız gerekir.

Bu yazıda, bazı profesyonel Amazon anahtar kelime bulma araçlarının yanı sıra inanılmaz derecede harika Amazon listeleri oluşturmak için kullanabileceğiniz kanıtlanmış teknikleri tartışacağız.

Amazon anahtar kelime bulma araçları Amazon optimizasyon kampanyanıza başlamak için mükemmel bir yer. Bununla birlikte, hepsi de iyi ve etkili olmadığı için Amazon araştırma yazılımının seçiminde akıllı bir yaklaşıma sahip olmanız gerekir. Bu paragrafta, kaliteyi bulduğum bazı anahtar kelime araştırma araçlarını sizinle paylaşacağım..

Ana arama terimlerinin, ürün görünürlüğünüzün iyileştirilmesi için belirgin oldukları bir araştırma ile başlayın. Anahtar kelime araştırma kampanyanızı beyin fırtınasıyla başlatmanızı öneririm, çünkü potansiyel müşterileriniz düşünebilir gibi şeyler hakkında düşünmek için mükemmel bir yoldur. Kendinize "Bu ürün nedir?" Ve "Bunun temel özellikleri nelerdir?" Sorusunuz. Ardından, tüm fikirlerinizi yazın ve daha fazla anahtar kelime araştırmanız için bir iskelet görevi görecek olan birincil yüksek hacimli arama terimlerinin bir listesini yapın . Bundan sonra, temel arama terimlerinizi birçok Amazon Satıcı anahtar kelime aracından birine göndermelisiniz. Bir anlık pazar analizine dayanan daha geniş arama terimleri listesi sunulacaktır. Bu anahtar kelime listesini alın ve ürününüz için geçerli olmayan kelimeleri tarayıp tarayın. Üstelik, bu arama terimlerinin alaka düzeyini yalnızca Amazon arama kutusuna ekleyerek kontrol edebilirsiniz. Amazon sıralama algoritması, alışveriş yapan kişiler arasında en çok hangi kelimelerin hangileri olduğunu ve hangilerinin listenizden kaldırılması gerektiğini gösterecektir.

Tüm arama terimlerinin ürünlerinizle alakalı olmaması ve girişiniz için yararlı olabileceği şekilde hazır olmalısınız. Tüm anahtar kelime araçlarından uzakta, ek denetimler olmadan kullanabileceğiniz doğru verileri sağlayabilirsiniz. Bu nedenle, muhtemelen aramalarını değiştirmeniz, bazı geniş anahtar kelimeler ve daha hassas arama ifadeleri yapmanız gerekir. Sonuç olarak, kalite ve uygunluk listenizi denetlemeniz gerekecek.

Güvenebileceğiniz araçlar arasında şunları ayırt ediyorum:

  • Tüccar Sözcükleri
  • Google Anahtar Kelime Planlayıcı 26)
  • Semalt Amazon SEO
  • AMZ Tracker
  • Mıknatıs.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport