Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürün sayfanızı hedef kitleniz tarafından görünür kılmak için nasıl?

Her Amazon satıcısı, Amazon'da ürün sayfası oluşturma noktasına geliyor. Markanız hakkında iyi bir izlenim yaratmak için bir kerede iyi hazırlanmanız esastır. Özel etiket ürünleri veya diğer etiketlerden oluşan perakende ürünler satacak olsanız da, dönüşümlü trafiği çekmek için profesyonel görünümlü bir liste oluşturmanız gerekir.

Anahtar, profesyonel görünümlü Amazon ürün sayfasını nasıl oluşturacağınızı bilmenizdir. Amazon'da bir ürün listesi oluşturmanın ve ardından sadece burada oturmasının bir anlamı yok. Girişiniz size para getirmiyorsa, büyük olasılıkla zaman ve çabalarınızı kaybedersiniz.

Amazon ürün listelemelerine bakarak, ürünle ilgili tüm bilgileri içeren ve çoğu müşteri sorusunu yanıtlayan listelemelerin, arama sonuçları sayfasında daha üst sırada yer aldığını ve daha fazla satış oluşturduğunu görebilirsiniz. Anahtar kelime spamlı başlıklı ve eksiksiz açıklamalara sahip olmayan listeler düşük sıralamaya sahip ve alışveriş yapan kullanıcılara, sipariş vererek alacakları şey konusunda şaşkına dönmelerini sağlıyor.

Bu yazıda, listenizdeki hataları önleme ve Amazon ürün sayfanızı iyi dönüştürülmüş hale getirme ile ilgili bazı ipuçlarını sizinle paylaşacağım.

En önemli ürün özelliklerini başlığınıza ekleyin

Ürününüzün başlığı olası kullanıcıya cevap vermelidir ürünle ilgili sorular. Kullanıcıların bir ürün sayfasında gördüğü ilk şey budur. Bu nedenle çekici ve iyi hazırlanmış olmalıdır. Alıcıları, devam ettirip gösteremeyecekleri veya ürünün neye benzeyebileceğini kontrol etmeleri için karar vermeleri konusunda yardımcı olmalı veya arama sonuçları sayfasına dönebilir. Bu nedenle, başlığınız açıklayıcı olmalı ve kullanıcılara doğru seçim yapmak için yeterli bilgi sağlamalıdır. Burada bir marka, model, boyut, renk, miktar gibi temel ürün özelliklerini eklemeniz gerekiyor. Burada markanız hakkında yazmak veya şirketiniz hakkında bazı bilgiler vermek zorunda değilsiniz. Birincil vurgusu sattığınız ürün üzerinde yapılmalıdır. Başlık anahtar kelimenizi tıka basa doldurmayın. Bununla birlikte, içinde birkaç ilgili arama terimi girdiğinizden emin olun.

Ürün avantajlarınızı vurgulayan elmas madde imi noktaları

Madde işareti bölümü, başlığınızın hemen altına yerleştirilir. Bu nedenle, potansiyel müşterileriniz büyük olasılıkla onu da okuyacaktır. Burada, öğenizin en iyi parçalarını net ve kesin biçimde sunmanız gerekir. Her bir kursun bir cümleden uzun olması ve okuyucularınızın birincil bilgilere konsantre olması için daha fazla olmaması önerilir. Satıcının, mermi puanlarını okuduktan sonra, öğrendiklerinin ihtiyaç duydukları veya olmadıklarını hemen bilmeleri gerekir. Mermileriniz, kullanıcı düşüncelerini düşünmeden önce kullanıcı sorularını yanıtlamalıdır. Alışverişte bulunanın kararını lehinize çevirmesine yardımcı olur.

Ürün açıklaması, müşteriye nasıl hissedeceklerini anlamasına yardımcı olmalı

Şimdiye kadar müşteri kazanmışsanız, anlaşmayı kapatması için onu etkilemeniz gerekir. Açıklamanız müşterilere, ürününüzü satın almasından nasıl fayda sağlayacağını ve hayatının nasıl daha iyi olacağını söylemelidir. Açıklamanızın doğru yazıldığından ve yanlış yazı ve dilbilgisi hataları içermediğinden emin olun. Ayrıca Amazon ürün açıklamasına bir anahtar kelime eklemek mantıklıdır, çünkü bu liste bölümü Amazon arama tarayıcıları tarafından ayrıştırılmıştır. Üstelik, müşterilerinizle paylaşmak istediğiniz son ayrıntılarınız varsa, açıklamalar nerede gidecekleri yerleridir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport