Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir Amazon gibi satmak için bilmeniz gereken Amazon satıcı ipuçları?

Her yıl Amazon pazarları, satıcıları taban sürekli büyüdükçe satışlar için giderek daha rekabetçi hale geliyor. Günümüzde, yeni potansiyel satışlar ve satışlar kazanmak için 7 gün 24 saat çalışmanız gerekiyor. Liste optimizasyonunuza, ürün ve anahtar kelime araştırmalarına yatırım yapmanız gerekir. Bununla birlikte, tüm optimizasyon çabalarınız, öğelerinizin potansiyel müşterileriniz tarafından bulunup bulunmayacağının garantisini sağlayamaz. Kalabalığın öne çıkması ve niş rakiplerinin bir adım önde olabilmesi için bazı satış ipuçları kullanmanızın nedeni budur.


Satışları artırmanıza yardımcı olacak en iyi Amazon satıcı ipuçları

Amazon'da yeniyseniz veya satış deneyimi yaşıyorsanız, şu ipuçları oyununuzu ayarlamanıza yardımcı olacaktır.

Amazon arama için girişinizi optimize edin

Daha önce de söylediğim gibi, Amazon çok rekabetçi bir pazar. Ürünlerinizi orada perakende etmeye karar verirseniz, ürünlerinizi alışveriş yapanların görebilmesinin zor olduğunu fark edeceksiniz. Ancak yine de mümkündür. Ürününüzün tüm özelliklerini ve özelliklerini bir listeye eklemeniz gerekiyor. Amazon arama motorunda arama yaparken, alışveriş yapan kullanıcılar tam olarak ne istediklerini bulmak için farklı nitelikler seçerler. Kategorinizde yüksek sıralamada bulunma fırsatınızı kaybetmeyin ve ürün listelemenizi olabildiğince açıklayıcı hale getirin. Ayrıca, başlık, mermi ve açıklama bölümüne stratejik olarak tüm hedefli arama terimlerini eklediğinizden emin olun. Cümlenin başında, doğal görünmeye devam ettiği varsayımıyla, arama terimlerini yazmak önerilir. Arayan tam ürüne daraltmak için kullandıkları kesin kullanıcı sorgularını karşılamak için uzun kuyruklu arama terimlerini kullanmak da makul. Ve son olarak, sahip olduğunuz daha doğru ve benzersiz ürün açıklaması, potansiyel müşterilerinizin ürünlerinizi bulma şansını arttırır.

Fiyatlandırma politikasını rekabetçi tutun

Amazon'da arama yapan müşteriler, daha iyi fiyat arıyor. Kural olarak, Amazon arama sonuçları sayfasında ortalamadan daha düşük oranlara sahip ürünler daha üst sırada yer alır ve daha fazla satış oluşturur. Bununla birlikte, bir fiyat, ürünün kalitesiyle aynı olmalıdır. Bilinmeyen düşük kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler satış yapmaz.

Bu nedenle, rekabetçi kalmak ve düzenli yüksek gelir elde etmek için hangi fiyatlara karşı rekabet ettiğinizi bilmeniz gerekir. Neyse ki, tüm rakip fiyatların manuel olarak kontrol edilmesine gerek yoktur. Bunun yerine, mevcut yeniden fiyatlandırma araçlarından birini kullanabilirsiniz. Yeniden fiyatlandırma araçlarını kullanarak, birisi fiyatı düşürdüğünde uyarı alırsınız. Daha düşük bir fiyatla öğelerinizin arama sonuçlarının en üstünde görünmesine yardımcı olabilirsiniz.

Amazon Satın Al Kutusu'nu kazanmak için mümkün olan her şeyi yapın

Amazon Satın Alma Kutusu, müşterilerin sanal alışveriş sepetine gerekli ürünleri ekleyerek satın alma işlemlerine başlayabilecekleri ürün ayrıntıları sayfasına dayanan özel bir bölümdür. Sektördeki rakamlara göre, Amazon'la ilgili çoğu anlaşma Satın Alma Kutusu aracılığıyla yapılır.

Amazon Satın Alma Kutusu, sizinle aynı ürünleri sunan niş rakiplerinize üstünlük sağlar. Satın Alma Kutusu'nu kazanmak isteyen satıcılar için kesinlikle katı Amazon şartları yoktur. Bilmeniz gereken her şey, işinizi Amazon'da çalıştırırken aklınızda tutmanız gerektiğidir. Kullanıcılara yüksek kaliteli müşteri destek hizmetleri, satış sonrası destek, yerine getirme seçenekleri sunmalı ve stoklarınızı daima stokta

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport