Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satıcıları için en iyi öneriler nelerdir?

Müreffeh bir Amazon satıcısı olabilmek için, ürünlerinizi rakiplerinden nasıl ayırt edebileceğinizi bilmelisiniz. E-ticaret başarısında, özellikle Amazon perakende platformu gibi rekabetçi pazarlarda birincil anahtardır. Müşterilere tamamen yeni bir şeyler sunmanız ya da mutlak kalitede bir şeyle kitlesel pazar ürünleri satmanız gerekir. Kalabalığın öne çıkmasına, ürünlerinizi potansiyel müşterilerinize görünür hale getirmenize yardımcı olur.

Amazon A9 sıralama sistemi standart sıralama algoritmalarından farklıdır. Burada, bir halkın satışlarınızı ve marka bilinirliğini artırmak için kanıtladığınız bir kanıta ihtiyacınız vardır. Bu kamuoyu, olumlu değerlendirmelerde ve satış sayısıyla kanıtlıyor. Sahip olduğunuz fazla satış, daha yüksek, Amazon arama sonuçları listesinde yer alacak ve daha sonra, daha fazla müşteri incelemelerini ürün sayfanızda bırakacak.

Dolayısıyla, ürünlerinizi Amazon'da tanıtmaya hazırlanıyorsanız, farklılaşma faktörleri hakkında düşünmeniz gerekiyor. Eşyalarınız niş rakiplerinizden belirgin bir farkla öne çıkmazsa, hedef kitlenizin görebilmesi için sıfıra sahipsiniz. Senden daha iyi ve daha fazla satış geçmişine sahip çok sayıda benzer ürün arasından kaybolabilirsin. Farklılaşma, müşterilerin sizi fark etmesine yardımcı olan şeydir.

En Amazon satıcılarının sorunu, ürün kategorilerinin en üstünde durmak için herhangi bir tescilli teknoloji veya gizli formülü kullanmamasıdır. Tipik bir senaryo, satıcıların niş içinde bir ürün oluşturan bir üretici bulması ve ardından kendileri için satış yapmaya çalışmasıdır. Sonuç olarak, arama sonuçları sayfasının altında görünürler ve çok az kar elde eder.

Para ve zaman kaybını önlemek için, ürününüzü rakiplerinizden nasıl ayırt edebileceğinize dair birkaç etkili yol sunacağım. Bu nedenle, Amazon SERP'de görünür olmanıza yardımcı olacak bu zorlayıcı farklılaşma tekniklerine yakından bir göz atalım.

Amazon satıcıları için etkili öneriler listesi

Ürünlerinizi boyuta göre farkettirin

Boyut farklılığı hakkında, tabii ki başlığınızın boyutunu, genişliğini ve yüksekliğini eklemeniz gerektiği anlamına gelir: Kullanıcıların, daha ayrıntılı bilgi için ürün listenizi tıklamaları gerekip gerekmediğini anlık olarak anlamalarına yardımcı olur Ürün nişiniz boyunca, markaların büyüklüğü farklı olmakla kalabalığın içinde belirlenmeye karar verdiğini fark edebilirsiniz.Bunu aynı şeyi envanterinizle yapabilir, potansiyel müşterilere görünür olma şansınızı yükseltirsiniz.

Ürünlerinizi farklılaştırabilirsiniz Origin

Bu farklılaşma tekniği Amazon'daki her ürün için kullanılamaz, ancak fark ettiğinizden daha çok satıcıya uygulanır. Kalabalığın öne çıkmasını istiyorsanız, ürününüzün orijinini başlıkta belirtmelisiniz (fi "ABD'de El Yapımı") ürün kökenli ürünleriniz varsa, potansiyel müşterilerinizi hedeflemek için daha fazla şans elde edersiniz. Tabii ki, eşyalarınızı benzersiz bir üreticiden sağlayamayabilirsiniz, ancak ürününüzün orijinini rakiplerinizden ayırt edici bir unsur olarak atabilirsiniz. Ürün üreticiniz özel bir eyaletten veya ülkeden ise, ürününüzün başlığını ve açıklamasını vurguladığınızdan emin olun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport