Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

A9 Amazon sıralamasını algoritmasını değiştirmek için SEO'yu nasıl kullanabilirim?

Günümüzde, Amazon dünyadaki en popüler çevrimiçi pazar olarak biliniyor. Satışını yapmak için gerçekten çok kalabalık ve kesinlikle zorlu bir yer olduğunu göz önüne aldığınızda, orada çalışan bir iş yapan her aktif satıcı, e-ticaret SEO'nun temel kavramlarını ve A9 Amazon ürün sıralama algoritması ile iyi bir şekilde alışmanın bir yolunu bilmelidir. Elbette, gerçekten üstün bir müşteri servisiyle desteklenmiş güçlü bir fiyatlandırma politikası sunuyorsanız - sizin için iyi. Ama buna bakalım - ürün listelemeleri A9 Amazon ürün sıralaması algoritması için iyi optimize edilmedikçe hiçbir şey Amazon'da satan en akıllı tüccarlara bile yardımcı olmaz mı? Sonuç olarak, orada satılık ürün arayan canlı alışveriş yapanların kullandığı alakalı anahtar kelimeleri ve en popüler arama terimlerini aramada her zaman öne çıkmak.

Dolayısıyla, ürün listelemelerinizle (daha hassas olmak için her bölüm tarafından içeriği optimize ediliyor) her şeyi yerine getirmeniz ciddi bir zorunluluktur; böylece başka bir doları gerçek anlamda kullanabilmek için savaşan diğer satıcıların ordularından ayrı durabilirsiniz Kıyamet düzeyinde piyasa rekabeti kararını verdi. Bu yüzden, muhtemelen yolculuğa çıkmanın ve bu kalabalık pazarda tamamen başarılı bir satıcı haline gelmenin tek yolu, e-ticaret Arama Motoru Optimizasyonu için uygun bir strateji çalıştırmaktır. Ama nihayet A9 Amazon sıralama algoritmasını değiştirip sonunda kendinizi belirli bir ürünün satışıyla ilgili en iyi arama sonuçlarında bulmanın SEO'yu kullanmanın en iyi yolu nedir? İyi, görelim bakalım. Aşağıda, size Amazon'daki aramaya hakim olmanıza yardımcı olacak bazı pratik ipuçları ve önerileri ile desteklenen A9 Amazon SEO'ya ilişkin kısa bir kılavuz göstereceğim.

İpuçları A9 Amazon SEO

A9 Amazon arama sıralama algoritmasının nihai hedefinin müşterileri dönüştürmek olduğu göz önüne alındığında, esasen farklı fonksiyonel teknikler ve karşılaştırmalı / korelatif yaklaşımlar üzerine bahis oynuyor. İdeal olarak - yalnızca SERP'lerin ilgili bir listesini değil, her şeyin olabildiğince dönüştürülmesi muhtemel olmasını sağlamak. Sonuç olarak, A9 Amazon SEO aslında optimize etmek için ana hedef anahtar kelimelerin doğru kümesini tanımlamaktan çok daha fazlasıdır.


Amazon'da görülen her ürün listesinin Amazon için gerçek bir dönüştürme motoru olarak çalışması bekleniyor. Bununla birlikte, çok fazla pratik test ve çok fazla deneme hatası ile gelen A8 Amazon SEO'nun halen geçerli ve tamamen tutarlı kuralları var ve bu da 2018 için oldukça sağlam kalıyor. İşte buradalar.

Ürün Listeleme SEO

Mümkün olduğunca kullanıcı tarafından bulunması kolay bir ürün olması muhtemelen her Amazon satıcının öncelikli olarak yapılması gereken en önemli şeydir. Ancak, doğru ürün adını, ürün açıklamasını ve madde işareti listelerini eklemenin yanı sıra, ürün sayfanızla yapmanız gereken çok şey var. Yani, Amazon ürün sayfanızdaki tüm ana filtreleme seçeneklerinden yararlanmak zorunda kalırsınız. Bu alanın tam potansiyeli çoğu Amazon satıcısı tarafından ve bazen önde gelen büyük zaman oyuncuları tarafından yeterince kullanılmamaktadır. Olduğu söyleniyor, orada A9 Amazon sıralamasını algoritmasını değiştirmek ve ilgili arama sonuçlarının üstünde ürününüzü sıralamaya en iyi şansı elde etmek için ne yapabilirsiniz.

A9 Amazon SEO için Neyin İşe Yarıyor?

  • Her şeyin yalnızca ürün sayfanızın (örneğin Ürün Başlığı, Ürün Açıklaması, Temel Özellikler / Faydalar Listesi) büyük bölümleriyle değil, biten bölümü kullanıcılar için görünmez (aka Backend Arama Koşulları) olan her yere sahip olduğunuzdan emin olun.
  • Potansiyel alıcılarınızın başlangıçta Amazon'daki A9 tarafından sağlanan arama sonuçlarını filtrelemek için renk haritası / malzeme türü seçeneğini kullanmaya daha yatkın olduklarını unutmayın. Bu alanların kendi avantajlarınıza da kullanılması gerektiği anlamına gelir.
  • Unutmayın, en önemli ürün bilgilerinin her bir parçasının eksiksiz olarak doldurulması gerekir. Ürün parçası veya üretici model numaraları gibi çekirdek öneme sahip tüm öğe tanımlayıcılarınızı belirttiğinizden emin olun. Sonuçta, Amazon ürün sayfalarının Google arama motoru tarafından dizine eklenmesinden dolayı, ürün içeriklerinde olduğu gibi güçlü bir şekilde spesifik verilerin ürün sayfanızın herhangi bir yerinde bulunmaması durumunda bile, daha canlı araştırmacılar tarafından bulunmanıza yardımcı olabilir başlığın kendisi veya madde işareti listesi.

Kaçınılması Gerekenler

  • Ürün sayfanızı, orada satılık olduğunuz her ürün için asla yanlış, gereksiz veya açıkça yanıltıcı bilgilerle doldurmayın Örneğin, ürün pil gelmiyorsa - neden şarj süresini belirtmelisiniz, değil mi?). Böylelikle, ürün sayfası SEO'nun hatalı veya açıkça manipüle edici planlarını kullanmak için A9 Amazon sıralama algoritması tarafından rapor edilmek veya şüphelenilmek için kesinlikle daha düşük bir şansınız olacak.

  • Hiçbir şey Amazon'daki genel sıralama potansiyelinize zarar verebilecek olmadığından emin olun. En iyi ihtimalle, kendinizi A9 Amazon sıralama algoritması tarafından hafifçe cezalandırılmaktan daima uzak tutmanız gerekir. Genel olarak, arka uç arama terimlerinizi, çok fazla anahtar kelime ile biraz fazla doldurmaya gelince ortaya çıkar ve aslında öğenin kendisi / ürün kategorisi ile tamamen alakalı değildir.
  • Ürün sayfanızın Amazon'daki her bölümünde başka bir anahtar kelime bulunmadan önce iki kez düşünün. Aslında, A9 Amazon sıralama algoritması ile ilgili resmi mesaja göre, tüm ana hedef anahtar kelimelerinizi tam olarak kullanmamak için oldukça inandırıcı nedenler var. Bu, SERP'leri manipüle etmek için olası yolları göz önünde bulundurmanızın yanı sıra hesaplamalı verimliliği, ortak bir derecede ilgisizlik ve zorunlu tüm arama terimlerinizi ve hatta muhtemel resmi olmayan veya açıkça yasadışı olan doğasını araştırmanız gerektiğini ifade eder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport