Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da en çok puan alan ürünleri nasıl bulurum?

Satışlarınızı artırabilecek trafik üreten ürünleri listelemek için yeni fikirler arayan bir satış ortağı Amazon pazarlamacısı iseniz, bu yazı sizin için yararlı olacaktır. Amazon pazarlama kampanyanızın başında doğru ürün seçimi yaparsanız, daha sonradan faydalanacaksınız. Tek yapmanız gereken, müşterilerinizin ödemeye hazır ürünleri öğrenmektir. Bu kısa yazıda Amazon'da en çok beğenilen ürünleri nasıl bulacağınızı ve ürün sayfalarını araştırırken aklınızda tutmanız gereken şeyleri açıklayacağım.

Ama öncelikle, Amazon ürün araştırma sürecinin bir tanımıyla başlayalım.

Amazon ürün araştırması hakkında bilmeniz gereken her şey

Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biridir. 244 milyondan fazla aktif kullanıcı bu platformu düzenli olarak ziyaret ediyor ve satıcılara ve Amazon sistemine milyonlar kazandırıyor. Yıllar boyunca satışlar istikrarlı bir şekilde arttı. Bununla birlikte, rekabet daha sonra artmaktadır. Bu nedenle, aynı veya ilgili ürünleri perakende eden niş rakipleri arasında kaybolduğundan, tüm tüccarlar bu pazardaki başarıyı deneyimleyemezler. Bu nedenle, rekabet gücü yüksek olmayan, ancak satış için yararlı ve kaliteli malzemeleri bulmak zorunludur. Amazon'daki bazı ürünler sıcak kek gibi satın alınırken, bazıları raflardan ayrılmıyor. Göreviniz, daha kesin ve güvenilir sonuçlar elde etmek için çeşitli otomatik araçları kullanarak kapsamlı ürün araştırması yapmak. Amazon üzerinde ürün araştırmalarını nasıl yürütebileceğinize dair çok sayıda etkili yol vardır ve sizden daha net şeyler öğrenmek için bir süre onları konuşacağım.

Amazon ürün araştırması yapma yolları

Genel olarak, profesyonel bir Amazon ürün araştırmasını nasıl gerçekleştirebileceğinize dair iki temel yol vardır: Bunu manuel olarak yapabilirsiniz veya Bazı otomatik online yazılımlar Eğer otomatik araçları kullanmaya karar verirseniz, yalnızca Amazon ürün araştırması için geliştirilen araçları seçmeniz gerekir Amazon kendisi de ürün araştırması için bir kaynak olarak kullanılabilir.

İlk önce Amazon Bestseller Rank listesini inceleyebilirsiniz. Bu listede en çok satan tüm ürünleri kategorilerde ve alt kategorilerde bulacaksınız.Burada en çok satılan ürünleri belirlemek için listeleri kontrol etmeniz gerekiyor Amazon Best Sellers listesini araştırmak, hangi ürünlerin hedef pazarınıza hitap edebileceğini öngörebileceksiniz.Ayrıca, ilgili ürünleri kontrol ederek, ayrıca genişleyebileceğiniz ek alanlar hakkında fikir edinebilirsiniz.

Hiçbir şey yoktur çok yüksek fiyatlı ürünleri seçmek veya yardım etmek çok düşük. En iyi karar, orta seviyede bir rekabeti olan ürünler üzerinde durmak olacaktır. Satışlarınızı artırmak ve SERP'de rütbe pozisyonunuzu yükseltmek için size daha fazla fırsat vereceğim.

Amazon'da en çok puan alan ürünleri bulmak için, ürün araştırmasını yürütürken neye aradığınızı bilmelisiniz.

Amazon ürün araştırmanızın açık bir amacı yoksa, ana şeylere konsantre olmanıza yardımcı olacak aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

  • Amazon Best Seller'da sunulan sayfada kesin olarak yapacağımız;
  • "sıkça birlikte satın alındı", "ürünle ilgili sponsorlu ürünler" ve "bu ürünü satın alan müşteri de satın aldı" gibi ürün bölümlerinde bir vurgu yapmak.

En doğru araştırma sonuçlarını elde etmek için manuel ve otomatik anahtar kelime araştırması yapabilirsiniz. Arama hacmi verileri, veritabanı ve rekabet izleme gibi pek çok özelliğe sahip profesyonel araçları uygulayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport