Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangi Amazon İnceleme Araçları, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir?

Ürün incelemeleri Amazon üzerinde hayati bir rol oynamaktadır. Müşterilerine hangi ürünlerin dikkat edilmesine değer ne olmaz olduğunu göstermek için kullanılırlar. Alışverişte Amazon perakende platformunu sevmenin temel nedeni budur. Yüzlerce organik kullanıcı referansını okuyabileceğiniz ve belirli bir öğe için doğru bir satın alma kararı verebileceğiniz tek platform.

Ancak, incelemeler Amazon satıcıları için de önemlidir. Bir ürün sıralamasında faktör görevi görürler ve satışlarınızı artırmanıza veya müşterileri mağazanızdaki alışverişten vazgeçirmenize yardımcı olabilirler.

Bu yazıda, listeleme sıralamanızı iyileştirmek için daha fazla Amazon yorumu oluşturmanın yollarını tartışacağız. Ayrıca, size ürün açıklama sayfanızda olumlu eleştirilerin sayısını artırmak için özel olarak tasarlanmış bazı Amazon inceleme araçlarını anlatacağım.

Amazon değerlendirmesinin önemini gösteren faktörler

  •  Çevrimiçi incelemeler, müşterilerin satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olur 

Son sanayi araştırmacıları, müşterilerin çevrimiçi incelemelere bağımlı olduklarını ve bunları önemli bir sosyal kanıt olarak çektiğini göstermiştir. İncelemeler, satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olur. Sektördeki rakamlara göre, küresel müşterilerin% 70'inden fazlası çevrimiçi incelemelere güveniyor. Bu eğilimin her sene daha da artması bekleniyor. Amazon, organik incelemelere çabalamaktadır.

  • Amazon, organik incelemelere çabalıyor

Birçok online tüccar organik incelemeler üretmeksizin sistemi oynamaya çalışmaktadır. Satıcılar optimizasyon kurallarına uymak için Amazon, incelemelerin bütünlüğünü aktif bir şekilde savunuyor. Bütünlüğü korumak ve kuralları ayıran kişileri cezalandırmak için Amazon, yakın zamanda, teşvik edilen veya eşit olarak elde edilmemiş tüm gözden geçirmelerin sistemden kaldırılacağını ilan ederek ulusal başlıkları hazırladı. Yanlış içeriği veya özgün içeriği içermek de dahil olmak üzere, incelemeleri değiştirmek için yapılan herhangi bir girişim kesinlikle yasaktır. Müşteri yorumları, belirli bir pazar istihbaratı sağlayabilir.

  • Müşteri incelemeleri, belirli bir pazar istihbaratı sağlayabilir

Müşteri yorumları, satıcıların hangi ürünlerin en fazla geliri sağlayacağını belirlemelerine yardımcı olabilir. Bir ürün başarısı hakkında daha fazla bilgi edinmek için, Amazon satıcıları incelemeleri incelemek ve incelemek için incelemeye başlarlar. Ayrıca Amazon tüccarları belirli bir niş veya kategorideki TOP ürünlerinin incelemelerini analiz ederek müşteri tercihleri ve endişeleri hakkında fikir sahibi olabilirler. Rakiplerinizi abartmak istiyorsanız, Amazon yorumları da kullanışlı olacaktır. Güçlü ve zayıf noktalarını anlamak için rakip değerlendirmelerinize bakmanız gerekir. Varolan sorunlarını bilmek suretiyle satış pratiğinizde bunlardan kaçınabilir ve müşterilerinize daha iyi hizmetler sağlayabilirsiniz.

Amazon inceleme araçları oyunun başında kalmanıza yardımcı olacak

Sellics

Bu sadece Tam Amazon Satıcı Merkezi entegrasyonu. Tüccarların Amazon'daki ürün incelemeleri üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlar. Bu Amazon inceleme aracını kullanarak, her yeni ürün incelemesiyle ilgili anlık bildirimler size sağlanacaktır. İncelemeler bölümünde tam kontrol sağlayacak ve müşteri geri bildirimlerinize anında yanıt verebilmenizi sağlar. Negatif incelemelerin zararını azaltmak için onlara olabildiğince çabuk tepki göstermeniz gerekir; Sellics de size yardımcı olacaktır.

Bu aracın bir diğer yararı, tüm incelemeleri ürünlerinizin ortalama derecelendirmesine etkileri ile çözmenizi sağlar. Bu aracı uygulayarak, olumsuz kullanıcı geri bildirimlerini doğrudan Sellics yönetim çubuğundan yorumlayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport