Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürününüzün sıralamalarını yükseltmenin pratik yolları nelerdir?

Amazon, herhangi bir tanıtıma ihtiyaç duymayan dev bir perakende platformudur. Üç temel satıcı türü, Amazon üzerinde kendi ürünlerini perakende satıyor - üçüncü taraf satıcıları, satıcıları veya üreticileri ve Amazon kendisi. Çoğu satıcı, ürünlerini Amazon gerçekleştirme programı vasıtasıyla perakende etmeye karar verir. Bu durumda, Amazon tüm nakliye süreçlerini ve parasal işlemleri gerçekleştirir ve kârınızın önemli bir bölümünü hizmet ücreti olarak alır.

Envanterinizi Amazon pazarında satmak istiyorsanız, hatırlamanız gereken ilk şey, tek veya birçok perakendecinin aynı veya ilgili ürünleri satmadığıdır. Bu perakendecilerin bazıları kendi üretimine sahipti ve diğerleri ise Çin tedarikçilerinden sözleşmeli olarak satılıyordu.

Ürünlerinizi bu çok sayıda satıcı arasında görünür kılmak için, Amazon sıralamasını nasıl artıracağınızı bilmeniz gerekiyor. Amazon'da başarı bulmak için ürün kategorinizin en üstünde yer almalısınız.

Bu kısa yazıda, Amazon sıralamanızı yükseltmek, satışlarınızı artırmak ve markanızın bilinirliğini artırmak için yapmanız gereken en etkili teknikleri topluyorum.

Ürün sayfanızı arttırmak için yapmanız gerekenler Sıralama

  •  Ürün listesine ekla 

Başlamanız gereken temel optimizasyon yönü, ürün listenizi genişletmektir. Potansiyel müşteri ihtiyaçlarınızı akılda tutarak mümkün olduğunca açıklayıcı hale getirmeniz gerekiyor.

Kullanıcıların ürün açıklama sayfasında gördüğü ilk şey olduğundan, başlık optimizasyonunuza uyun. Gerekli tüm ürün özelliklerini ve teknik özelliklerini içeren açıklayıcı hale getirmelisiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda, onu iyi okunabilir ve hassas tutmanız gerekir. Müşterilerinizi hayal kırıklığına uğratacak gibi çeşitli alakasız ve alakasız arama terimleriyle aşırı yüklemeye hiç gerek yok. Üstelik Amazon, er ya da geç bu konuyu çözecektir.

Giriş sayfanızda hem mermi hem de açıklama bölümlerinde tüm ürün özelliklerine sahip olduğunuzdan emin olun. Ürününüzün özellikleri (boyut, renk, teknoloji, güç tüketimi, vb.) Için bir şartname olarak düşünülebilecek her şeyi belirtin. Zorlayıcı bir açıklama yapmak için, bu görevi size destekleyecek profesyonel bir yazıcı hazırlayabilirsiniz. Ve son olarak, mermilerinize ve açıklamanıza tüm alakalı arama terimlerini eklediğinizden emin olun.

Ürün listelemenizi unutulmaz kılmak ve yakalamak için, profesyonel olarak çekilen fotoğrafları yükleyin ve onları Amazon resim kurallarına göre optimize edin. Müşterilerin fotoğraflarınızı yakınlaştırmasına izin vermek için büyük boyutlu (1000 piksellik) görüntülere sahip olduğunuzdan emin olun. Müşterilerin tüm ürün ayrıntılarını kontrol etmelerini sağlamak için her ürünün en az 5-6 fotoğrafı olmalıdır.

  • Olumlu geribildirimde bulunun

Amazon sıralamasını arttırmak istiyorsanız, olabildiğince çok olumlu geribildirim. Yakın geçmişte Amazon temsilcileri, olumlu değerlendirmelerin bir sıralama sistemi üzerinde herhangi bir etkisi olmadığını iddia etti. Bununla birlikte, Amazon'un olumsuz geri bildirimlerin sıklığını izlediğini inkar edemezler. Olumsuz geri bildirimleriniz varsa, Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazanma şansınız azdır.

Olumlu geribildirimler ne dersiniz, Amazon üzerinde sosyal kanıt olarak rol oynarlar. Müşteriler, satın alma kararlarını vermek için ürün incelemelerine değinirler ve okudukları olumlu geri bildirimler ne kadar yüksek olursa, eşyalarınızı satın alma şansları da o kadar yüksek olur. Ve daha sonra, ne kadar çok satış elde ederseniz, daha iyi arama sıralaması olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport