Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon sıralamasını nasıl geliştireceğini gösterebilir misin?

Öncelikle, Amazon sıralamanızı nasıl geliştireceğinizi göstermeden önce, dikkatli bir sözcükle başlamama izin verin. Mesele çok sıklıkla e-ticaret tüccarlarının ve hatta büyük zaman Amazon satıcılarının hızlı SEO'nun tuzağına düştüğüdür. Belirli bir ürünün Amazon'un ASIN tarafından birinci sayfada yer alması söz konusu olduğunda en yaygın durum demektir - sadece "Amazon SEO" şirketleri ya da e-ticaret pazarlama sağlayıcılarına sözde biraz para ödemek. Ve tatlı kelimeleri çoğu zaman çoğumuz için ikna edici görünebilir, değil mi? Aslında, ancak, bu tür tekliflerin aslan payı, sadece gerçekten riskli ve bazen tamamen öngörülemez sonuçlar için iyi bilinen, muhtemelen en kötü Black-Hat SEO teknikleri, başka bir şey üzerinde bahis vardır. (Aksi halde vicdansız) SEO'lar, Amazon'un sıralamasını doğru şekilde nasıl geliştireceğini bilmesine gerek yoktur.


oyunun kurallarını bozmadan. Belli bir ASIN ürününü ilgili SERP'lerin tepesine hızlı bir şekilde itmek için büyük bir sahte tıklama, bot ziyareti ve yalnızca tek bir amaçla otomatikleştirilmiş "sepete ekleme" işlemlerini basitçe kullandıkları için. Ancak, Google'la çok, bu zor trafik üreten tekniklerle veya daha iyi sıralamada canlı alışveriş yapanların davranışlarıyla manipüle etmek için açıkça yasadışı eylemler olan bir anlaşmaya sahip olmak gibi - neredeyse her şey her şey Amazon Satıcı Hesaplarını askıya almakla sonuçlanıyor. Her şey aşırıya kaçabilir, bu yüzden büyük zaman Amazon satıcıları potansiyel olarak tamamen geri dönüşü olmayan bir yasaktan acı çekebilir, dolayısıyla çevrimiçi çevrimiçi işlerini tüm bu zorlu kazanımları kaybetme açısından ciddi derecede risk altına sokarlar - hem iyi bir satıcıyla hem de adını ve Amazon'taki güvenilir satış geçmişlerini içerir.

Bu yüzden, sadece akıllı ve bilge çevrimiçi girişimcilerin, Amazon sıralamalarını, görünüşte yarar sağlayan ve Black-Hat SEO'nun rezil araçlarına gitmeden nasıl geliştireceğini bildikleri ortada. Buna göre, size şu anda geçerli olan öneri ve pratik fikirlerden kısa bir set vereyim; ürün listelemelerine organik trafik göndermek, kurallı URL'lerinizi optimize edilmiş hale getirmek gibi aşağıdaki önemli alanlarda Amazon sıralamasını nasıl geliştireceğinizi anlamanıza yardımcı olabilirsiniz. En iyi performans gösteren anahtar kelimeleriniz için, Arka Plan Arama Şartlarınızdan en iyi şekilde yararlanmanızın yanı sıra konuyla ilgili diğer çeşitli şeyler de yapabilirsiniz. Öyleyse sonunda inceleyelim! Amazon Sıralamasını Geliştirmek İçin - Hızlı ve Güvenli SEO İpuçları

Peki, burada, Amazon hesabınızı alt üst etme riskiniz olmaksızın, Amazon sıralamasını nasıl artıracaksınız. süspansiyon. Aşağıdakileri deneyin ve listelerinizin iyi derecelenmesine yardımcı olmak için kanıtlanmış eylem planları kullanın. Unutmayın - düzgün bir şekilde ele alınıyorsa, bu basit adımlar hızlı bir şekilde doğru yolu hareket ettirmenize ve sonuçta Amazon'un A9 arama sıralama algoritmasını bir kerede ve tamamen yenilemenize yardımcı olabilir.

Ürün Listelemenize daha çok trafik kazanın

Hiçbir zahmet gibi görünmeyebilir, ancak verilen her ürün için Amazon sıralamanız kısmen en son satış geçmişine dayalıdır müşterinin ilgi alanındaki ortak seviyesi olarak, Amazon'daki ürün listelemize daha fazla web trafiğinin gönderildiği ve oradaki canlı alışverişten aldığı ilginin arttığı anlamına gelir (örneğin, son başarılı fırsatlar vasıtasıyla) , dilek listelerine ekler, vb.) - İlgili SERP'ler listesinde o derece yüksektir. Aşağıdaki alanlar üzerinden daha fazla trafik göndererek Amazon sıralamanızı nasıl artıracağınız aşağıda açıklanmıştır:

  • Amazon PPC'yi (aksi takdirde Tıklama başına Öde) reklam kullanın ve Sponsorluktan en iyi şekilde faydalanmaya çalışın E-ticaret platformu tarafından desteklenen reklamlar.
  • Ücretli olarak teslim edilen daha büyük dış trafikten (örneğin, Google AdWords, Facebook İlanları ve diğer ücretli web trafiği araçlarından yararlanma) yararlanın.
  • Doğal olarak organik olarak yeterli miktarda harici trafik gönderdiğinizden emin olun (yani..Organik olarak gelen doğal web trafiği - doğrudan önde gelen endüstri etkilenenler, üstteki alakalı blog yayınları, ürün incelemeleri, makaleler ve Amazon pazarında listelediğiniz her öğeye yakından alakalı diğer faydalı içeriklerden).

    Ayrıca, ürün listelemelerinizin Amazon'da daha iyi sıralama yapmasına yardımcı olabilirsiniz - yalnızca her şeyi Google ile yerinde tutarak arama motoru. Ancak, Amazon Kanuni URL'leri, en azından doğrudan düzenlenemez. Ama yine de kendi yollarını ayarlamalarını sağlayabilirsiniz, itiraf etmeliyim. Öyleyse, Canonical URL'leriniz üzerinde çalışarak Amazon sıralamasını nasıl geliştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Her şey çok basittir - Ürün listelemenize sağ tıklayarak ve "sayfa kaynağını görüntüle" seçeneğini belirleyerek Kanonik'i tanımlamayla başlayın. Ardından, standart sayfa arama prosedürünü kullanarak tam metin eşleşmesini kullanarak "kanonik" terimini bulun. URL'yi incelemeye devam edin, yalnızca zorunlu anahtar kelimelerinizden en iyi ile uyuşup uyuşmadığını kontrol edin. Böyle bir şey olursa, Ürün Başlığınızın diğer varyasyonlarıyla oynamaya çalışın; böylece, Kanonik URL buna göre güncellenir. Bundan sonra tek ihtiyacınız olan şey başlık başında en yüksek arama hacmine sahip doğru ürün anahtar kelimesini koymaktır ve işiniz bitti!

    Arka uçlarınızdan en iyi şekilde faydalanın Arama Terimleriniz

    Sadece bu bölümün her bir alanı için izin verilen maksimum karakterler kullanılıyor. Bununla birlikte, Amazon'ın genel kurallarını gözden geçirdiklerini ve böylece bazı ürünlerin kategorilerine göre izin verilen en fazla 1.000 karaktere sahip olabileceğini unutmayın. Bu nedenle, her şeyin şu an geçerli olan Amazon ana hükümlerine ve içerik optimizasyon kurallarına uygun şekilde doldurduğunuzdan emin olun.

    Ve burada, daha da fazla Amazon sıralama potansiyelinizi nasıl artıracağınız - Amazon Ürün Açıklamanız için izin verilen azami karakter sayısını, iyi çalışmaya paralel olarak kullanın. Ürün Listenizde bulunan Soru ve Cevap bölümü. Basitçe söylemek gerekirse, Amazon için Geliştirilmiş İçerik olarak bilinen yeni özellikle birlikte fazladan metin ve bonus görüntüleri alabilirsiniz. Bu sayede, ürün listelemede ne kadar çok metin olursa, Google'daki sıralama potansiyelinin de o kadar artacağını unutmayın. Bu nedenle, tüm müşteri sorularınıza yanıt vermek iyi çalışmak, doğrudan Amazon'daki ürün sayfanıza yönlendirilen organik web trafiğini artırabilir, dolayısıyla oradaki kendi sıralamasındaki potansiyel sıralamanıza daha iyi bir potansiyel kazandırır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport