Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları 4 Çevrimdışı Bağlantı İçin Web Sayfalarını Kaydetmek İçin Popüler Araçlar

 

Internet Explorer, Google Chrome ve Firefox, web sayfalarını kaydetmeyi kolaylaştırıyor. Çevrimdışı kullanımlar için HTML dosyaları olarak. Bir sitenin metinlerini, resimlerini, videolarını veya diğer içeriğini kaydetmenizin çeşitli nedenleri vardır. Örneğin, bilgiye internet bağlantısı olmadığında erişmek isteyebilirsiniz ya da sadece çevrimdışı oldukları ve geri dönmediği için web sitelerini kaydetmek istersiniz. Birçok insan internetsizdir, ancak aşağıdaki yöntemler çevrimdışı erişim için istenen web sayfalarını kaydetmenize yardımcı olabilir.

1. Offline Pages Pro'yu kullanın:

Offline Pages Pro, orada bulunan en gelişmiş çevrimdışı tarayıcılardan biridir. Biçimlendirme, videolar, belgeler ve istemci tarafında etkileşimden ödün vermeden bu aracıyla tüm veya kısmi siteyi indirebilirsiniz. Bu hizmetle, çeşitli web sayfalarına herhangi bir internet bağlantısı olmadan erişebilirsiniz. 2 milyondan fazla web sitesinden sayfaları kurtarma kapasitesine sahiptir. Gerekli Internet erişimi olmayan sanal web sörf deneyimini alacaksınız. Aşırı hızlı sayfa yüklemenin tadını çıkarın, interneti çalışanların ait olduğu cihazlara kadar uzatın ve bu araçla acil durumlara hazırlayın. Belirli bir web sayfasını çevrimdışı okumak üzere kaydetmek için Web'i Safari'de veya yerleşik tarayıcısında sörf yaparken Paylaş düğmesine dokunmanız yeterlidir. IPhone, iPad, PC ve Mac kullanıcıları için idealdir ve olağanüstü kullanıcı deneyimi sunar. 

2. Offline Browser - Diğer Etkileşimli Seçenek:

Profesyoneller, satış ekipleri, pazarlama firmaları ve web geliştiricileri tarafından güvenilen Offline Browser, tescilli teknolojiyi kullanıyor ve herhangi bir HTML5 web sitesini klonlamamıza izin veriyor. benzeri görülmemiş hassaslık ile çevrimdışı erişilebilir. AJAX, Açısal, jQuery, TypeKit, Wix, Krpano, Kareler, genel HTML5 videoları, ışık kutusu, slayt gösterisi ve 3D panoramalar gibi farklı çerçeveleri ve web ürünlerini destekler. Gerçekten güzel olan bu araç, kaliteden ödün vermeden farklı web sayfalarını kaydedebilir. Çevrimdışı Tarayıcı indirip etkinleştirmeniz, içeriği kaydetmek istediğiniz URL'yi girmeniz ve İndir düğmesini tıklamanız yeterlidir. Alternatif olarak, makaleleri okunabilir biçimde kaydetmek için Instapaper, Pocket ve Readability gibi hizmetleri deneyebilirsiniz.

3. WebCopy - Windows Kullanıcıları için:

Cyotek WebCopy, bir web sayfası, medya dosyası veya URL'yi kolayca tarar ve doğrudan sabit sürücünüze kaydetmenizi ve indirmenizi sağlar. Hangi bileşenlerin çevrimdışı kullanımlar için indirileceğine karar vermek için yapılandırma seçeneklerini kullanabilirsiniz. WebCopy'nin en ilginç özelliklerinden birisi, bir kerede farklı projeleri kurmak için kullanabilmenizdir. Araç aynı web belgelerini tekrar indirmenizi kolaylaştırır. Uygulamayı yükleyip başlatmanız, Dosya> Yeni'ye gidin ve yeni bir proje oluşturmanız, web sitesindeki dosyaya URL'yi yazmanız ve İndir düğmesini tıklaması yeterlidir. HTTrack - Windows, Linux ve Android için mükemmel:

HTTrack, WebCopy'den çok daha iyi ve Android, Linux ve Windows kullanıcıları için mükemmel. En çok kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve birden çok web sayfasını kopyalamanıza ve çevrimdışı düzenlenmelerine izin veren, proje tabanlı bir yaklaşım kullanır. İndirmeyi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde duraklatabilir veya devam ettirebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport