Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Satıcı Orta Amazon.in içindeki servis sağlayıcı ağı hakkında ne biliyorsunuz?

Dünyanın en büyük e-ticaret pazarı olarak söylemene gerek yok, Satıcı Merkezi  Amazon.in , müşterilerin alışverişinde çok dikkat ediyor. Ve burada Satıcı Central Amazon içinde servis sağlayıcı ağı için kısa bir giriş var. Dolayısıyla, bir gün büyümek ve gerçek bir büyük zamanlı çevrimiçi satıcı olmak istiyorsanız - tek ihtiyacınız Amazon Satıcı Hesabı'na kaydolmaktır. Bu yolla, en baştan bu temel şeylere odaklandığınızdan emin olun:

  • Dönüşen müşteri tutma özelliğini iyi bir müşteri deneyimi sağlamak.
  • Gerçek zamanlı ayarlamalarla sürekli güncellenen son derece rekabetçi fiyat etiketleri sunmak.
  • Güçlü açıklamalar ve ürün resimleri açısından zengin, iyi optimize edilmiş ürün listelemelerini göstermek.

Satıcı Danışmanlığı, Eğitim ve Gündelik Destek

Buraya gelince, şu an hizmet sağlayıcısında mevcut olan diğer genel kullanıcı yönlendirme araçları arasında , Easy Ship (Kolay Gemi) gibi şeyleri daha kolay hale getirecek farklı yararlı araçların ve avantajlı hizmetlerin zengin bir çeşidi doğrultusunda Amazon Satıcı Üniversitesi olarak bilinen güçlü destekleyici bir platform görebilirsiniz. FBA (Amazon tarafından Gerçekleştirilmesi), Satıcı Uygulaması ve tabii ki gerçekten kalabalık bir pazara reklam vermek için bir altın madeni fırsatı. Tüm bu araçlar ve küçük online yardımcılar, Amazon'da başarılı bir çevrimiçi satıcı olarak iş seyahatinizin her aşamasında size yardımcı olabilirler. Bununla birlikte, farklı destek araçları ve çerçevelerinin gerçekten geniş bir alana yayılmış olmasına rağmen, bazen, ekstra profesyonel danışmanlık veya uzman danışmanlığı almadan, orada hayatta kalmanın tam anlamıyla imkansız olduğunu unutmayın.

Aşağıdaki her satıcının uzman desteğini her zaman hazır bulundurmanın gerekliliğini kabul ederek aşağıda size Satıcı Central  - evet, Hindistan pazarında satan yerel satıcılar bundan memnun olmalılar 2014 yılına kadar başlatılan SPN, Amazon satıcılarının işleriyle lansmanını, işleyişini ve genişlemesine yardımcı olmak için tasarlandı - yani Amazon'da. Şimdi, şebeke, iyi eğitimli ve sertifikalı hizmetleri sağlamada 300'ün üzerinde uzmanın tam bir birleşimine dönüştürüldü - insanlar, 25.000'den fazla satıcı, onlarla tamamen ölçülebilir kazançlar gördüklerini söylüyor. Ve Satıcı Merkezi Amazon içinde SPN tarafından sağlanan ana hizmetlerin kısa bir listesi aşağıda verilmektedir. 

En Çok Satılan Hizmetlere SPN ile Uygunluk

  •  Reklam Optimizasyonu  - her Amazon satıcının Amazon'un Sponsorlu Ürün Kampanyalarının gücünü kullanarak mevcut satış ilerlemelerini artırmasına yardımcı olabilir. Sözü edilen her konuda Amazon'daki çevrimiçi işletmenizi nasıl yürüttüğünü öğrenmek istiyorsanız Satıcı Merkezine, bir şirketten yararlanma doğrultusunda doğru yolu seçebilirsiniz. tamamen ölçülebilir ticari ilerleme - Bu kişisel ve sınıf içi eğitim seçeneği tam size göre. FBA Taşımacılığı - hiç de zahmetsiz gibi gözükebilir, ancak bu asal satıcının hesabı seçeneği, milyonlarca aktif tüccarı Amazon Fulfillment Centres tarafından sağlanan üstün hizmet kullanarak gelişen e-ticaret girişimcilere dönüştürdü, ayrıca Amazon Prime Seller etiketi ile potansiyel olarak kazanılması gereken sıralamalar. Amazon Boost, Görüntüleme, Kataloglama - Bu hizmetler, tamamen yeteneksiz yeni başlayanlara bile Amazon'da gerçek zamanlı oyuncular haline gelmesine yardımcı olabilir. Yardımcı olun ve Satıcı Central  Amazon.in'de  yapılacak günlük işlemlerin tümünü tam olarak anlayın - Amazon ürün listelemelerini her bölümde optimize etmeden başlayarak öğelerinizi çevrimiçi ortamda kolaylıkla keşfedilebilir hale getirmeye başlayın oradaki arama, satışta listelenen ürünlerin Amazon'da her zaman kendi yollarıyla belirginleşmesine yardımcı olabilecek akıllı görüntüleme ve fotoğraf düzenleme.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport