Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ama Sıralama sistemiyle daha fazla satmamda bana yardımcı olur musun?

Amazon e-ticaret ve pazarlama platformu, çok özel bir yer, bir çok benzersiz özellik ve özellikleri, büyük oranda yıllardır satış yapan büyük tüccarlar tarafından bilinen özellikler. Ve Ama sıralamaları sistemi bu kural bir dışlama değildir - kelimenin tam anlamıyla, Amazon karlı online iş ile ilgili herşey esas olarak hassas hedefli ve çok gelir odaklı ürün arama etrafında döner.

Örneğin, Amazon satışlarında listelenen kesinlikle benzer öğelerin belirli bir takımının (ancak her bakımdan) dönüşümlerle tamamen farklı ilerleme gösterebileceğini fark ettiniz mi? Öyle ya da böyle olmaması Amazon'da ticari gayretle uğraşan herkes tarafından karşı karşıya kalılması gereken şey şu ki, burada satış başarısının önemli faktörleri söz konusu olduğunda, Ama sıralamaları sistemi çekirdek öneme sahip önemli bir rol oynamaktadır. Sıralamanız ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla ürün satarsınız. Bu yüzden Amazon'un ürün sıralama sistemi ve büyük arama motoru (A9 arama sıralaması algoritması olarak da bilinir) kesinlikle önemli olan faktörlerdir; bu faktörler, aslanın gelişmemiş müşterilerinin payını, sizinle ya da sizinle birlikte satın almanın nihai kararına götürür zekice ve kalıcı piyasa muhalifleri, gerçekten çok kalabalık dünyanın en popüler çevrimiçi iş platformu üzerinde karar verici neredeyse keskin tavırlar altındaki piyasa rekabeti ile ayakta kalabilmek için en iyi performansı veriyor.

Yani, daha yararlı bir konuma gelip bu keskin rekabet ortamından uzak durmanıza yardımcı olmak için Amazon SEO, A9 arama sıralama algoritmasının yanı sıra Ama sıralamalarını anlamak için henüz tam olarak yeterli bir rehber de bulunmamaktadır. Amazon'un ürün SERP'lerinden en iyi şekilde nasıl yararlanabilirsiniz.

Sıralamaları Bulma - Definitive Guide

Bu yüzden, en sonunda konuyu aşağıya çekelim - aşağıda ışığı atmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım Amazon ürün sıralamasında ve ilgili arama için satış ürünlerine nasıl daha fazla önem verileceğini inceliyor. Sonuçta - Ben Amazon SEO ve A9 sıralama sistemi temel ilkelerini anlamak belirli bir ürün / kategori veya pazar niş için önde gelen Amazon satıcıları olarak başarının anahtarıdır inanıyoruz. Bu nedenle, her şeyden önce, temel bilgilerle başlayalım - aşağıda, Amazon'un sıralama algoritmasının çalışma biçimini göstereceğim. Umarım bu, Amazon SEO'u için iyi optimize edilmiş cazip ve kullanıcı dostu ürün listelemelerini elde etmenize yardımcı olur, böylece satış fırsatlarınız canlı alışveriş yapanların gördüğü ve tıkladığı çok daha yüksek şanslara sahip olabilir. Basitçe söylemek gerekirse, Arama Motoru Optimizasyonu'nin doğru yolu ele aldığı, örneğin son derece rekabetçi fiyat etiketleri, kullanışlı ve tam kontrol edilebilir sevkiyat seçenekleri, seçkin müşteri hizmetleri veya adil bir itibar gibi Amazon satıcıları için neredeyse önemli olduğu konusunda eminiz. genellikle Amazon'un asal üyeliği ile desteklenen büyük zaman satıcısı. Tabii ki, bu faktörler muhtemelen çarpıcı bir satış başarısı ve tamamen umutsuz çaba arasındaki çizgiyi kastedilen en etkileyici olanlar arasında yer alıyor. Yine de, her şey Ama sıralamasında başlar ve aslında, ilgili arama konusunda çok sofistike bir ürün sınıflandırma sistemi ve kategorizasyon sistemi değildir.

Listelenen Her Bir Liste için Ama Sıralama Sıralamasında Sürüş Nedir?

Ama sıralama sistemini anlama anahtarı, tam anlamıyla A9 ürün arama algoritması ile "arkadaş edinmek" dışında hiçbir şey değildir ve önemli sıralama faktörlerini daha hassas olarak tanımaya başlar. Aslında, akıllı bir Amazon satıcısı olarak, tam olarak ne için optimize edeceğinizi bilmeniz gerekir, değil mi? Olduğu söyleniyor, ürün listelemenizin Amazon'un büyük sıralama faktörlerini (sayfa üstü SEO), yani e-ticaret ticaretinin modern konseptinin genel özelliklerine ilişkin diğer dezavantajları da içerecek şekilde optimize etmesi. Ama sıralamaları algoritması kesinlikle kendi başına orijinal ve benzersiz olsa da, Amazon satışındaki sıralamalı öğeler, Google gibi büyük arama motorları tarafından işlenenlere değil, aslında daha basit süreçtir. Yani, off-page SEO gibi bir şey olmaksızın, A9 arama algoritması, yalnızca Alakalılık, Dönüşüm Oranı ve Müşteri Memnuniyeti ve İstikrarın genel anlamları etrafında dönüyor - hepsi bu kadar! Bu, en azından, off-page SEO tarafından yönetilen alana girmek zorunda kalmayacağımız anlamına gelir; ayrıca, kalite bağlantı kurma, yazı yazma gibi oradaki zaman alıcı ve emek yoğun çabalara karşı gevşeyebilir ve özgür hissedeceksiniz demektir yayınlar, kitlesel sosyal bookmarking vb. için çok fazla olduğu söyleniyor, Neyse ki Ama sıralamaları sistem tamamen netleştirebiliriz ve yalnızca on-sayfa Amazon SEO'nun bu üç ana prensibe konsantre olmanız gerekir - her biri aşağıda listelenen sadece birkaç baskın sıralama faktörü dahil. İşte buradalar.

A9 Arama Motoru ve Ama Sıralamalarının Temel İlkeleri

Daha önce de belirtildiği gibi, Amazon'daki ürün sıralamasının bütün sistemi A9 Arama Sıralaması Algoritması tarafından yönlendiriliyor. Ölçekte alındığında, Ama sıralama mantığı aslında çok kolay bir şey. Öyleyse, büyük arama motorları, SERP'lerin en alakalı listesini sunmak ve mümkün olduğunca canlı kullanıcıya çok fazla bilgi verici ve yararlı veriler sunmak için en iyi seçim yaparken, A9'un en büyük önemi olan sadece bir hedefi vardır - sadece ortak noktayı en üst düzeye çıkarmak RPC'nin (Müşteri Başına Gelir) seviyesi. Bu nedenle, Ama sıralamaları sistemi, potansiyel müşterilerin kitlelerini gerçek alıcılara dönüştürmekten daha fazla ilgileniyor - muhtemelen yalnızca dünyanın en iyi e-ticaret platformunda satmakla kalmaz, aynı zamanda günümüz dijital pazarlamasında seçilen gelişme tarzı bile bu nihai ticari hedef geleneksel olarak her iyi eski moda tuğla-harç işi gayretlerinin çoğunu kullanmaktadır). Ve A9 Ürün Arama Algoritmasının kendisinin ve Ama sıralamaların bütün sisteminin mümkün olan her satıcıya net gelir sağlaması gerektiği düşünüldüğünde nihayet kendi ürünlerini eşit derecede iyi sıralamak için neler yapılabileceğini görelim.

Ama Sıralamalardan Çoğu Dönüşüme Düşecek

Amazon satışında listelenen herhangi bir öğeyi göz önüne alındığında, ilgili ürün aramasındaki mevcut sıralamadaki konumu ile oradaki dönüşüm şekli arasında tam olarak mantıklı bir seri ilişkilendirme olacaktır. Çok zahmetli görünmese de, dönüşüm oranının yüksek olması, ilgili Amazon'un SERP'lerinde olması gereken daha iyi sıralamayla öğeye getiriliyor. Aşağıda size, A9 algoritması tarafından sıralama sıralarını belirlemek için kullanılan dönüşümün ana faktörlerinin kısa bir listesini vereyim. Dolayısıyla, Amazon'ın dönüşüm oranı esas olarak En Çok Satılanlar Sıralaması, Müşteri Yorumları, Rekabetçi Fiyatlandırma, Tanımlamalı Resimler, Ürün İşlevsellik Kombinasyonu (yani Amazon'un benzersiz ebeveyn-baba özelliği, üzerinde listelenen birçok ürün için bulunur), Kullanıcı Toplu İşlem Oranı'na bağlı olarak aynı zamanda Ürün Sayfası Tamamlama (tam olarak Amazon Listeleme SEO'su ve tam olarak hedeflenen ürün arama için içerik optimizasyonu olduğu yerde!) gibi. Bütün bunlar, ayrıntıları bu dönüştürme faktörleri hızla geçelim diyelim. Dönüşüm oranı tam olarak hangi sıralamaları başka bir şeyden daha fazla belirlediği için hatırlıyor musunuz?

Amazon Satış Sıralaması

Amazon Satış Sıralaması (En Çok Satılanlar Sıralaması) - başka bir şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Ama sıralamaları, en son satış rakamları tarafından gösterilen gerçek satıcı ilerlemenizle kesinlikle ilişkilidir. Ve A9 sadece RPC seviyesini en üst düzeye çıkarmak için bahse giriyor, hatırlıyor musun? Bu, Amazon satıcısı kadar iyi bir performans sergiliyorsa ve öğeleriniz artan sayıdaki ilgilenen müşterilere satılmaktadır - dolayısıyla o öğe için Amazon sıralamaları da olacaktır. Ve bunun aksine, zorunluluktan ötürü kazanılan ürün tekliflerinden bazılarının zaten Amazon'un çevrimiçi alışveriş araştırmasının tepesine yakın bir yerde ilerlediği göz önüne alındığında, çok yakında yapılacak satışlarda büyük patlamanın tadını çıkarmanız muhtemeldir. Sonuçta, basitçe ifade etmeye çalışalım - böyle güçlü ve oldukça gerekçeli bir "kısır döngü", belirli bir ürün için en son satış sayısının yeterince yüksek olmasının, şu anki sıralamalarını hızlandırdığı anlamına geliyor. Sonuç olarak, bu oldukça basit varsayım için yeterli sebep var - sonuçta, aslanın Amazon'daki satış topluluğu arasında övülen ünlü başarı öykülerinin payı aslında doğası gereği olağanüstü değil mi? Dolayısıyla, genel olarak ele alındığında, onlar hakkında olağanüstü bir şey yok, değil mi? Bu nedenle, Amazon'la yıllardır Amazon'la iş yapan her büyük e-ticaret oyuncusu, örneğin kendi hakimiyetindeki performansını sürdürebilecek gerçek bir "sürekli hareketli makine" ile sürekli yakıt tüketilen böyle bir zaman kazandıran satış başarısına sahip olmalı belli oluyor. neredeyse sınırsız pazarlar, dolayısıyla hem Amazon En Fazla Satıcılar Sıralamasını hem de başarılı fırsatların gerçek miktarını tekrar tekrar yükselterek.

Musteri degerlendirmeleri

Müşteri Yorumları - diğerleri arasında Amazon pazarında listelenen satış tekliflerinin yanında bulunan müşteri incelemeleri genellikle dönüşümün ikinci önemli faktörü olarak kabul edilmektedir. Yani, müşteri incelemelerinin sayısı ve sayısı önemlidir. Ve gerçek kullanıcılar tarafından alınan gerçek "anketler" dışında hiçbir şey yapamayacağınız, hedef müşterilerin yeni bir retrospektif görünümüyle desteklenen ürün kullanılabilirliği listenizi elde etmek, pek çok satıcının düşünebileceğinden daha yararlı olabilir. Tabii ki, sağlıklı bir satıcı itibarını ve iyi bir kamuoyu güvenini kazanmak, yalnızca başka bir potansiyel müşteriyi, yalnızca ürün listelemelerinize bakarak, gerçek kullanıcılara sizinle ve başka kimseyle satın almaya dönüştürme şansını daha iyi verecektir. Öte yandan, ürün incelemelerinizle her şeye sahip olmak A9 arama algoritması tarafından orada en önemli faktörlerden biri olarak değerlendirilecektir. Bu sayede, canlı müşteri görüşlerinin kalitesini ve yeterli miktarı ile ürün sayfanız A9'a sıralamanızın belirli bir dereceye kadar yükselmeye değer olduğunu veya en azından Satın Alma Kutusu'nda daha belirgin bir şekilde görünmeye değer olduğunu gösteren güçlü bir sinyal verebilir. Bu kadar!

Ürün Resimleri

Ürün Görselleri - Amazon'daki müşteri incelemelerinde olduğu gibi, orada sattığınız her bir öğeyi destekleyen sağlam, görsel bir içeriğe sahip olmak, Ama sıralama sıralamasında veya başka bir deyişle ters düşüş açısından sayılır. Cidden - şansın vardır. Aslında, bunun sizinle kişisel olarak gerçekleşmesi pek mümkün değildir. Elbette, yalnızca ürünlerinizin her yanının ve günlük kullanımının ana unsurlarının güzel bir görünümünü vermekte başarısız olmakla kalmamakla birlikte, zayıf görüntüleri / düşük kaliteli resimleri düşürerek Amazon satıcı olarak kazandığınız ilerlemeyi bozacak kadar dikkatsiz değilseniz, ama gerçekten kötüyüz, böylece potansiyel müşterilerinizin çoğu aradıklarını almaya başlayacak. Dahası, Amazon'un satış ana hatları kılavuzundaki son güncellemeye göre, orada satışa sunulan ürünleri listelemek için şimdi görsel içerik ekleme kuralları daha fazlası için endişeleniyor olacak. Bu, özellikle de ürün sayfanızı ziyaret etmek ve muhtemelen gerçek alıcılarınıza dönüştürmek için daha fazla sayıda potansiyel müşteri çekmeye gelince gerçekten titiz olmak demektir. Bu nedenle, HQ ürün görüntüleri ile her şeyin yerinde olduğundan emin olmak için bir kontrol daha iyi yapmalısınız. Geçerli kuralları gözden geçirmeye zaman ve gayret göstermeyin - yalnızca son güncellemeler veya muhtemel politika revizyonlarını hızlıca çalıştırın, ancak gerekli tüm veriler genellikle Amazon Satıcı Merkezi hesabınızda mevcuttur. Bunu yaptığınızda, bir yakınlaştırma özelliğini etkinleştirmeyi unutmayın. Unutmayın, ürün sayfanızın bu bölümü yalnızca canlı alışveriş yapan kullanıcılar için değil, satın almadan önce bile istediğiniz her ürünü anlamak ve neredeyse "deneyimlemek" için değil, aynı zamanda bu ürün sayfasından en iyi şekilde yararlanmak için kullanışlıdır. böylece nihayet ürün listelemelerinizin, ilgili aramada üst sıralarda yer alan Ama sıralamasında biraz daha yakın görünmesini sağlamak için gerçekten zor bir yolla maksimum potansiyeli ortaya çıkaracaktır.

Fiyatlandırma

Fiyatlandırma - Burada oldukça narin bir kavşağa giriyoruz. Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - şey, Amazon'da ilk ürün listelemelerini başlatan birçok acemi çevrimiçi girişimcinin, sıklıkla fiyatlandırma politikasına dayanan anahtar vurguyu görebiliyor olması. Yani asıl gayretini yoğunlaştırmak - sadece kendinizi sağlıklı bir satış marjını korumak için ("son tarih" oranının altında tutmuyorsa) en ciddi dezavantajlarınız arasında görülecektir. Cidden, en düşük "en düşük" fiyat etiketlerini sunma konusundaki çalışmalarınızı yoğunlaştıracaksınız, en yakın niş rakiplerinizi aşmak için umutsuz bir umutla pazar rekabeti dışında kalmanıza asla izin vermeyeceksiniz. Şüphesiz, satış rekabetinizin uygun seviyesini fiyatla korumak kendi yolunda önemlidir. Daha da önemlisi, piyasada görülen en ucuz fiyatlarla bile, muhtemelen bakmakta olduğunuz temel öneme sahip bir şey var. Gerçi herşey oldukça basittir. Mesele, bağımsız olarak alındığında, fiyatlamanın genelde dönüşümlere karşı ölçülebilir bir etki getirmediği. Bu nedenle, devam eden rekabetçi araştırmaları sürdürmek ve kapsamlı pice kontrolü, takip ve gerçek zamanlı ayarlamalar yapmak için gerçekten kapsamlı bir yaklaşım olmaksızın - en düşük fiyat etiketleri bile günlük hayatın tadını çıkarmak için makul (doğru dürüst olmamak) beklentilerini garanti edemez. buna göre büyüyen satışlar.

Dolayısıyla, mevcut fiyatlandırma politikanızın yüksek derecelerinize gerçekten katkıda bulunmasını istiyorsanız, Satın Alma Kutusu'na daha fazla bahis oynamaya başlamayı unutmayın. Unutmayın, çoğumuz, yalnızca en ucuz anlaşmayı bulmak için en iyi sonucu almak yerine, yüksek ürün kalitesi, güvenilir ve hızlı sevkıyat ve esnek ve zamanında müşteri destek hizmeti arayan olma olasılığı daha yüksektir - güvenilir bir satıcı itibarı ile desteklenmektedir. Şu an piyasada verilen ürün. Bu, potansiyel müşterilerinizin ağırlıklı olarak yeterince yüksek bir ürün kalitesine sahip olma eğiliminde olduğu anlamına gelir; şimdiye kadar mevcut benzer fırsatların ortalama maliyetinden daha yüksek bir fiyat ödemeye istekli ve istekli olmasını sağlar (en düşük fiyat etiketlerini yaygın olarak sunan demeyin) bu, çıplak bir anlaşma, yani, en azından sevkıyat yapılmadan, üretici garantisi, uygun müşteri desteği, vb. geliyor demektir). Dahası, her şey de sonuçta satıcı ünü zedelemekle ve belli bir ürünün mevcut sıralamalarını gözlemleyerek aramayı hızla aşağı çekti. Ciddiye alınırsa, daha düşük bir perakende fiyatı her zaman endişe vericidir - ve Satın Alma Kutusunda doğrudan görünme şansını, hem tamamen dışlanmış olmasa bile, neredeyse ulaşılabilir durumda kalmaya - hem hem de mevcut ticari ilerleme için Para kazananlara ve özellikle de ilgili Amazon sıralamaları söz konusu olduğunda ve daha uzun vadede nasıl hareket edeceğine dair umutsuz sonuç veren başarılı bir Amazon satıcısı.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport