Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Tarayıcı Uzantısı Nedir - Sizin için 5 En İyi Web Uzantısı!

Web tarayıcısı uzantısı, Firefox, Internet Explorer, Google Chrome'un işlevlerini genişleten eklentidir. , ve diğer tarayıcılar. Bazı tarayıcı uzantıları, JavaScript, CSS ve HTML gibi web teknolojilerini kullanarak yazar. Çok sayıda web uzantısı, uygulama programlama arabirimi (API) ve PPAPI ve NPAPI gibi makine kodlarını kullanarak geliştirildi. En ünlü web tarayıcı uzantıları aşağıda tartışılmıştır.

1. Veri Tasarrufu

Data Saver, İnternetteki en iyi ve en ünlü tarayıcı uzantılarından biridir. Farklı sitelerdeki verileri topladıysanız ve okunaklı ve ölçeklenebilir bir formda kaydetmek istiyorsanız, işinizi tamamlamak için bu uzantıyı yüklemeniz gerekir. Veri Tasarrufu ile, veriyi etkin bir şekilde sıkıştırabilir ve bant genişliği tasarrufundan yararlanabilirsiniz. Opera, Chrome ve diğer tüm web tarayıcılarıyla uyumludur ve ücretsiz bir Chrome eklentisi olarak davranır. Veri Tasarrufu, Google interaktif sunucuları, verilerinizi görüntülemeden önce sıkıştırmak için kullanır. Güvenlik önlemi olarak, yalnızca HTTPS ve Chrome'un gizli modu aracılığıyla sayfalara erişmelisiniz.

2. AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate ile sınırsız bir süre için istenmeyen reklamları engellemek mümkündür İnternetteki en iyi ve en güçlü web tarayıcı uzantılarından biridir AdBlocker Ultimate, sponsor ya da pazarlama reklamlarını engellemenizi kolaylaştıran ve kullanıcı deneyiminizi bir ölçüde geliştiren kaynak uzantısı Bu uzantının en belirgin özelliklerinden biri, hem Firefox hem de Chrome ile uyumlu olması ve internetten indirilebilmesi anında.

3. Pablo

Pablo, sosyal medyayla alakalı artifazik fotoğraflar çekmek için tasarlanmış ücretsiz bir uzantıdır. Bu uzantıyı Chrome Web Mağazası'ndan indirebilirsiniz ve Pablo tümüyle uyumludur LinkedIn, Twitter, Google+, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağ siteleri: Metin parçacıklarını vurgulamanıza ve hem yerel hem de çevrimiçi kaynaklardan görüntü seçmenize olanak tanır Fotoğraflarınızın efektlerini, formatlamasını ve yazı tiplerini kolayca özelleştirebilirsiniz Pablo ile.

4. Gizlilik Yanılmaz

Bazen kullanıcılar internette gizliliklerini ve korumalarını sağlamak isterler. Sıradan bir web uygulaması veya tarayıcı uzantısı ile, görevlerinizi yerine getiremezsiniz. Ancak Privacy Badger, diğer benzer web uzantılarından çok daha iyi. Elektronik Frontier Vakfı tarafından lisanslıdır ve bir süredir dolaşmaktadır. Diğer gizlilik araçlarına veya reklam engelleyicilerine göre çok daha iyi özellikler ve özellikler sunar. Gizlilik Porsukcusu'nu tek tek veya Ghostery ve AdBlock Plus gibi uzantılarla birlikte kullanabilirsiniz. İstenmeyen reklamları kolayca engelleyebilir ve güvenliğinizi ve gizliliğinizi koruyarak internette anonim olarak davranabilirsiniz.

5. Boomerang

Boomerang, Gmail'in temel ve gelişmiş işlevlerine mükemmel bir ektir. Bu web tarayıcı uzantısı, e-posta iletilerini zamanlamanıza ve bazı gereksiz görevleri ertelemenize olanak tanır. Bu kullanıcı dostu uzantıyla, zamanınızı yönetebilir ve bir kerede birden fazla görev gerçekleştirebilirsiniz. Chrome Web Mağazası'nda anında indirilebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport