Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Otomatik Yerel Kazıyıcıya Neden Yatırım Yapmalısınız?

Web kazıyıcılar istenilen verileri bulmak için ağrıdan geçer. Doğal olarak, gayretli bir web kazıyıcı, veritabanlarındaki bilgileri elle kazıma yapmak için sayısız saat harcayacak, sonra kopyalayıp yapıştıracaktır. Aslında beyin boşalması, ancak günün sonunda, oradaki tüm işleri göstermek için çok az ya da hiç başarı elde edemezdi. Bu bir yana, iyi haberler var. Yerel kazıyıcılara, veri girişi için web kazıyıcıların koyduğu zaman ve paranın miktarını azaltacak programlar geliştirmeye çalışan uzman uzmanlarına teşekkür ederiz. Tüm bunlar bir düğmeye basarak.

Yerel sıyırıcılar nasıl işe yarar? Açıklayacağım, Yerel kazıyıcı, web siteniz için bir veritabanı oluşturmanıza, veritabanı dizini verilerini kullanarak potansiyel müşterileri bulmak için avukatlık yapmaya ve yardım karşılığında size kar getirmek için hazırlanmış başarılı bir posta kampanyasına liderlik etmeye kararlıdır. Kulağa hoş geliyor Hepsi bu kadar değil, Yerel kazıyıcıda başarı garantisi altındasınız. Bunun nedeni, hedeflenen nişin verilerinin kazınması stratejisidir. Doktorunuzun doktoru aydınlatan bir doktor olduğunuzu ve müşterileri o nişten hedeflemek istediğinizi varsayalım. Yerel sıyırıcı, potansiyel müşterilerinizin yüzlerce ve binlerce tam temasa sahip olmanızı sağlar. Bu onların telefon numaraları, e-posta adresleri, web siteleri ve web sitelerinin incelemeleridir.

Yerel sıyırıcı, kompleks bir kullanıcı arabirimi veya karmaşık programlama olmaksızın ideal bir şekilde kullanımı kolaydır. Aslında sıkıştıklarında size yol gösterebilecek video eğitim materyalleri var. Yerel kazıyıcı ile ilgili en önemli şey, paranızın değerini veriyor olmasıdır. Ucuz satın alıyor, zaman alıcı ve gizli masraf yok.

Bir süre önce, özel bir kazıyıcı inşa etmek yorucu ve pahalıydı. Bir web kazıyıcı, ona bir özel sıyırıcı kurması için bir teknoloji uzmanının yardımını bulmak zorunda kalacaktı. Buna karşılık, uzman bazı gülünç derecede yüksek saat ücreti talep etmişti. Belki başka bir web kazıyıcı, bir veri madenciliği şirketinden eski bazı eski veri tabanını satın almak zorunda kaldı. Bu çok yüksek bir fiyata gelecek ve güncel olmayan bilgiler içerdiğinden etkili olmayacaktır. Yerel kazıyıcı, otomatik sıyırma robotları üzerinde tam kontrole sahipken kazıyıcıları tüm bu acılardan korur. Otomatik botlar çok amaçlıdır ve her yerde ve her yerde otomatik olarak çalışabilirler.

Yerel sıyırıcı, web kazıma alanında 5 yıllık başarı kaydetme özelliğine sahiptir. Sıyırıcı, dünyadaki 8 büyük veritabanı web sitesinden alınan verileri toplamaya otomatik: Bing Haritaları, Google Haritalar, Yahoo Yerel, Yelp, Sarı Sayfalar Avustralya, Sarı Sayfalar Kanada ve Yeni Zelanda Sarı Sayfaları.

Yerel kazıyıcıda, içerdiği veriler ve bir işletmenin gösterdiği verilerle ilgili olarak, her web sitesi listelemesinin farklı olduğunu anlarlar. Bu nedenle Yerel sıyırıcı, bir web sitesindeki bilginin çoğunu sıyırmak için tasarlanmıştır. Böylece, kazıyabileceğiniz veri miktarı ile sınırlı değilsiniz.

Yerel sıyırıcıda, zaman kazanıp paranızı yatırırken para kazanınca size en iyi tecrübeyi verecek şekilde tasarlanmıştır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport