Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De beste hulpmiddelen voor het schrapen van big data - advies van Semalt

Er zijn verschillende manieren om gegevens van internet te verkrijgen. Sommige hulpprogramma's zijn bedoeld voor hobbyisten en de andere zijn geschikt voor bedrijven en merken. Als u gegevens wilt ophalen uit privéblogs of e-commercesites, moet u de volgende hulpprogramma's gebruiken die kwaliteitsresultaten beloven.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub is de Firefox-extensie. Het is een van de bekendste tools voor het schaven en visualiseren van big data van internet. Eens geïnstalleerd en geactiveerd, geeft Outwit Hub uitstekende functies voor webscraping aan uw webbrowser. Het is vooral bekend om zijn functies voor gegevensherkenning en vereist geen programmeervaardigheden om uw werk gedaan te krijgen. U kunt Outwit Hub gebruiken voor zowel privéwebsites als dynamische webpagina's. Deze freeware is geschikt voor startups en middelgrote bedrijven.

2. Import.io:

Import.io is een goed alternatief voor Kimono Labs. Het is een uitgebreide en krachtige service voor het visualiseren en scrapen van big data binnen enkele minuten. Met import.io kunt u sitemaps instellen en een groot aantal webpagina's schrapen. Het beschikt over uitstekende mogelijkheden voor dynamische data-extractie en verwerkt AJAX en JavaScript-bestanden. Bovendien, importeer.io extraheert informatie uit PDF-bestanden en afbeeldingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

3. Spinn3r:

Het is een uitstekende keuze voor het scrapen van volledige websites, blogs, sociale-mediasites en RSS-feeds. Met Spinn3r kunt u uw website gemakkelijk indexeren en crawlen. Het maakt gebruik van firehose API en biedt u de mogelijkheid om gegevens eenvoudig te filteren. Het beste deel van dit programma is dat het uw gegevens schraapt met behulp van specifieke zoekwoorden en helpt om irrelevante webinhoud te verwijderen.

4. FMiner:

Het is een uitgebreide tool voor het schaven en visualiseren van big data op internet. Fminer is het beste webschrapingprogramma dat topfuncties combineert en eenvoudig enkele gegevensextractieprojecten uitvoert. Als u een blog hebt ontwikkeld en uw bedrijf wilt laten groeien, moet u Fminer gebruiken om gegevens van zoveel mogelijk webpagina's te schrappen . Het kan gemakkelijk overweg met projecten waarvoor meerlagige crawls en proxy-serverlijsten nodig zijn.

5. Dexi.io: 

Deze tool is goed voor dynamische websites en schraapt gegevens zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dexi.io is een van de beste en gemakkelijkste services voor het schaven en visualiseren van big data. Met deze tool kunnen we crawlers instellen en de gegevens in realtime ophalen. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en de gegevens worden direct opgeslagen in Box.net of Google Drive. U kunt uw gegevens ook exporteren naar CSV en JSON-bestanden.

6. ParseHub:

Parsehub is een uitgebreid en nuttig webschrapen-programma dat gegevens heeft verzameld van complexe websites die JavaScript, AJAX, cookies en omleidingen gebruiken. Deze tool is uitgerust met een machine learning-technologie en leest en analyseert uw webdocumenten eenvoudig. ParseHub is geschikt voor Linux, Mac en Windows-gebruikers en kan maximaal tien projecten tegelijk verwerken. De gratis versie is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven en de betaalde versie is goed voor topmerken en bedrijven. U kunt de geëxtraheerde gegevens eenvoudig exporteren in CSV, Excel en HTML-indelingen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport