Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert legt uit hoe gegevens van een website kunnen worden geëxtraheerd

Webscraping, ook bekend als webdatatextractie, is een techniek die wordt gebruikt voor het extraheren van informatie van het internet. De webschrapenhulpmiddelen hebben toegang tot websites via het Hypertext Transfer Protocol en maken het ons gemakkelijk om gegevens uit meerdere webpagina's te extraheren. Als u informatie van specifieke websites wilt verzamelen en schrapen, kunt u de volgende webscrap software proberen.

1. 80 poten

Het is een van de beste hulpmiddelen voor gegevens-extractie. 80 benen staan bekend om hun gebruiksvriendelijke interface. Het inventariseert en structureert gegevens volgens uw vereisten. Het haalt de vereiste informatie binnen enkele seconden op en kan tegelijkertijd verschillende taken uitvoeren. 80 legs is de voorafgaande keuze van PayPal, MailChimp en Facebook.

2. Spinn3r

Met Spinn3r kunnen we gegevens ophalen en de hele website overzichtelijk schrapen. Deze tool haalt gegevens uit websites van sociale media, nieuwsuitzendingen, RSS en ATOM-feeds en privéblogs. U kunt de gegevens opslaan in JSON of CSV indeling. Spinn3r schraapt gegevens in meer dan 110 talen en verwijdert spam uit uw bestanden. Met de beheerdersconsole kunnen we de bots besturen terwijl de hele site wordt geschraapt.

3. ParseHub

ParseHub can scrape data van websites die cookies, omleidingen, JavaScript en AJAX gebruiken. Het heeft een uitgebreide machine learning-technologie en een gebruiksvriendelijke interface. ParseHub identificeert uw webdocumenten, schraapt ze en levert de uitvoer in de gewenste formaten. Deze tool is beschikbaar voor Mac-, Windows en Linux-gebruikers en kan maximaal vier crawlprojecten tegelijk verwerken.

4. Import.io

Het is een van de beste en nuttigste software voor het schrapen van gegevens. Import.io is beroemd om zijn geavanceerde technologie en is geschikt voor programmeurs en niet-programmeurs. Het schrapt gegevens van meerdere webpagina's en exporteert het naar CSV en JSON-formaten. U kunt binnen een uur meer dan 20.000 webpagina's schrapen en import.io biedt een gratis app voor Windows, Linux en Mac-gebruikers.

5. Dexi.io

Als u de hele website wilt uitpakken, moet u Dexi.io proberen. Het is een van de beste en meest nuttige gegevensschrapers en crawlers. Dexi.io is ook bekend als Cloud Scrape en kan honderden webpagina's per minuut verwerken. Met zijn browser-gebaseerde editie worden crawlers opgezet en gegevens in realtime geëxtraheerd. Zodra de gegevens zijn uitgepakt, kunt u deze opslaan op Box.net of Google Drive of direct downloaden naar uw harde schijf.

6. Webhouse.io

Deze browser-gebaseerde applicatie structureert en organiseert uw gegevens gemakkelijk. Webhouse.io is het best bekend om zijn data crawling eigenschappen en machine learning technologie. Met deze service kunt u een enorme hoeveelheid gegevens uit verschillende bronnen in één API crawlen. Het is in staat om duizenden websites binnen een uur te scrapen en doet geen concessies aan de kwaliteit. De gegevens kunnen worden geëxporteerd naar XML, JSON en RSS-indelingen.

7. Visual Scraper

Dit is een handige en gebruiksvriendelijke data-extractiesoftware. Met Visual Scraper kunt u de gegevens in realtime ophalen en exporteren naar indelingen zoals JSON, SQL, CSV en XML. Het is het best bekend om zijn point-and-click-interface en kan zowel PDF als JPG-bestanden schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport