Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Een schraperhulpmiddel dat u moet overwegen - uitgelegd door Semalt

Google maps scraper is een relatief nieuw, lichtgewicht, krachtig en veelzijdig hulpmiddel. Het extraheert gegevens van verschillende webpagina's en Google-kaarten en krijgt resultaten in de vorm van CSV en JSON. U kunt zakelijke websites, telefoonnummers en e-mailadressen efficiënt targeten met deze uitgebreide service. Enkele van zijn onderscheidende kenmerken worden hieronder besproken.

1. Schraapt gegevens in meerdere vormen:

Met Google maps scraper kunt u gemakkelijk stad, postcode, classificatie, breedtegraden, lengtes, openingstijden en bedrijfsnamen uitpakken. Deze extractor helpt ruwe data om te zetten in een georganiseerde vorm en bespaart u tijd en energie. Als je moe bent van het handmatig verzamelen en schrapen van gegevens en onvoldoende programmeervaardigheden hebt, moet je Google maps-krabber proberen om je werk gedaan te krijgen.

2. Verkrijgbaar in twee edities:

In tegenstelling tot andere gewone scraping-diensten is Google maps scraper beschikbaar in twee onderscheidende edities: standaardeditie en demoversie. Met de demo-editie kunt u deze software uitproberen en gedurende maximaal 15 dagen van zijn diensten genieten. De standaardeditie kost u $99 en ontgrendelt buitengewone voordelen en functies.

3. Doelt duizenden pagina's per dag:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Google maps-schraper is dat deze maximaal 150.000 webpagina's per dag target en u niets kost voor deze service. Deze tool is geweldig voor zowel programmeurs als niet-programmeurs en maakt het gemakkelijk voor ze om gegevens van meerdere pagina's te schrapen voordat ze de betaalde versie kopen.

4. Ondersteunt meerdere indelingen:

Deze geavanceerde webschraper of data-extractor slaat uw informatie op in JSON, RSS en CF indelingen; u kunt de gewenste gegevens in Excel-bladen openen of deze rechtstreeks in uw Google Drive importeren.

5. Compatibel en betrouwbaar:

Er zijn een groot aantal software voor het afschrapen van gegevens en hulpmiddelen die geen ondersteuning bieden voor meerdere browsers. In tegenstelling tot import.io en Kimono Labs is Google maps scraper compatibel met Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 en Windows 10. Bovendien is het compatibel met Google Chrome, Firefox en Internet Explorer en is het een betrouwbare service.

6. Toont de resultaten nauwkeurig:

Als u voortdurend de kwaliteit van de gegevens wilt controleren en onderhouden terwijl deze wordt geschraapt, moet u Google maps scraper proberen. Met deze service kunt u de gegevens bekijken en alle kleine fouten zelf oplossen. Verder biedt het opties om tegelijkertijd verschillende zoekcriteria en zoekwoorden in te voeren.

7. Werkt gemakkelijk en gemakkelijk:

Google maps scraper is eenvoudig te gebruiken en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Nadat u de categorie hebt geselecteerd of het zoekwoord en de locatie hebt ingevoerd, hoeft u alleen maar te beginnen met zoeken en gedurende een paar minuten op uw uitgangen te wachten. Google Maps Data Extractor is geschikt voor alle soorten bedrijven en maakt meteen nette en leesbare CSV-bestanden.

8. Altijd en overal uitpakken:

U kunt dit hulpprogramma gebruiken op uw smartphone, tablet of computersysteem en uw taken altijd en overal uitvoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de resultaten. Deze tool biedt nauwkeurige gegevens, ongeacht het type apparaat dat u gebruikt en is geschikt voor freelancers en zakenmensen. U kunt zelfs gele pagina's en witte pagina's schrapen met deze service.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport