Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe Crawlboard Web Extraction Platform te gebruiken

Er zijn zoveel tutorials voor doe-het-zelf webschroot over het internet. Als u slechts een kleine hoeveelheid gegevens hoeft te extraheren, kunnen de handleidingen helpen. Maar als u regelmatig een grote hoeveelheid gegevens moet extraheren, moet u een ervaren webschrapersbedrijf inhuren. Crawlboard is een van de providers van dergelijke services en veel mensen gebruiken het voor hun webschrapingstaak. Het platform is zeer efficiënt. Het wordt dus aanbevolen voor mensen die regelmatig een grote hoeveelheid gegevens moeten schrapen.

Afgezien van de efficiëntie is het ook gemakkelijk te gebruiken. De eenvoudige stappen die nodig zijn om gebruik te maken van het platform zijn hier beschreven.

Stap 1:

Ga naar de pagina CrawlBoard web scraping request door op deze link te klikken. Vul het registratieformulier op de juiste manier in. Er zijn velden voor de voornaam, achternaam, het e-mailadres van het bedrijf en de functie. Als u klaar bent, klikt u op de aanmeldknop. Een automatische e-mail wordt verzonden naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven voor verificatie. Open de e-mail en klik op de verificatielink om uw nieuwe CrawlBoard-account te activeren.

Stap 2:

Het primaire doel van deze stap is om een site toe te voegen aan crawl, maar u moet eerst een sitegroep maken. Een sitegroep is een groep sites met een vergelijkbare structuur. Dit is voor mensen die meestal data van verschillende sites tegelijk moeten schrapen.

Om een sitegroep te maken, klikt u op de link" Een nieuwe sitegroep maken ". Deze bevindt zich aan de rechterkant van het selectievenster van Sitegroup. Daarna kunt u nu alle sites toevoegen die horen bij naar de sitegroep de een na de ander door te klikken op de link Toevoegen die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt. Selecteer vervolgens de sites één voor één.

Stap 3:

Ga naar het venster voor het maken van sitegroepen om een unieke naam voor uw sitegroep te bieden. Houd er rekening mee dat alle sites in een sitegroep dezelfde structuur moeten hebben, anders krijgt u mogelijk geen nauwkeurige inhoud.

Om de betekenis van een sitegroep te begrijpen, neem bijvoorbeeld vacaturesites Als de gevraagde taak taken van jobboards schraapt, moet u een sitegroep maken om overeen te komen met de functie en alle sites in de sitegroep zijn vacaturesites.

Stap 4:

Volgens de vereiste velden op dit scherm, moet u de frequentie van gegevensextractie kiezen, afleveringsformaat en wijze van aflevering. Frequenties van gegevensscraping zijn dagelijks, wekelijks, maandelijks en op maat.

Voor de afleveringsindeling kunt u er een kiezen uit XML, JSON en CSV. En voor de bezorgmethode moet u een keuze maken uit FTP, Dropbox, Amazon S3 en REST API.

Stap 5:

Het scherm is bedoeld voor aanvullende informatie. Het is aan gebruikers om hun webschrapenstaak verder te beschrijven. Hoewel het optioneel is, is het belangrijk om extra informatie op te nemen, omdat hoe meer u uw taak beschrijft, hoe meer de serviceprovider precies zal begrijpen wat u wilt en het een beter resultaat oplevert.

Op dit scherm kunt u ook enkele diensten met toegevoegde waarde vragen. Sommigen van hen zijn gehoste indexering, samenvoegen van bestanden, afbeeldingen downloaden en versnelde bezorging.

Stap 6:

Hier hoeft u alleen maar op de knop "Verzenden voor haalbaarheid controleren" te klikken. Het doel is dat de serviceprovider controleert of uw taak haalbaar is. U ontvangt een e-mail waarin u wordt geïnformeerd als uw taak haalbaar is of niet. Als dat zo is, kun je nu gaan betalen. Zodra uw betaling is bevestigd, komt het CrawlBoard-team in actie.

Na betaling hoeft u alleen maar uw datafeeds af te wachten in het formaat dat u hebt opgegeven, via de door u gewenste bezorgmethode.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport