Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zijn er weinig bekende feiten over het rangschikken op Amazon die mijn succes zou kunnen belemmeren?

Ja, ik ken een paar weinig bekende feiten over het rangschikken op Amazon die te vaak een grens trekken tussen een verbluffend zakelijk succes en een complete mislukking op die drukke marktplaats. Ik bedoel een vrij veel voorkomende situatie wanneer u de belangrijkste doelzoekwoorden voor uw productvermelding-optimalisatie mogelijk niet volledig correct gebruikt. Of, bijvoorbeeld, als u er niet in slaagt om de volledige productvermelding op de juiste manier te optimaliseren, met name via de meest specifieke zoekwoordgeoriënteerde velden. Al die dingen samen kunnen niet alleen voorkomen dat je die verdiende rangorde op Amazon krijgt, maar je kunt echt echt webverkeer kosten, en uiteindelijk - nettoverkoop daar. Dus hieronder zal ik je de belangrijkste valkuilen voor je laten zien om ze te vermijden, of in ieder geval snel alles aangepast krijgen zodat elk mogelijk negatief effect voor je ranking op Amazon geminimaliseerd wordt.

Feit 1: het A9-algoritme van Amazon ziet de titel als trefwoordveld

Te veel verkopers op Amazon zijn van mening dat dezelfde zoekwoorden zowel in de producttitel als in de backend trefwoordvelden is een MUST. Maar ze zijn allemaal vreselijk fout. Waarom? Gewoon omdat het interne algoritme van Amazon exact overeenkomt met elk afzonderlijk sleutelwoord in uw producttitel of ergens anders in het sleutelwoordveld - met de trefwoorden die in het zoekvak zijn ingetypt door de live shoppers. En degenen die bekend zijn met SEO weten het goed: het gebruik van duplicaten is inderdaad nauwelijks een positief feit.

Feit 2: Producttitel en trefwoorden hebben gelijk gewicht

Het is een wijdverbreide misleiding wanneer mensen zeker meer gewicht aan de producttitel geven, in plaats van elk ander veld of sectie binnen hun productvermelding. Maar de waarheid is dat de title-tags echt meer gewicht in de schaal leggen - natuurlijk gezien in de ogen van de Google-zoekmachine. En dit betekent niet noodzakelijk dat hetzelfde moet gelden voor het classificeren op Amazon. Degenen die hetzelfde aannemen van de optimalisatie van productvermeldingen op Amazon zijn ook onjuist.

Feit 3: Long-Tail Phrases doen het niet voor Keyword Fields

Laten we eerlijk zijn - het A9-zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon is nooit op zoek naar exacte zoekwoordgroep. In feite werkt het door alleen individuele woorden te combineren, zodat u uw productvermeldingsruimte niet hoeft te verspillen door herhaalde woorden in te voeren. In plaats daarvan kunt u beter ontdoen van duplicaten en de rest van de zoekwoorden in een duidelijke en duidelijke logische volgorde plaatsen. Als je dat doet, heb je zeker een grotere ruimte over voor het lokaliseren van je andere doelzoekwoorden.

Feit 4: Stemming, komma's en meervoudsvormen Do Matter

De A9 van Amazon is verantwoordelijk voor het slaan. Ik bedoel de situatie wanneer je een hoofdwoord kunt nemen en er eenvoudig verschillende eindvarianten aan kunt toevoegen. Bijvoorbeeld 'dieet', 'dieet', 'dieet', enzovoort. Elk zoekwoordvariant wordt dus beschouwd als een andere individuele zoekterm. Wat betreft komma's en waarschijnlijk alle andere leestekens - Amazon negeert ze gewoon allemaal. Daarom is het niet nodig om je tijd te verspillen aan manipulaties daar - ze hebben simpelweg geen effect op je ranking op Amazon.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport