Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik de verkoop van Amazon voor mij als beginnende verkoper daar verbeteren?

Amazon is een echte "kolos" van de moderne online detailhandel. Het was nogal verrassend, door wat in eerste instantie was ontworpen en gelanceerd, net als een online boekwinkel (meer dan 20 jaar geleden), wordt nu gezien als iets dat absoluut groter is. Kun je je voorstellen dat er meer dan 110 miljoen bezoeken aan live-shoppers zijn geschat op die erg drukke markt? Daarom wil elke moderne winkelier weten hoe hij zijn huidige Amazon-omzet nog verder kan verbeteren.

Waar moeten ze op letten? Hoe de verkoop van Amazon verbeteren met meer traffic naar hun winkels? Welke productcategorieën zijn nu de meest winstgevende? Enzovoort. Wat betreft u, als een beginnende verkoper op die echt moordende level marktconcurrentie die daar heerst, is de vraag hoe de verkoop van Amazon te verbeteren niet mogelijk. Waarom? Simpelweg omdat zonder voldoende kennis en beproefde praktische vaardigheden het bijna onmogelijk is om te overleven in die echt drukke markt. Daarom laat ik u hieronder zien hoe u uw Amazon-verkoop kunt verbeteren - en uw productvermelding tot de top van de productzoekmachine kunt maken, zelfs als u zich nog steeds voelt als een beginnende ondernemer die daar voor de allereerste keer verkoopt.

Hoe Amazon-verkopen verbeteren - De basisprincipes voor beginnende verkopers

Aangezien Amazon vooral gericht is op het bieden van een goede winkelervaring, is het geen wonder dat er een reeks dwingende regels is voor elke verkoper te voldoen. Alles is eenvoudig - als u ze niet volgt, kunt u eenvoudig verbannen worden om uw detailhandel daar te runnen (in het ergste geval kunt u net zo goed een permanent verbod krijgen). Dus als je het hele verkoopbeleid van de Amazon niet wilt lezen, moet je hier je meest precieze aandacht aan besteden. Niet om uw verkopen op Amazon te verbeteren, maar om daar te overleven en de weg naar uw commerciële succes te bewandelen als de leidende verkoper in uw productcategorie.

Hoofdset van Amazon-regels

  • U moet altijd aan de verzendvoorwaarden voldoen, met name de leveringstermijnen voor deadlines.
  • Het handhaven van goede productbeoordelingen en positieve klantrecensies - is waarschijnlijk de enige manier om jezelf als een succesvolle retailer op Amazon te vestigen om eindelijk een echte grote verkoper te worden die de moeite van het kopen waard is.
  • Blijf een realtime gesprek voeren met uw klanten. Een snelle reactie op eventuele negatieve feedback en het beantwoorden van de vragen van klanten over uw service, niet meer dan binnen 24 uur - is geen luxe. Het is een algemeen geaccepteerde praktijk van klantenondersteuning die elke actieve online zakenman die daar verkoopt, moet volgen.
  • Algemene trackinginformatie moet altijd worden verstrekt aan elke klant die bij u op Amazon koopt.
  • Elk artikel dat u in de uitverkoop heeft, moet worden voorzien van een reeks overtuigende afbeeldingen die alle kanten van het dagelijkse gebruik en de gebruikelijke onderhoudsmethoden tonen. Merk echter op dat minstens één productafbeelding een witte achtergrond MOET hebben.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport