Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je je Amazon-producten goed gekocht?

Als je je afvraagt wat je in 2018 op Amazon kunt verkopen, is dit artikel voor jou interessant. Hier bespreken we de geheimen van succes op Amazon en items die u winst opleveren. Bovendien zullen we de basisproblemen met het verkopen op Amazon doornemen om veelvoorkomende fouten te voorkomen.

Hoe beloven we veelbelovende producten te verkopen op Amazon?

Op de bodemlijn van uw Amazon-bedrijfsontwikkeling moet u producten vinden die waarschijnlijk winstgevend en goed gekocht zijn. Het is een zeer verantwoordelijke stap die uw tijd en inspanningen vereist. Gelukkig geeft Amazon je veel van de gegevens die je nodig hebt om te beginnen.

Het eerste dat u hoeft te doen, is controleren wat dit of dat artikel voor u als verkoper winstgevend maakt. U dient rekening te houden met aspecten als de verzendkosten, concurrentie op de marktniche, de populariteit van de categorie en het gedrag van klanten ten opzichte van de producten van deze klasse. Uw keuze moet voldoen aan de meeste van de volgende criteria.

De volgende verkoopbare en verzendbare factoren helpen u bij het maken van de juiste productkeuze:

  • de kosten zullen oplopen tot 35% van uw beoogde verkoopprijs;
  • richtverkoopprijs tussen $10-$50;
  • geen problematische verzending als gevolg van het lichtgewicht van het spul (max. 2-3 lbs);
  • het heeft de voorkeur dat uw artikelen onbreekbaar en gemakkelijk te leveren zijn;
  • seizoens of vakantie-specifieke producten vermijden, omdat ze u het hele jaar geen winst opleveren;
  • uw producten moeten worden onderscheiden door hun hoge kwaliteit en hun unieke karakter.

Naast alle hierboven besproken factoren, moet u controleren of een artikel veel gevraagd is of geen genade vindt bij Amazon-klanten. U moet er echter voor zorgen dat een product niet te veel concurrentie heeft, omdat dit uw kansen om zich te onderscheiden van de massa verkleint.

Enkele essentiële factoren duiden op een vraag van het product op Amazon:

  • de producten die u selecteert mogen niet opnieuw worden ingediend door grote Amazon-verkopers of grote bedrijven;
  • soortgelijke producten hebben een Amazon-bestsellerrang van 5000 of lager in de hoofdcategorie;
  • Vergelijkbare productvermeldingen zijn niet populair bij gebruikers;
  • een gebrek aan productrecensies;
  • De trefwoorden van het doelproduct hebben meer dan 100.000 maandelijkse zoekopdrachten.

In de tweede fase van uw marktonderzoek moet u de informatie op de productpagina's van de gerelateerde artikelen controleren. Productvermelding kan u veel vertellen over de kwaliteit en voordelen van het product. Houd bij het openen van de productpagina van Amazon rekening met de prijs, verzendkosten, productafmetingen, verzendgewicht en de bestsellerrang van Amazon. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan de gemiddelde beoordelingen van klanten en de rangschikking van sterren. Het aantal en de kwaliteit van de productrecensies tonen het antwoord van de gebruiker op het specifieke item en de populariteit ervan.

Hoe kan Amazon Best Sellers rang u helpen om een verstandige keuze te maken?

Amazon Best Seller rank is een lijst van TOP 100 verkopende items in alle categorieën. Deze ranglijst kan op dagelijkse basis variëren. Als u bezig bent waardevolle artikelen te selecteren om te verkopen op Amazon, is dit gedeelte interessant om door te kijken. Vanaf deze pagina kunt u een kijkje nemen naar de TOP 100 bestsellers voor andere categorieën en subcategorieën. Deze gegevens kunnen waardevol zijn voor het onderzoeksproces van uw producten.

Zoekend door de Amazon Best Seller-lijst, moet je een accent plaatsen in de volgende categorieën:

  •  Hete nieuwe releases 

Dit gedeelte toont de populaire producten die voor de laatste keer populair en goed gekocht zijn. Deze gegevens zijn gebaseerd op onderzoekers en analyses van Amazon-productlijsten. Hier kunt u een analyse uitvoeren om de Hot New Releases in specifieke categorieën en subcategorieën te bekijken. Houd er rekening mee dat deze gegevens in de loop van de tijd kunnen worden gewijzigd.

  •  Verhuizers en schudders 

Deze categorie toont u de items die snel stijgen in Best Seller Rank in alle categorieën. In de regel bevat het actuele trends en seizoensgebonden verkopen. Deze producten verdienen een bijzondere aandacht omdat ze populair en veelbelovend zijn, maar nog steeds niet erg concurrerend zijn. Bovendien kan deze categorie nuttig zijn voor het vinden van hot niche-items.

  •  Het meest gewenst voor 

Hier vindt u de meest gewenste producten op Amazon. Met andere woorden, Amazon-klanten slaan deze items op in hun verlanglijstjes..Het duidt niet op aankopen, maar geeft nog steeds voorkeuren van klanten weer.

  •  Geschenkideeën 

Hier ziet u de producten die Amazon-klanten als geschenken gaan kopen. Het is een goede indicator voor bestsellers binnen nichecategorieën voor veel seizoensgebonden en feestartikelen.

De meest voorkomende problemen met verkopen op Amazon

  •  Verkopers kunnen hun geld pas binnen enkele weken krijgen 

Als u uw producten op Amazon verkoopt, moet u de vereisten van Amazon Seller of Vendor Central volgen. Volgens hen kan een betaling worden gedaan door elke 14 dagen rechtstreeks op uw bankrekening te storten. Er zijn geen andere betaalsystemen die u op Amazon kunt gebruiken. U moet hiermee rekening houden bij het plannen van uw bedrijfsstrategie. Als u bijvoorbeeld de opbrengst van uw verkopen gebruikt om de nieuwe producten te kopen, kan dit een struikelblok zijn voor uw bedrijf.

  •  Belemmeringen voor toegang 

In deze dagen is het niet zo eenvoudig om een Amazon-verkoper te worden zoals voorheen. Er zijn veel verkopers die Amazon-regels overtreden en geen winst op het platform brengen. Daarom werd Amazon strikter in het toestaan dat verkopers hun spullen op een platform verkopen. Verkopers die kleding, schoenen, auto-items en andere soorten kostbare voorraad willen kopen, moeten een goedkeuring van Amazon ontvangen.

  •  U zult problemen ondervinden bij het opbouwen van een feedbackprofiel 

U moet een lange en positieve verkoophistorie hebben om voldoende feedback te krijgen om hoog op Amazon te gerangschikt SERP. Bovendien is het verboden om gebruikers te stimuleren feedback te geven op uw producten. Als Amazon merkt dat uw feedback niet organisch is, worden ze allemaal verwijderd en verliest u uw rang.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport