Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt levert 3 belangrijke webschrapende benaderingen die u moet weten

Webschrapen, ook wel bekend als web-harvesting en data-extractie, is de praktijk van het extraheren informatie van het net. De webscraping software benadert internet met het Hypertext Transfer Protocol of via verschillende webbrowsers. Specifieke informatie wordt verzameld en gekopieerd. Het wordt vervolgens opgeslagen in een gecentraliseerde database of gedownload naar uw harde schijf. De gemakkelijkste manier om gegevens van een site te krijgen, is deze handmatig te downloaden, maar u kunt ook webscraping-software gebruiken om uw werk gedaan te krijgen. Als de inhoud is verdeeld over duizenden sites of webpagina's, moet u import.io en Kimono Labs gebruiken om gegevens te verkrijgen en te organiseren volgens uw vereisten. Als uw workflow kwalitatief en complex is, kunt u een van deze benaderingen voor uw projecten toepassen.

Benadering # 1: DIY:

Er zijn een groot aantal open source webschrapingtechnologieën. In een DIY-aanpak huurt u een team van ontwikkelaars en programmeurs in om uw werk gedaan te krijgen. Ze zullen niet alleen gegevens voor u schrapen, maar ook back-upbestanden maken. Deze methode is geschikt voor bedrijven en beroemde bedrijven. Een doe-het-zelfbenadering is misschien niet geschikt voor freelancers en startups vanwege de hoge kosten. Als er aangepaste webschrapingtechnieken worden gebruikt, kunnen uw programmeurs of ontwikkelaars u hoger kosten dan normale prijzen. De DIY-aanpak zorgt echter voor de levering van kwaliteitsgegevens.

Benadering # 2: Web scraping tools en services:

Meestal gebruiken mensen webschraperservices en hulpmiddelen om hun werk gedaan te krijgen. Octoparse, Kimono, Import.io en andere vergelijkbare tools worden op kleine en grote schaal geïmplementeerd Bedrijven en webmasters haal zelfs gegevens handmatig van websites, maar dit is alleen mogelijk als ze over geweldige programmeer en codeervaardigheden beschikken. Web Scraper, een Chrome-extensie, wordt veel gebruikt om sitemaps te maken en verschillende elementen van een site te definiëren. JSON of CSV-bestanden U kunt een webscraping-software maken of een reeds bestaand hulpprogramma gebruiken. Zorg ervoor dat het programma dat u gebruikt niet alleen uw site schraapt, maar ook uw webpagina's crawlt. Bedrijven zoals Amazon AWS en Google bieden scraping hulpmiddelen, diensten en openbare gegevens kosteloos.

Benadering # 3: Data-as-a-Service (DaaS):

In de context van data scraping, data-as-a-service is een techniek waarmee klanten aangepaste datafeeds kunnen opzetten. s sla gegevens op in een op zichzelf staande repository. Het voordeel van deze aanpak voor zakenlieden en data-analisten is dat het hen introduceert in nieuwe en uitgebreide webschrapingtechnieken; het helpt ook om meer leads te genereren. Ze kunnen betrouwbare schrapers kiezen, trending stories vinden en de gegevens visualiseren om het probleemloos te verspreiden.

Downloadbare webschrapsoftware

1. Uipath - Het is een perfect hulpmiddel voor programmeurs en kan de gemeenschappelijke web-data-extractie-uitdagingen, zoals paginabenavigaties, het graven van de flits en het afschrapen van PDF-bestanden.

2. Import.io - Deze tool staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en schrapt uw gegevens in realtime. U kunt de uitgangen ontvangen in CSV en Excel-formulieren.

3. Kimono Labs - een API wordt gemaakt voor de webpagina's van uw wens en de informatie kan worden geschrapt uit nieuwsfeeds en aandelenmarkten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport