Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt definieert een handige tool voor het schrapen van websites

Website eXtractor is ontworpen om de hele website te downloaden voor offline gebruik. Het is een van de meest nuttige en krachtige hulpmiddelen. U hoeft alleen de URL in te voeren waaruit u gegevens wilt downloaden, en Website eXtractor voert zijn functie onmiddellijk uit, waardoor u nauwkeurige en gewenste resultaten krijgt.

Geschikt voor onderzoekers, marketers en journalisten:

Website-eXtractor is niet alleen goed voor studenten, zakenmensen, marketingmanagers, maar ook ideaal voor journalisten, onderzoekers en aandelenanalisten. Soms heb je offline toegang tot een website nodig, of wil je een back-up maken van je belangrijke bestanden, maar je hostingbedrijf biedt deze optie niet. Met Website eXtractor is het eenvoudig om een back-up van uw bestanden te maken, omdat de hele inhoud direct naar uw harde schijf wordt gedownload. Onderzoekers kunnen onderzoeksdocumenten, e-books en andere gegevens van internet downloaden. Evenzo kunnen digitale marketeers en journalisten gegevens downloaden om hun bedrijf een boost te geven.

Gemakkelijk toegang krijgen tot webinhoud:

Met Website eXtractor hebt u eenvoudig toegang tot de webcontent en kunt u een aantal taken uitvoeren. Sommige websites en blogs blijven niet voor altijd online; als u toegang wilt tot hun gegevens, moet u ofwel een back-up maken van de bestanden of Website eXtractor gebruiken. Het maken van back-ups van bestanden kan veel tijd en energie kosten. Daarentegen zal Website eXtractor uw werk eenvoudiger maken en u de hele site offline laten bezoeken. Het betekent dat u de inhoud van een bepaalde site altijd en overal kunt openen.

Compatibel met tablets, smartphones en computerapparatuur:

Een van de belangrijkste kenmerken van Website eXtractor is dat deze compatibel is met bijna alle apparaten, zoals smartphones, computerapparatuur en tablets. Met deze tool kunt u elke site op uw mobiele telefoon opslaan zodat deze offline kan worden bekeken. Wat maakt Website eXtractor anders dan andere soortgelijke applicatie is dat het de hele webpagina opslaat op uw apparaat. Het betekent dat u zonder problemen tekst, afbeeldingen, audio en videobestanden kunt downloaden.

Verplaats de inhoud naar een verwijderbaar apparaat:

Met Website eXtractor kunt u niet alleen de volledige site downloaden, maar ook de inhoud ervan verplaatsen naar een verwijderbaar apparaat zoals diskette en cd-rom. Met dit hulpmiddel kunt u in slechts enkele minuten tot 100 bestanden downloaden naar uw computersysteem. Hiermee worden de pagina's op uw apparaat opgeslagen en duurt het hele proces enkele seconden.

Wijzig de HTML-links:

Met Website eXtractor kunt u de HTML-links omzetten in gewenste namen en uw bedrijf laten groeien. U kunt ook een HTML-koppeling bewerken of andere wijzigingen aanbrengen met deze uitgebreide service. Zodra een site is gedownload, wordt deze ofwel lokaal op uw harde schijf of in een mobiel geheugen opgeslagen. U kunt ook delen ervan opslaan in de database van de Website eXtractor op basis van uw vereisten. We kunnen razendsnel door de opgeslagen pagina's blazen.

Website eXtractor wordt geleverd met een gebruikersvriendelijke interface en is compatibel met bijna alle besturingssystemen en webbrowsers. Deze tool komt zowel in gratis als betaalde versies en zorgt voor resultaten van topklasse en kwaliteit.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport