Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, URL'den Verileri Nasıl Çıkardığını Söylüyor

URL'den veri ayıklamak istiyor musunuz? Web yöneticileri, programcılar ve uygulama geliştiricileri bu amaçla farklı web ayıklama araçları kullanmaktadır ve bu araçlar özellikle farklı sitelerdeki bilgileri sıyırmak için geliştirilmiştir. Ayrıca, hasat araçları olarak da bilinirler ve küçük ve orta ölçekli şirketler için mükemmeldir.

Yazılım otomatik olarak yeni bilgiler arar ve ihtiyaçlarınıza göre URL'den veri çıkarır, güncellenmiş içeriği alır ve erişiminize göre saklar. Burada işinizi kolaylaştıracak en iyi web  veri çıkarma araçlarını  tartıştık.

1. URL Extractor:

Kaliteden ödün vermeksizin URL'den veri ayıklamak istiyorsanız, URL Extractor sizin için doğru seçenektir. Web yöneticileri ve blog yazarlarının önceden seçilmesi ve yararlı web içeriğini sadece birkaç saniye içinde sıyırmak için kullanılıyor olması. Tedarikçi ve üreticilerin listesini kolayca hazırlayabilir ve basit ve dinamik siteleri herhangi bir sorun yaşamadan hedefleyebilirsiniz. URL Extractor'ın en belirgin özelliklerinden biri, herhangi bir web sayfasından veri içe aktarması ve gereksinimlerinize göre bir CSV veya JSON dosyasına dışa aktarmasıdır. Tek bir kod satırı yazmadan HTML ve PDF dosyalarını faydalı içeriğe dönüştürebilirsiniz..URL Extractor, çalışmanızı kolaylaştırmak için 1000'den fazla API'a sahiptir ve bir defada birden çok URL'den veri ayıklamak için ileri teknolojiyi kullanır. Farklı çevrimiçi kaynaklardan gerçek zamanlı ve organize verilere doğrudan erişmenizi sağlar.

2. URLitor

URLitor ile çıktıları RSS, JSON, CSV ve XML gibi formatlarda saklayabilirsiniz. URL'den verileri ayıklamak için kolay ve etkileşimli bir yöntemdir ve en iyi web tarama teknolojisi ile bilinir. URLitor, yaygın olarak SEO uzmanları ve web yöneticileri tarafından kullanılır ve mümkün kılmak için API'ları sayesinde çok sayıda web sayfasını tarama yeteneğine sahiptir. Bu hizmet, web tarayıcılarını ayarlamak için tarayıcı tabanlı bir düzenleyici sağlar ve URL'lerden verileri gerçek zamanlı olarak ayıklar. Anonim veri erişimini destekler ve kimliğinizi gizlemek için bir dizi proxy sunucusu sunar.

3. Web Kazıyıcı

Web Kazıyıcı URL'den veri ayıklamak için en iyi hizmetlerden biridir. Web sayfalarınızı dizinlemek için yerleşik bir tarayıcıya sahiptir ve siteleri oturumlar, yönlendirme, çerezler, JavaScript ve Ajax ile hedeflemek için kullanılır. Uygulama, karmaşık web belgelerini tanımak için interaktif bir makine öğrenme teknolojisine sahiptir ve gereksinimlerinize göre çıktılar üretebilir. Windows, Linux ve Mac OS X gibi tüm işletim sistemleriyle uyumludur ve Internet Explorer, Chrome ve Firefox gibi tüm web tarayıcıları için uygundur.

Bonus Point - JavaScript ve Python ile URL'den veri ayıklayın:

Ya vanilya javascript'li URL'den veri çıkarabilir veya sarmalayıcılarından yararlanabilirsiniz (cheerio. js). Bu sarmalayıcı öncelikle jQuery sözdizimine dayanır ve aynı anda farklı URL'lerden kazıma verilerinde yaygın olarak kullanılır. Alternatif olarak, farklı web sayfalarından verileri ayıklamak veya kazmak için Python tabanlı bir kitaplık deneyebilirsiniz. Örneğin Scrapy, dünya genelindeki webmasterlar ve programcılar için uygun olan kullanımı kolay ve güçlü bir hizmettir. Scrapy, farklı web belgelerini hedeflemek için kullanılabilir ve ihtiyaçlarınıza göre yararlı bilgiler ayıklar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport