Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi: Bedava Dinamik Web Sitesi Wordpress İçin Şablonlar ve Temalar

Alanlarından bağımsız olarak, tüm endüstriler ve işletmeler verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak için çaba gösterirler. Kaynakları koruyarak üretkenliği artırarak, karlarını arttırmaya ve dünya çapında çok sayıda müşteriyi hedeflemek için farklı stratejiler benimseme eğilimindeler. Web sitesi tasarımı söz konusu olduğunda, ücretsiz dinamik web sitesi şablonları ve temaları ile birlikte gitmek iyidir. İster küçük ölçekli bir işletme sahibi olun ister büyük bir şirkete sahip olun, iyi yetişmiş ve dinamik bir web sitesi tasarımı, sitenizin arama motoru sıralamalarını bir ölçüde iyileştirecektir. Bu çok amaçlı HTML şablonları ve teması, tüm pazar alanlarını barındırır ve ihtiyaçlarınıza göre düzenlenebilir.

1. Stash

Stash, ücretsiz dinamik web siteniz için en iyi WordPress temalarından biridir. Özellikle özel bloglar ve profesyonel sitelerle iyi tasarlanmış olarak tasarlanmıştır. Stash hem küçük hem de büyük ölçekli işletmeler için yararlıdır; çok seçenek ve özelliklere sahip güçlü ve etkileşimli bir temadır. Seçkin seçeneklerinden biri, Stash'i web tasarımcıları ve grafik tasarımcıları için ideal bir seçim yapan gelişmiş topografyadır. Kullanımı kolaydır ve işinizi kolaylaştıran bir Görsel Besteci ile birlikte gelir. Bedava bir WordPress sitesi oluşturmak istiyorsanız ve dinamik web sitesi için duyarlı bir tema arıyorsanız, Stash sizin için ideal bir seçenektir. WordPress sitenizi daha iyi bir şekilde oluşturmak için 250'den fazla blok ve yaklaşık 80 öğe ile birlikte gelir.

2. Jevelin

Ücretsiz dinamik bir web sitesi geliştirmek istiyor musunuz? Etkileşimli bir WordPress teması mı arıyorsunuz? Jevelin, internette en kaliteli ve en kaliteli temalardan biridir. En iyi şekilde çok yönlü ve esnek renk düzenleri ile bilinir ve işleyişini anlamak için tonlarca gösteri alabilirsiniz. Artı, Jevelin seçkin bir Sürükle ve Bırak sayfa üreticisi ile birlikte gelir ve mizanpaj stilleri için olağanüstü önceden oluşturulmuş seçenekler sunar. SEO dostu bir temadır ve ihtiyaçlarınıza göre üstbilgi ve altbilgi ile oynamanıza izin verir. Üstelik, WordPress sitenizin yazı tiplerini, renklerini ve düzenlerini değiştirebilir ve aynı anda birden çok eklenti kurabilirsiniz.

3. Sütun

İnteraktif ve çok amaçlı bir HTML 5 şablonu arıyorsanız, Pillar sizin için doğru seçimdir. Anında ücretsiz dinamik web sitesi kurmak isteyenler için uygundur ve şablon tüm bloglar ve sitelerle uyumludur. Pillar, ajanslar, kurumsal, yaratıcı işletmeler ve e-ticaret web siteleri için kullanılabilir ve Bootstrap'in yeni sürümü tarafından desteklenmektedir. Bazı Google web yazı tipleri ile birlikte dinamik bir iletişim formu da bulunmaktadır.

4. Webster

Ücretsiz dinamik web siteniz için inanılmaz ve kullanışlı bir HTML5 şablonu. Webster, her türlü işletme ve dinamik web sayfasının ihtiyaçlarını karşılama yeteneğine sahiptir. Bu şablon 30'dan fazla ana sayfa tasarımı, 220 şablon varyasyonu ve 40'dan fazla kısa kod ile birlikte gelir. Bu şablonu kullanarak yaklaşık 380 yeniden kullanılabilir UI bileşenleri alabilirsiniz. Hem dinamik hem de basit web siteleri için harika ve e-ticaret sitesi sahipleri ve webmaster'larının önceden seçilmesi. Bu şablonun en iyi eklentileri Toolkit, Ajax İletişim Formu, Themify, Baykuş Carousel ve Font Awesome'dur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport