Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waarom Google-bladen gebruiken als een standaard webschraper? - Antwoord van Semalt

Google Documenten of Google Spreadsheets zijn webgebaseerde software. Deze apps zijn compatibel met meerdere Microsoft Office-indelingen en helpen verschillende webpagina's handig te schrapen. U kunt Google Spreadsheets gebruiken om bestanden op het net te maken en te bewerken en gegevens in realtime te verkrijgen. Google Spreadsheets en Google Documenten hebben brede lof ontvangen vanwege hun eenvoud, frequente productupdates en betrouwbare resultaten. Als u op zoek bent naar een webschraper in Google Spreadsheets, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

 Stap 1: 

De eerste stap is om de URL in de spreadsheet te kopiëren.

 Stap 2: 

In de tweede stap navigeert u naar de site, beweegt u over de naamregel van de schrijver en klikt u met de rechtermuisknop om het menu te openen.

 Stap 3: 

Ten derde klikt u op de optie Inspect Element. Er wordt meteen een inspectievenster getoond waar u de HTML-elementen kunt inspecteren.

 Stap 4: 

De volgende stap is het invoegen van een bepaalde code in het ontwikkelaarsconsolevenster. U kunt ook de import-XML-functies van Google Spreadsheets gebruiken om uw werk gedaan te krijgen.

Grote voordelen van Google Spreadsheets:

1. Sneltoetsen op het toetsenbord

Er zijn verschillende sneltoetsen op het toetsenbord om uw werk te vergemakkelijken. Met Google Spreadsheets kun je eenvoudig een paar snelkoppelingen onthouden en verschillende taken direct uitvoeren. Ctrl + C wordt bijvoorbeeld gebruikt om tekst van verschillende webpagina's te kopiëren en Ctrl + V wordt gebruikt om deze tekst in een gewoon document te plakken.

2. Formulieren en enquêtes

U kunt eenvoudig online formulieren en enquêtes maken met Google Spreadsheets. Het is handig voor webmasters en freelancers die feedback van hun klanten willen ontvangen.

3. Schrapen en opslaan van webinhoud

Een van de belangrijkste voordelen van Google Spreadsheets is dat u eenvoudig webinhoud kunt schrapen. Het is geschikt voor bedrijven en programmeurs en helpt hen webinhoud in een leesbaar en schaalbaar formaat te bewaren. U kunt de bestanden rechtstreeks naar uw harde schijf downloaden voor offline gebruik.

4. Compatibiliteit

Google Spreadsheets zijn compatibel met alle besturingssystemen en computer en mobiele apparaten. Je kunt ze integreren met je Gmail-account en zo veel bestanden downloaden en opslaan als je wilt. Google Spreadsheets zijn perfect voor digitale marketeers en helpen hen een aantal taken uit te voeren.

5. Chatten tijdens bewerken

De mogelijkheid om samen te werken met vrienden is een belangrijk voordeel van Google Spreadsheets. Je kunt met vrienden chatten terwijl je je webdocumenten bekijkt of inhoud op internet scrapt. U kunt ook contact opnemen met uw klanten en laten zien. Klik hiervoor op de pijl in het gedeelte Chatten en geniet van realtime discussies.

6. Gadgets voor Google-bladen

Er zijn een groot aantal gadgets in de Google Visualization API Gadget-galerij. U kunt zoveel mogelijk gadgets downloaden en uw taken uitvoeren. Bent u een investeringsbankier of handelaar? Google Finance helpt verschillende taken op het net uit te voeren. U kunt eenvoudig de huidige investeringen volgen en de historische gegevens bekijken. Met Google Spreadsheets kunt u elk bestand bekijken en openen, zoals .xls, doc, .odt, .xlsx, ppt en anderen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport