Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe domineer Amazon producten lijst?

Als u uw spullen op Amazon verkoopt, is het belangrijk om hoog op de Amazon-productenlijst te staan. Door je rankings te verbeteren, word je voor je gerichte verkopers geplaatst en producten die bovenaan de zoekpagina van Amazon staan, verkopen het beste.

Veel zoekverkopers van Amazon denken dat hun ticket naar de TOP of Amazon-SERP te maken heeft met het aantal verkopen. Hoewel dit feit waar is, zijn artikelen op de eerste Amazon-pagina eerder door consumenten bekeken en zullen ze daarom waarschijnlijk eerder worden gekocht. De verkoopgeschiedenis van Google, samen met de waardering van het publiek, pusht producten op de Amazon-pagina met zoekresultaten en draagt bij aan de bestverkopende positie van Amazon. Het algoritme voor het rangschikken van Amazon dient dus als een gesloten lus, waarbij verkopers die al op de eerste pagina staan, worden bevoordeeld.

Er zijn veel tactieken die u kunt gebruiken om uw positie op de productenlijst van Amazon te verbeteren. De meest effectieve optimalisatietechnieken zijn trefwoordonderzoek en rangschikking, revisiewerken en verkoopstimulansen. Al deze methoden zijn bedoeld om uw positie in het Amazon-product te verbeteren, zodat u meer verkoop voor die productvermelding krijgt.

In dit artikel bespreken we de bewezen optimalisatiemethoden die u zullen helpen om uw blootstelling aan uw beursnotering te verbeteren en meer potentiële klanten aan te trekken.

Industriecijfers in de richting van de eerste pagina van Amazon

Het is van cruciaal belang om op de eerste Amazon-zoekresultatenpagina te gerangschikt, aangezien de recente cijfers uit de bedrijfstak aantonen dat slechts 30% van alle kopers de eerste pagina voorbij kijken. Dit betekent dat je kansen om je spullen in bulk te verkopen op Amazon aanzienlijk verminderen na pagina 1. De meeste kopers openen nooit de 3e en de 4e Amazon-SERP-pagina's.

Met behulp van de Amazon-onderzoekstool kunt u controleren hoe u op Amazon scoort op basis van uw gerichte zoektermen en uw Amazon bestverkopende rang volgen. Het wordt op de beschrijvingspagina van het product geplaatst en berekend op basis van factoren zoals verkoop, recensies, conversieratio en zoekwoorden.

Laten we daarom bespreken hoe u uw paginapositie op de Amazon-productenlijst kunt beïnvloeden.

Ambachtskwaliteit en aantrekkelijke inhoud

Amazon biedt handelaren de mogelijkheid om hun producten te presenteren met behulp van de titel, bullet pointe, beschrijving en afbeeldingen. Al deze lijstcomponenten zouden voor uw voordeel moeten werken en goed worden omgezet. U moet dus veel aandacht besteden aan het maken van aantrekkelijke inhoud, rekening houdend met de behoeften van uw klant en Amazon-vereisten. Als u deze aspecten negeert, kan dit leiden tot een lagere rangorde en uw conversiepercentage verlagen. U moet strategisch uw zoektermen opnemen in de Amazon-lijst om zichtbaar te maken op de Amazon-zoekresultatenpagina. Bovendien moet u aandacht besteden aan conversie-optimalisatie. Amazon-gebruikers moeten weten waarop ze klikken (de grootte van een product, de kleur, het materiaal, de toepassing en wat het belangrijkste is, de voordelen ervan). Beschrijf niet alleen de kenmerken en kenmerken van het product, maar ook de sterke punten. Als u de productbeschrijving leest, moeten kopers begrijpen waarom ze een specifiek artikel moeten kopen.

Conversiesnelheid is van cruciaal belang voor succesvolle Amazon-detailhandel

Conversie is een Amazon-verkoopfactor die ertoe bijdraagt dat gemiddelde gebruikers betalende klanten worden. Het is niet redelijk om te strijden voor de TOP-plaatsing bij zoeken op Amazon als je geen klikken omzet in verkopen. Bovendien, als u een zwakke productenvraag hebt, staat u niet op de TOP van Amazon-SERP. Dit betekent dat uw productbeschrijving moet worden geschreven met uw klant in gedachten.

Er zijn verschillende bewezen manieren om een listing te maken die converteert:

  • In de opsommingstekens kunt u kort aangeven wat het product in één oogopslag is. Alle andere aspecten, zoals productvoordelen en algemene kenmerken, kunt u opsommen in uw beschrijving. Zorg ervoor dat u uw beschrijving met uw klanten in gedachten maakt om hen te helpen beter te begrijpen hoe dit item hun problemen kan oplossen. Als de shoppers na het lezen van uw beschrijving nog steeds enkele vragen hebben, moet u uw inhoud herzien en deze meer beschrijvend maken.
  • Professionele foto's van hoge kwaliteit van uw product opnemen. Zorg ervoor dat je alle Amazon-richtlijnen volgt voor de indeling en kwaliteit van de afbeeldingen. Voeg bovendien, als het mogelijk is, wat video-inhoud, grafieken en ander media-materiaal toe aan je beschrijving om het aantrekkelijker te maken.
  • Gebruik A / B-testen om verschillende oproepen tot acties, verschillende foto's en verschillende beschrijvingen te controleren om te zien wat het beste presteert voor uw vermelding.

Ter afsluiting van deze paragraaf zou ik willen opmerken dat de gemiddelde wisselkoers op Amazon ongeveer 13% bedraagt. Het betekent dat slechts dertien kopers van elke honderd Amazon-bezoekers een aankoop doen, ervan uitgaande dat je aanbieding op de eerste Amazon-SERP-pagina staat. Dus, je zou moeten streven naar deze score of hoger als een minimumnorm. Zoals ik in dit artikel heb genoemd, moet je waarmaken wat de foto en de titel beloven, maak je aanbieding met een gebruiker in gedachten en neem je er veel kwaliteitsvisueel content in op. Alle Amazon-shoppers hebben een koop-intentie wanneer ze op dit platform zoeken. Daarom is alles wat u nodig hebt om hen ervan te overtuigen dat uw product is wat ze nodig hebben.

Rangorde hoog op uw gerichte zoektermen

Het rangschikken van zoekwoorden is essentieel voor het succes van uw Amazon-bedrijf omdat het u helpt om de TOP-posities in uw niche te hebben en opvallen. U moet dus een geavanceerd zoekwoordonderzoek uitvoeren op basis van concurrerende analyses om de zoektermen te vinden die uw potentiële klanten gebruiken om de gerelateerde items te vinden. Zodra u de getargete woorden heeft gevonden, moet u ze strategisch opnemen in uw vermelding. Dit betekent dat u kwaliteitstitels en beschrijvingen moet maken die uw gerichte zoektermen bevatten. Zorg er echter voor dat uw inhoud er natuurlijk uitziet en voorkom het opvullen van zoekwoorden.

Kwaliteitsbeoordelingen genereren

Positieve beoordelingen kunnen bijdragen aan uw SEO-inspanningen op het gebied van Amazon omdat deze als een belangrijke rankingfactor fungeren. Openbaar bewijs heeft direct invloed op kopers die een beslissing nemen en helpt hen om te beslissen of ze kunnen samenwerken met een bepaalde Amazon-verkoper of niet. Houd er rekening mee dat Amazon alle gestimuleerde recensies verbiedt. Het betekent dat u geen kortingen of geschenken kunt aanbieden in ruil voor gunstige recensies van klanten. Als u deze Communityrichtlijnen overtreedt, verwijdert Amazon al uw beoordelingen en verbant uw zakelijke account.

Daarom moet u op zoek naar andere, meer organische manieren om klanten positieve recensies over uw producten te laten geven. U kunt shoppers voorzien van de perfecte klantenservice en na aankooponderhoud. Bovendien biedt Amazon bedrijven de mogelijkheid prikkels te bieden in de vorm van gratis of scherp geprijsde producten via hun unieke Vine-programma. Dit programma is echter alleen beschikbaar voor deelnemers aan Amazon Vendor Central-programma's.

Verhoog de omzet op Amazon

Als u op de TOP-lijst met Amazon-producten wilt komen, moet u uw verkopen overtreffen. De bewezen manieren om de verkoop op Amazon te stimuleren, omvatten platform en uitplatformpromotie, pay-per-click-advertenties, kortingen, concurrerende prijzen en andere technieken die u zullen helpen het doel te bereiken. Laten we daarom enkele van deze promotiemethoden gedetailleerder bespreken.

Amazon advertising

U kunt uw verkopen een boost geven door te betalen voor Amazon's advertentieprogramma. U moet de uitgaven voor advertentieservices opnemen in de prijs van uw product. Het helpt je om binnen een budget te blijven. Bovendien is het logisch om uw conversieratio te controleren en uw product te optimaliseren voordat u betaalt voor advertenties om tijd en geld te verspillen.

Met behulp van de Amazon PPC-campagne kunt u de relevante zoektermen in uw categorie targeten en uw producten laten verschijnen waar kopers ernaar op zoek zijn. Meestal worden betaalde zoekresultaten onder de organische zoekresultaten of op de pagina met productgegevens geplaatst.

Amazon Products Promotion

Met dit programma kunnen handelaars hun producten bijna elke periode met korting verkopen. U moet uw minimumtarief berekenen waar u break-even, zelfs na verzending, verwerking en beheer. Het zal u helpen om te voorkomen dat u geld verliest aan kortingen. Als u aarzelt over uw uitgaven voor Amazon-advertenties, gebruikt u Amazon FBA Revenue Calculator.

Amazon Product Promotion zal u ongetwijfeld helpen om de verkoop te stimuleren. Zoals de praktijk laat zien, hoe lager de prijs, hoe hoger de vraag.

Bouw je publiek op

Het opbouwen van een publiek van constante en loyale kopers van Amazon is aanzienlijk. U moet uw klanten aanmoedigen om keer op keer terug te gaan naar uw winkel, hen korting te geven bij de volgende aankoop en goede ondersteuning na de verkoop. Bovendien moet u uw bestaande winkelpubliek gebruiken om uw nieuwe producten te kopen. U kunt het doen via e-mailnieuwsbrieven, sociale-mediamarketing of eenvoudige promoties. Met behulp van deze advertentietechnieken vergroot u uw merkblootstelling en trekt u meer potentiële klanten aan.

Laatste gedachten

Om al het bovenstaande te vatten, zou ik willen zeggen dat er veel praktische technieken zijn die u kunt gebruiken om uw lijst op Amazon productenlijst. Er is echter een onmiskenbaar belangrijk aspect dat kan worden beschouwd als een sleutel tot het succes van Amazon. Het is een kwaliteit van producten die u verkoopt. U zult nooit vertrouwen van het publiek verdienen tenzij de variëteit van de producten die u verkoopt laag is. U moet echter nog verder gaan en uw klanten voorzien van snelle en gratis verzendservices. Zorg ervoor dat je al je zaken bouwt voor mensen en dat het succes niet lang op zich laat wachten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport