Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over het algoritme van de A9-ranglijst van Amazon om een ​​succesvolle verkoper te worden?

Uiteindelijk wint uw wereldwijde doelwit als een succesvolle verkoper op Amazon de Buy Box daar. Als het per definitie wordt opgevat, is de Buy Box een specifieke locatie op de Amazon-aanbiedingspagina waar elke bezoeker wordt aangeboden om aankopen te doen - gewoon door de items naar de winkelwagen van een klant te verplaatsen.

En hier komt het Amazon A9-algoritme voor zoekrangschikking in aanmerking. Ik bedoel dat om uw productaanbiedingen te vinden die Box hebben verdiend, u enkele van de belangrijkste SEO-aspecten moet controleren waarop het A9-rankingalgoritme van Amazon aandacht schenkt. Natuurlijk zijn deze specifieke factoren die door Amazon A9 worden gebruikt voor het bepalen van de zoekrangschikking voor elk product dat er te koop is, nooit bekendgemaakt, althans officieel. Maar volgens de meest recente harde praktische tests, dachten we het volgende.

Hier zijn specifieke doelen vereist voor elke succesvolle verkoper op Amazon om de Buy Box daar te winnen. Laat me het nog een keer zeggen - er is geen officieel bewijs om hen een definitieve bevestiging of gegarandeerde rankingpromotie te geven met het algoritme van de A9-ranglijst van Amazon. Niettemin, hier is wat we moeten doen, althans om onze kansen te verhogen om te worden weergegeven bij de meest gezochte items daar. Op die manier richt u zich op het optimaliseren van uw productvermeldingen via de volgende belangrijkste prestatiegebieden:

  •  Concurrerende prijzen - voor alles moet u de prijsstelling van uw concurrenten in de gaten houden. Gewoon om ervoor te zorgen dat uw eigen prijskaartjes voldoende concurrentie op de markt houden. Het punt is dat meestal de aanbiedingen in de Buy Box de goedkoopste deals weergeven (d.w.z. het totale bedrag dat de klant moet betalen op de bon, inclusief de kosten van verzending). Ik beveel onder meer aan om speciaal op maat gemaakte Amazon-prijsregistratietools te gebruiken - zoals Camelcamelcamel of Keepa - om alles op zijn plaats te hebben met uw prijzen en snel te reageren op eventuele aanpassingen die worden geleverd door uw naaste markt tegenstanders.

  •  Voldoende voorraadbeschikbaarheid - het lijkt misschien een beetje, maar inventarisplanning is niet alleen van groot belang om de potentiële koper aan te trekken, maar ook vanuit het oogpunt van het A9 ranking-algoritme van Amazon! Zorg ervoor dat u uw inventarisnummers tijdig bijwerkt (de Central Portal van de verkoper) en vergeet niet om voldoende voorraadbeschikbaarheid van uw product te behouden. Houd er rekening mee dat het onmogelijk is om de koopbox te domineren voor uw aanbiedingen die momenteel niet worden ondersteund met de actuele voorraadbeschikbaarheid.
  •  Fulfillment - is ook een zeer belangrijke verkoopmetriek die ook in aanmerking wordt genomen door het algoritme voor zoekrangschikking van Amazon A9. Alles wat u nodig heeft om concurrerend te blijven, is door uw verzendopties (de Seller Central) bij te werken, zodat u zoveel mogelijk verzendvoorwaarden en voorwaarden aanbiedt. Uiteraard zou je idealiter een gratis verzending moeten aanbieden (indien mogelijk). Immers, die Amazon-verkopers die kosten in rekening brengen voor hun zendingen (hebben ze niet inbegrepen in het prijzentotaal) hebben een zeker lagere kans om te worden getoond in de Koopdoos.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport