Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is het mogelijk mijn zoekmachineoptimalisatie op Amazon te regelen?

Meestal zijn er vier belangrijke dingen over de zoekmachineoptimalisatie op Amazon die u kunt beheren als de e-commerce zakenman die daar verkoopt. Hier zijn ze: prijs, recensies, geschiktheid en productafbeelding. Ik heb deze voornamelijk beheersbare factoren van Amazon SEO in een dalende volgorde van hun belang opgesomd. Sommige grote verkopers kunnen het net zo goed oneens zijn, maar mijn eerdere ervaring vertelt me dat ze allemaal relatief accuraat en betrouwbaar zijn om ook voor je eigen voordeel te worden gebruikt. Dus hieronder zal ik deze belangrijkste factoren van de zoekmachine optimalisatie een voor een op Amazon zetten.

Zoekmachineoptimalisatie op Amazon: regelbare factoren

  •  Prijs. Aangezien Amazon sterk lijkt op de gewone fysieke marktplaatsen, is concurrerende prijsstelling waarschijnlijk de belangrijkste factor van uw overleving als een succesvolle verkoper daar. In termen van de Search Engine Optimization op Amazon, biedt concurrerende prijzen u een grotere kans om te worden weergegeven bij de best bezochte artikelen - en het maakt prijzen onze eerste SEO-factor die vóór alles op Amazon moet worden gecontroleerd. Je zou kunnen opmerken dat het leeuwendeel van Amazon's zoekresultaten een zogenaamd "mengsel" is van laag tot hoog geprijsde producten die te koop worden aangeboden. En het betekent dat Amazon in feite niet de voorkeur geeft aan de lagere kwaliteit van goedkope artikelen dan de betere kwaliteit van de duurdere producten. Niettemin moet een concurrerende prijs uw eerste prioriteit daar zijn. Natuurlijk, als u wilt behoren tot de top 10 van zoekresultaten. Vergeet niet dat diegenen die binnen die sweet-spot gerangschikt zijn, bijna altijd worden gezien als prijsleiders in hun niche of productcategorie.
  •  Recensies. Laten we eerlijk zijn: in de ogen van de zoekmachineoptimalisatie op Amazon zijn klantrecensies veel belangrijker voor uw productpagina zelf, dan voor de inhoudsoptimalisatie door de hoofdsecties. Alles is eenvoudig - hoe meer positieve klantbeoordelingen u heeft, hoe groter de kans dat u een nieuwe klik ontvangt van de klant die uw productvermelding heeft. Bovendien wordt het A9-zoekalgoritme door producten als een krachtig positiesignaal op zijn eigen manier beschouwd. Klantenbeoordelingen als een sterke rankingfactor mogen dus nooit worden genegeerd. Natuurlijk, als u een succesvolle online retailer wilt worden die op Amazon verkoopt.

  •  Geschiktheid. Het is bijna vanzelfsprekend, want als je voorwerp in de uitverkoop wordt ingevuld door Amazon (anders is het Prime-in aanmerking komend), krijg je een hogere conversie. En het betekent dat, aangezien uw artikel bijvoorbeeld niet te omvangrijk of te groot is, Prime-in aanmerking komen u een enorm voordeel kan bieden bij een betere online blootstelling aan een relevante productzoekopdracht.
  •  Afbeelding. Natuurlijk kan uw productafbeelding op veel manieren onbetekenend lijken. Eigenlijk kijken uw potentiële kopers gewoon naar uw belangrijkste productafbeelding om te begrijpen of dit precies het artikel is waarnaar ze op zoek zijn. Desalniettemin is er veel over de zoekmachine optimalisatie op Amazon die moet worden gedaan voor uw productafbeeldingen. Overweeg om uw afbeeldingen te optimaliseren - alsof het gewone stukjes tekst zonder opmaak in uw productvermelding zijn. Op die manier wordt uw kans om hoog te scoren zeker verbeterd tot een meetbare graad.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport