Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt vertelt hoe gegevens uit URL's kunnen worden geëxtraheerd

Wilt u gegevens extraheren uit de URL? Webmasters, programmeurs en app-ontwikkelaars gebruiken hiervoor verschillende web-extractieprogramma's en deze tools zijn met name ontwikkeld voor het schrapen van informatie van verschillende sites. Ze staan ook bekend als weboogstgereedschappen en zijn perfect voor kleine en middelgrote bedrijven.

De software zoekt automatisch naar nieuwe informatie en extraheert gegevens van de URL volgens uw vereisten, haalt bijgewerkte inhoud op en slaat deze op voor uw toegang. Hier hebben we de beste web data-extractietools besproken die beloven uw werk te vergemakkelijken.

1. URL Extractor:

Als u gegevens wilt extraheren uit de URL zonder concessies te doen aan de kwaliteit, is URL Extractor de juiste optie voor u. Het is de voorafgaande keuze van webmasters en bloggers en wordt gebruikt om nuttige webinhoud in slechts een paar seconden te schrapen. U kunt gemakkelijk de lijst met leveranciers en fabrikanten opstellen en kunt zonder problemen op zowel eenvoudige als dynamische sites targeten. Een van de meest onderscheidende kenmerken van URL Extractor is dat het gegevens van elke webpagina importeert en deze naar een CSV of JSON-bestand exporteert volgens uw vereisten. U kunt de HTML en PDF-bestanden ook omzetten in nuttige inhoud zonder een regel code te schrijven. URL Extractor heeft 1000+ API's om uw werk eenvoudiger te maken en maakt gebruik van de allernieuwste technologie om gegevens uit meerdere URL's tegelijk te extraheren. Het biedt directe toegang tot real-time en georganiseerde gegevens van verschillende online bronnen.

2. URLitor

Met URLitor kunt u de outputs opslaan in formaten zoals RSS, JSON, CSV en XML. Het is een eenvoudige en interactieve manier om gegevens uit de URL te extraheren en is vooral bekend om zijn webcrawltechnologie. URLitor wordt veel gebruikt door SEO-experts en webmasters en is in staat om een groot aantal webpagina's te crawlen, dankzij de API's om dit mogelijk te maken. Deze service biedt een browser-gebaseerde editor voor het instellen van webcrawlers en haalt data uit URL's in realtime. Het ondersteunt anonieme gegevenstoegang en biedt een reeks proxyservers om uw identiteit te verbergen.

3. Web Scraper

Web Scraper is een van de beste services om gegevens uit de URL te extraheren. Het heeft een ingebouwde crawler om uw webpagina's te indexeren en wordt gebruikt voor het targeten van sites met sessies, omleidingen, cookies, JavaScript en Ajax. De applicatie heeft een interactieve machine learning-technologie om gecompliceerde webdocumenten te herkennen en kan de outputs genereren op basis van uw vereisten. Het is compatibel met alle besturingssystemen zoals Windows, Linux en Mac OS X en is geschikt voor alle webbrowsers zoals Internet Explorer, Chrome en Firefox.

Bonuspunt - Gegevens extraheren van URL met JavaScript en Python:

U kunt gegevens uit de URL extraheren met vanillejavascript of gebruik maken van de bijbehorende wrapper (cheerio. js). Deze wrapper is voornamelijk gebaseerd op de jQuery-syntaxis en wordt veel gebruikt om gegevens van verschillende URL's tegelijkertijd te schrapen. U kunt ook een op Python gebaseerde bibliotheek proberen om gegevens van verschillende webpagina's te extraheren of te schrapen. Scrapy is bijvoorbeeld een eenvoudig te gebruiken en krachtige service die geschikt is voor webmasters en programmeurs over de hele wereld. Scrapy kan worden gebruikt om verschillende webdocumenten te targeten en haalt nuttige informatie uit volgens uw vereisten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport